Te Toimisto Ajanvaraus

Friday, 2 October 2020
 1. Te toimisto ajanvaraus translation
 2. Te toimisto ajanvaraus meaning
 3. Te toimisto ajanvaraus joensuu
 4. Te toimisto ajanvaraus di
 5. Te toimisto ajanvaraus film

Vaihtoehtoisesti voit jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa tai asioidessasi TE-toimistossa. Pohjois-Karjala: Voit varata ajan ajanvarauslomakkeella. Lähetä lomake sähköpostilla osoitteeseen tai voit jättää lomakkeen asioidessasi Pohjois-Karjalan TE-toimiston toimipaikassa. Palvelua on saatavilla Joensuussa, Lieksassa, Nurmeksessa ja Kiteellä. Pohjois-Pohjanmaa: Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta uraohjaus[at] Ilmoita ajanvarauspyynnön yhteydessä taustatietoja tämänhetkisestä tilanteestasi ja toiveistasi tulevan ohjauksen suhteen. Kerrothan yhteydenottoa varten myös yhteystietosi, kuten puhelinnumerosi. Pohjois-Savo: Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta avo. pohjois-savo(at) otsikolla "Yhteydenottopyyntö". Kerro viestissä mille paikkakunnalle (Iisalmi, Kuopio, Varkaus) haluat varata ajan, nimesi, puhelinnumerosi, toiveet tapaamisajasta sekä halutessasi lyhyt kuvaus kysymyksistä, joihin kaipaat apua. UraHelppi -päivystyspalvelua on Kuopiossa keskiviikkoisin klo 13-15 TE-palvelut Messissä Kauppakeskus Apajassa (torin alla).

Te toimisto ajanvaraus translation

Teksti on alun perin julkaistu vuonna 2015 ja päivitetty syyskuussa 2017 ja lokakuussa 2019.

Kaakkois-Suomi: Voit varata ajan suoraan paikkakunnallasi (Imatra, Kotka, Kouvola, Lappeenranta) toimivalle psykologille TE-palveluiden sivulta löytyvien yhteystietojen avulla. Kainuu: Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta (at) Kerro viestissä omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero), ikäsi ja toiveesi ajanvaraukseen liittyen. Ajanvaraus onnistuu myös Oma asiointi -palvelun kautta tai soittamalla numeroon 0295 039 038. Keski-Suomi: Ajanvaraus onnistuu myös Oma asiointi -palvelun kautta tai nettisivujemme kautta ajanvarauslomakkeella. Ohjausta on tarjolla kasvokkain Jyväskylässä (TE-toimisto tai Ohjaamo), Äänekoskella ja Jämsässä. Lisää tietoa palvelusta löydät täältä. Lappi: Voit varata ajan Oma asiointi -palvelun kautta. Ajanvaraus onnistuu myös sähköpostitse osoitteella (at) Merkitse viestiin otsikoksi "Yhteydenottopyyntö – psykologi". Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Pohjanmaa: Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta kirjaamo. pohjanmaa(at) (Vaasa, Kokkola, Pietarsaari).

Te toimisto ajanvaraus meaning

Ohjaukseen hakeutumisesta voi tiedustella myös TE-toimistossa asioidessaan tai tarvittaessa jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palveluun. Ammatinvalinnasta voit lukea lisää TE-palveluiden nettisivuilta. VALTAKUNNALLINEN PALVELU: TE-puhelinpalveluiden uraohjaus palvelee valtakunnallisesti puhelimitse ja videolla. Voit varata itsellesi sopivan ajan osoitteessa #! /. Voit saada ohjausta myös ilman ajanvarausta ma ja to klo 12–16 numerosta 0295 020 720. PALVELUT ALUEITTAIN: Etelä-Pohjanmaa: Tutustu Etelä-Pohjanmaan ammatinvalinnanohjaukseen. Voit myös varata ajan suoraan psykologille TE-palveluiden sivuilta löytyvien yhteystietojen avulla. Etelä-Savo: Voit varata ajan jättämällä ajanvarauspyynnön osoitteeseen (at) tai Oma asiointi -palveluun. Kerro ajanvarauspyynnössä, missä toimipaikassa (Mikkeli, Pieksämäki, Savonlinna) haluat ohjausta saada. Häme: Voit varata ajan Hämeen te-palvelujen Uraohjauksen nettisivuilta sähköisellä ajanvarauskyselyllä. Kerro viestissä mille paikkakunnalle (Forssa, Hämeenlinna, Lahti, Riihimäki) haluat varata tapaamisajan, yhteystietosi, toiveet tapaamisajasta ja asiointitavasta sekä halutessasi lyhyt kuvaus kysymyksistä, joihin kaipaat apua.

Yhteispalvelukeskus on asiakaspalvelupiste, josta saat usean viranomaisen palveluita. Akaan yhteispalvelukeskus tarjoaa kaupungin aikuissosiaalityön, TYPin (työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu), Te-palveluiden ja Kelan palveluita. Yhteispalvelukeskus Kirkkotori 10, Toijala Palveluneuvoja Katja Kukkonen 040 3353049 Suljettu 6. -31. 7. 2020. Avoinna 1. 8. 2020 alkaen: Ma klo 9-12 ja 13-15. 30 Ti-pe klo 9-12 Aikuissosiaalityö Etuuskäsittelijä Annika Markkula 040 335 3394 Puhelinaika ti-to klo 13–14 Etuuskäsittelijä Eeva Keskinen 040 335 3393 Puhelinaika ke-to klo 13–14 Sosiaalityöntekijä Anu Vehmaa 040 335 3391 Sähköpostiosoitteet muotoa Perustoimeentulotuki haetaan Kelasta. Hae toimeentulotuki verkossa tai hakemuslomakkeella Lomakkeita saa yhteispalvelukeskuksesta tai verkosta Jos sinulla on erityisiä menoja, joita Kelan myöntämä perustoimeentulotuki ei kata, kunnan sosiaalitoimisto voi harkintansa mukaan myöntää täydentävää tai ehkäisevää toimeentulotukea. Hakemuksen löydät täältä.

