Vaaleanpunainen Hirsitalo Instagram

Friday, 2 October 2020
  1. Vaaleanpunainen hirsitalo -

Ihan hurjan lyhyeen malliin en ehkä ihan vielä uskalla hypätä mutta kurkatkaapa hiusidolini Mademoiselle Pixien instagram-kuvia – ehkä jotain vastaavaa? hiukset mun elämä tyyli Reader Interactions

Vaaleanpunainen hirsitalo -

Ollaan asuttu tässä nyt noin kuukausi, ja pikkuhiljaa paikat alkaa tuntua kotoisilta 😊. Parasta tässä asunnossa valoisuus ja rauhallisuus: ikkunat aukeaa kahteen suuntaan ja ulkona näkyy kallioista ja metsäistä maisemaa 😍. Sisustuskin alkaa olla jo aika kivalla mallilla, viikonloppuna sain olkkariin ja makkariin verhotkin väkerettyä. Vielä pitäis tehdä ainakin lamppuhankintoja, mutta kaikki aikanaan 😌.. Mukavaa torstai-iltaa 🤎!.... #sisustusinspiraatio #sisustus #etuovisisustus #kodinsisustus #omakoti #elloshome #marimekko #marimekkohome #desenio #jotexfi #vekefi #olekuinkotonasi #ikeasuomi #neutralhome #myneutralroom #neutraltones #skandinaavinenkoti #scandinavianhome #scandinavianinterior #instakodit #instablogitfinland #oivamoment #teehetki #heminredning #inredning #interiør123 UUTUUS - Dublin sohvaryhmä Polyrottingista valmistettu Dublin sohvaryhmä on muunneltavuutensa vuoksi erittäin käytännöllinen valinta! Sohvan moduuleilla voit rakentaa kulmasohvan lisäksi vaikka pitkän 4-hengen sohvan.

Kuva vähä hämää🙈 täälä on oikeesti satanu melkein kokopäivän. Tylsä päivä mut saipahan taas pyykättyä, siivottua ja tehtyä ruokaa ensi viikoksi 💪 Huomenna olis taas paluu sorviääreen. Tää loma meni ihan liian nopeeta mutta paljo saatiin myös aikaan. Talo saatiin maalattua loppuun, piha tuli siistittyä, ja saatiin nurmikko paikalle ja terassikin saatiin kuntoon ja nämä ihanat kalusteet löytyikin oon näihin niin ihastunut ❤️ Toivottavasti nyt tulis vielä aurinkoa ja lämpösiä päiviä että sais loikoilla terassilla 🌞..

Kaipaan kyllä pitkiä hiuksia mutta en niitä omia ohuita, pitkiä hiuksiani. Enkä jatkuvaa teippituuhennosten käyttöä. Kuinka helppoa nykyään onkaan pestä (minuutissa) ja kuivata hiuksensa (minuutissa)! Vieläkään en tosin osaa laittaa hiuksiani mitenkään – jokaikinen aamu taivutan ne samallalailla suoristusraudalla ja vedän lopulta korvan taakse. Vaikka itse kaipaankin siis ponnarilla liehuvia hiuksia, ei kukaan muu tunnu niitä minulla kaipaavan:D Ihan sama keneltä kysyn, perhe- tai ystäväpiirissä, kaikki ovat samaa mieltä – tämä lyhyempi malli sopii kuulemma paremmin. Jopa tyttäret ovat sitä mieltä, samoin mies. Itse näen itseni peilistä nykyhiuksilla paljon isompana kuin pitkillä, kiinniolevilla hiuksilla (älkää kysykö miksi! ) – sama syy miksi en ikinä pitänyt pitkiä hiuksia auki. Siksi olenkin nyt päätymässä leikkauttamaan nämä vielä reilusti lyhyemmiksi. Ehkä silloin tuntuisi samalta kuin hiuksia kiinni pitäessä? Tosin, näyttäessäni tuon ylläolevan kollaasin kuvia toiselle tyttäristä, tuumi hän että minun pitäisi olla hoikempi jotta tuollainen ihan pixie-malli sopisi – ainakin pääni pitäisi olla pienempi:D Ja kieltämättä, juuri tuota samaa olen itsekin miettinyt… Joten katsotaan mitä tuleman pitää… Ainakaan tällä kerralla ei mennä sillä normaalilla sentti latvoista tyylillä.

  1. Villi kone - kun tietokoneesta tulee ongelma - Optimismia ja energiaaOptimismia ja energiaa
  2. Lataa Adobe Flash Player (Internet Explorer) v26.0.0.126 (ilmainen ohjelma / freeware) - download.fi
  3. Hampurilaiset ja kaksi helppoa majoneesikastiketta - Uusi Kuu
  4. Google Driven käyttö – uusia ominaisuuksia ja etuja sekä Google Cloud Storagen hyödyt

Meillä piti olla tällä viikolla joka päivä superkivoja juttuja, mutta sen sijaan ollaan sairastettu flunssaa, jokainen vuorollaan sunnuntaista saakka. Vihdoin alkaa onneksi hellittää, ja tulipahan myös testattua, että ainakaan covid ei tämä tauti onneksi ollut 🤒 Mutta superkivaa ehtii myös ensi viikolla ☀️. Viikonloppu menee vielä lepäillessä ja myös sisustuskuumetta laskiessa. Kotona ollessa on taas ollut aikaa haaveilla niin talopaketeista, maalausprojekteista kuin työhuoneen sisustusprojektista 🙈 Täytynee laittaa illalla eurojackpot vetämään 😁. Ihanaa viikonloppua sulle 🤍... #inspiringinteriors #zuhause #softminimalism #cozyliving #cozyroom #myhyggehome #skandihome #skandiinspo #skandinave #myinterior #nordicroom #nordicliving #interieurinspiratie #interior4inspo #interior2you #interior_deluxe #mynordichome #etuovisisustus #instablogit #instablogitfinland #instakoti #instakodit #inspiroivakoti #kodinsisustus #sisustus #sisustusinspiraatio #olekuinkotonasi #interiormomsfin #interiorandlifestylefin #olohuoneensisustus Heippa pitkästä aikaa uudesta kodista ✨!

Katsomo android tv, 2020