Pelikaanimies Elokuva Katso

Friday, 2 October 2020

Leena Krohnin kirjaan Ihmisen vaatteissa perustuvassa filmissä pelikaani (Kari Ketonen) laskeutuu ihmisten pariin. Vaatetettuna kaikki pitävät häntä miehenä, jota kehotetaan hankkimaan työ ja asunto kunnon ihmisten tavoin. Vain 10-vuotias, juuri kaupunkiin muuttanut Emil (hieno Roni Haarakangas) näkee, että kyseessähän on lintu. Hän vakoilee pelikaanimiestä, joka pääsee töihin oopperaan ja ihastuu siellä ballerinaan (Anu Viheriäranta). Lintuherra muuttaa Emilin naapuriin ja he ystävystyvät. Salaisuus paljastuu uteliaalle Elsalle (Inka Nuorgam), ja pahaksi onneksi talonmiehen (Jonna Järnefelt) epäilykset alkavat herätä. Päätarinaan nivoutuu taustajuonta mm. Emilin vanhemmista (Liisa Kuoppamäki, Tommi Raitolehto), ja sekin loksahtaa joukkoon napakalla tarkkuudella. Mukavalla tavalla vanhanaikainen, Timo Salmisen kauniisti kuvaama elokuva ei ammenna maagisuuttaan lavasteista tai tehosteista vaan tarinasta. Mielikuvituksen todellisuus on luontevaa lapselle ja niin myös tälle elokuvalle.

Finnkino - Pelikaanimies

(1999) Juoksuhaudantie 2004 Jäniksen Vuosi 1977 Jäät 2010 Kahlekuningas 2002 kaikki uunot Kalle Päätalo Kalteva torni 2006 Keisarikunta 2004 Kielletty. Hedelmä Kivenpyörittäjän kylä 1995 Koeputkiaikuinen ja Simon Kohtalon Kirja 2003 Kolme Suudelmaa 2006 Koti-Ikävä KULKURI JA JOUTSEN. Kuningas Kuningasjätkä Kuutamosonaatti I & II Kymmenen Käsky 2008 Kätkäläinen Land of Love (2003) Vieraalla maalla Lapinkullan kimallus Lapsia ja aikuisia 2004 Leijonan Sydän 2007 Leningrad Cowboys Go America Levottomat [2000] Levottomat 3 [2003] Lieksa 2007 Lovers & Leavers (2002) Lunastus 1997 Luola 2008 Lupaus Maa on syntinen laulu 2005 Matti - Elämä on ihmisen parasta Meiltähän. tämä. kä Miehen Työ Miesten Minä Ja Morrison DVD Mosku Napapiirin Sankarit Nine Ways To Approach Helsinki - Yhdeksän tapaa lähestyä Helsinkiä (1982) Pahat pojat Pekka ja Pätkät All 13 movies Pekko ja massahurmaaja Pekko ja Pekko ja unissakävelijä Perkele!

Katso Pelikaanimies .Videovuokraamo netissä - Viaplay.fi

Pelikaanimies-musiikkivideo | TV | Areena | yle.fi

Katso

Valloittava koko perheen fantasiaseikkailu on restauroitu entistäkin loistavammaksi ja nähdään elokuvateattereissa syksyllä! Emil muuttaa äitinsä kanssa maalta kaupunkiin. Kaupungissa kaikki on uutta, mutta pian Emil (Roni Haarakangas) tapaa erikoisen henkilön, pelikaanimiehen (Kari Ketonen). Emilin mielestä se on aivan selvästi lintu, mutta aikuiset eivät vain sitä huomaa. Tämä outo lintu pitää kovasti ihmisenä olosta: se kulkee ihmisen vaatteissa, opettelee puhumaan ihmisten tavoin ja hankkii itselleen asunnon sekä työpaikan. Emil opettaa uutta ystäväänsä lukemaan ja kirjoittamaan. Naapurissa asuva Elsa (Inka Nuorgam) saa selville Emilin salaisuuden, mutta mitä tapahtuu, kun aikuiset saavat selville herra Linnun taustan? Pelikaanimies perustuu Finlandia-palkitun Leena Krohnin romaaniin "Ihmisen vaatteissa". Suomen elokuvasäätiön digitointituki 2019.

Katso elokuvia ilmaiseksi

Ihmisen vaatteissa: kertomus kaupungilta by Leena Krohn Open Preview See a Problem? We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Ihmisen vaatteissa by Leena Krohn. Thanks for telling us about the problem. · 175 ratings 17 reviews Start your review of Ihmisen vaatteissa: kertomus kaupungilta Kasien vinkkaussettiin metsästin vielä lyhyttä fantasiaa ja yhtäkkiä muistin tämän, joka on ollut mielessä lukea jo vuoskausia. Tarinahan on monille tuttu: pelikaani muuttaa kaupunkiin ja haluaa tulla ihmiseksi. Oppaanaan hänellä on kymmenvuotias Emil, joka on omalla tavallaan muukalainen hänkin. Joku tässä vetoaa minnuun niin paljon, etten meinaa saaha ees sanoiksi sitä laitettua. Haikea ja hauska, filosofinen tarina ihmisyydestä. Jul 22, 2017 Tessa rated it really liked it Luin tätä aluksi iltasatuna lapsille, mutta noin puolivälissä päätin jatkaa lukemista itsekseni. Kirja ei siis mielestäni sovellu alle kouluikäisille, suosittelisin tätä ehkä eniten yläkoululaisille ja sitä vanhemmille.

  1. Mun sydän lyrics
  2. Diana gabaldon kirjat life
  3. Markku aro ikä
  4. Ilmoitusta ei löytynyt...
  5. Kuutamolla elokuva
  6. Kulmakarvojen muotoilu muotti
  7. Pelikaanimies
  8. Matkaopas erja laihtunut
  9. Katso ilmaiseksi
  1. K rauta fi autoarvonta

Katsomo android tv, 2020