Te toimisto ajanvaraus joensuu

Asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä ilman ajanvarausta. Pirkanmaa: Voit varata ajan yhteydenottopyyntölomakkeella. Satakunta: Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta takunta(at) Kerro mihin toimipaikkaan haluat varata ajan (Pori, Rauma, Harjavalta, Kankaanpää), toiveet tapaamisajasta, yhteystietosi ja halutessasi lyhyt kuvaus kysymyksistä, joihin kaipaat apua. Ilman ajanvarausta voit asioida Porin toimipaikassa (Teljänkatu 5, 4. krs) ma–to klo 9–11. Uusimaa: Voit varata ajan ma–to klo 12–14 numerosta 0295 041 400. Varsinais-Suomi: Voit varata ajan ajanvarauslomakkeella toimittamalla sen postitse tai henkilökohtaisesti TE-palveluiden toimipaikkaan tai sähköpostitse rsinais-suomi(at) Ohjausta on saatavilla kaikissa Varsinais-Suomen TE-toimiston toimipaikoissa sekä Kemiönsaarella ja Liedossa. Ruotsinkielistä ohjausta on saatavissa Kemiönsaarella, Paraisilla, Salossa ja Turussa. Lue ajanvarauksesta tarkemmin. Nämä ajanvarausmuodot ovat voimassa tekstin julkaisemishetkellä. Tarkistathan tarvittaessa ohjeet ajan varaamiseen kohdasta Paikalliset TE-palvelut -> Asioi meillä -> Ammatinvalinta- ja uraohjaus.

Te toimisto ajanvaraus di

TE-palveluiden ammatinvalinnan- ja uraohjaus on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta palvelua, johon jokainen työ- tai koulutustilanteesta riippumatta voi halutessaan hakeutua. Ammatinvalinnanohjauksessa hahmotetaan työhön tai koulutukseen liittyvää elämäntilannetta ja toiveita sekä suunnitelmia näiden suhteen yhdessä psykologin kanssa. Jokainen ohjausprosessi rakentuu yksilöllisesti ja näin ollen ohjauksen sisältö ja kesto vaihtelevat. Ohjauksen tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään itselle sopiva ratkaisu kiinnostukset, vahvuudet, realiteetit ja mahdolliset rajoitteet huomioiden. Ammatinvalinnan- ja uraohjausta tarjotaan TE-toimistoissa kasvokkain tapahtuvana palveluna ja tarvittaessa mm. välimatkojen vuoksi puhelimitse tai videolla. Valtakunnallisesti ohjausta tarjotaan TE-puhelinpalveluiden uraohjauksessa puhelin- sekä video-ohjauksena. Asiakkaan on mahdollista valita itselle sopivin palvelumuoto. Ajanvarausohjeet ammatinvalinnanohjukseen alueittain on esitelty alla.

Te toimisto ajanvaraus film

Kela Suljettu yhteispalvelukeskuksen kesäsulun ajan 6. 2020. 1. 2020 alkaen palvelee vain ajanvarauksella maanantaisin klo 9-12 ja 13-15. 30. Ajanvaraus tehdään toistaiseksi Kelan palvelunumeroissa, ellei asiaa saada muutoin hoidettua. Kela-asiat pyritään hoitamaan pääasiassa verkossa tai puhelimella. Palvelua myös puhelinajanvarauksella. Te-palvelut Asiointi ajanvarauksella. TYP Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu Johtava sosiaalityöntekijä Elina Lähteenmäki 040 335 3420 Palveluohjaaja Niina Ojala 040 335 3422 Päivätoimintakeskukset, huomioithan poikkeusaukioloajat 1. 6. –28. 2020. Viialan päivätoimintakeskus avoinna arkipäivisin klo 10-12. Kesätauko 6. 7-19. 7 päivätoimintakeskus on suljettu. Toijalan päivätoimintakeskus avoinna ma, ke ja pe klo 10-12. Kesätauko 20. -2. 8 päivätoimintakeskus on suljettu. HUOM! Koronaviruspandemian vuoksi päivätoimintakeskukset avoinna vain ruokailun ajan klo 10-12. Ruokailussa samanaikaisesti olevien lukumäärää rajoitetaan. Ruokaa ei oteta itse, vaan emännät annostelevat ruuan.

Ruokailijoita pyydetään huomioimaan turvavälit ja käsidesin käyttö. Flunssaoireisena ruokailuun ei voi tulla.

 • Lidl tv tarjoukset
 • Te toimisto ajanvaraus translation
 • Te toimisto ajanvaraus 3
 • Te toimisto ajanvaraus youtube
 • Te-toimisto ajanvaraus helsinki
 • Te toimisto ajanvaraus joensuu
 1. Lasol 100 käyttöturvallisuustiedote lyrics

Katsomo android tv, 2020