Paistinpannu Testi Tekniikan Maailma

Saturday, 3 October 2020

(Eco Kitchenin) Ruoanlaitto-ominaisuudet ovat kiitettävät ja rasvan tarve lähes olematon. Puhdistus on erittäin helppoa. " Yli 60 euron hintaluokassa OBH Nordicalta oli mukana Supreme Steel -paistinpannu. Kovatasoisessa vertailussa Supreme Steelin yleisarvosanaksi muodostui huikeat 8, 7. Supreme Steel sai kiitettävät arvosanat mm. ruoanlaitto-ominaisuuksista, lämpötilan tasaisuudesta ja rasvan tarpeesta. Myös pannun kahvaosa, käyttöohje ja kokonaisvaikutelma saivat kiitosta. Menestys vertailussa tukee Supreme Steelin keväistä Kuluttaja-lehden testivoittoa ja kertoo Supreme Steelin kuuluvan huippupannujen joukkoon. Kestävät materiaalit, käytännöllisyys ja design Supreme Steel -paistinpannut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (18/10). Tuotteissa on Teflon Platinum -pinnoite, joka takaa erinomaisen naarmuuntumisen kestävyyden ja tarttumattomuuden jopa ilman rasvaa. Konepesun kestävät paistinpannut sopivat kaikille liesityypeille, myös induktioliesille. Pohjan alumiinikerros takaa erinomaisen lämmönjohtokyvyn ja kuumentumaton kahva lisää käyttöturvallisuutta.

Paistinpannu testi tekniikan maailma di

Osaisko kukaan kertoa millanen paistinpannu kannattaisi hommata? Mielellään edullinen ja kestävä. Tarkotan kestävällä sellasta käyttäjän kestävää. Mä kun olen onnistunut pilaamaan useamman pannun ilmeisesti puhdistamalla ne väärin ja nyt kun mä olen lueskellut noitten pannujen käyttöohjeita, niin monissa on melkosen tarkat vaatimukset puhdistamiseen ja on hyvät mahdollisuudet etten mä tule muistamaan niitä vähän ajan päästä. Valurautapannu taitaa varmaan olla tommonen, mutta olisko noissa kiinnijäämättömissä jotain joka sopis mulle? Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Paistinpannu testi tekniikan maailma per

  • Tekniikan Maailma-lehti - Testit ja vertailut
  • Edullinen Laina Ilman Vakuuksia (2020) | LN Lainat
  • Paistinpannu testi tekniikan maailma 6
  • Paistinpannu testi tekniikan maailma per
  • Hollen halvat hirsikehikot funeral home
  • Anssi klapuri
  • Paistinpannu testi tekniikan maailma da
  • Paistinpannu testi tekniikan maailma di

Paistinpannu testi tekniikan maailma es

Paistinpannu testi tekniikan maailma

Tekniikan Maailman tapaan tämäkin testi vaikutti olevan hyvin huolella tehty. Esimerkiksi lämpötilan tasaisuutta oli selvitetty kuumentamalla pannun keskikohta 190 asteeseen ja mittaamalla lämpötila reunoilta. Energiatehokkuus oli puolestaan mitattu nostamalla 13 asteisen veden lämpö kiehuvaksi ja tähän kuluneesta ajan perusteella oli laskettu energian kulutus wattitunneissa. Testiin kuului myös taulukko, jossa kerrottiin pannujen rungon, pinnoitteen ja kahvan materiaali, sopivuus käyttöön kaasuliedellä, uunin käyttö ja maksimilämpötila, liekityksen salliminen, konepestävyys, mitat sekä mittaustulokset eli kiehumisaika ja energian kulutus. Lopussa jokainen pannu esiteltiin arvosanan kanssa omassa kappaleessaan ja tässä yhteydessä kerrottiin myös mitä hyvää ja huonoa pannussa oli. Testin tiedot Testi on julkaistu Tekniikan Maailma 21/2012, sivut 60-67. Testatut yli 60 euroa maksavat paistinpannut Bourgeat Poele "Induc'Pro" Hackman Rotisser 24 OBH Nordica Supreme Steet 24 Scanpan CTX 26 Sillit Silargan Swiss Diamont 6424-i Tefal Jamie Oliver Prof 24 Testatut alle 60 euroa maksavat paistinpannut Fiskars Steinless Steel 24 Hackman Kovanaama 24 Hierol Steely Cerasafe 24 OBH Nordica Eco Kitchen 26 OPA Valu 24 Scanpan Impact 26 PT Silit Silitherm 24

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma -lehti antoi 15 paistinpannua ammattikokin, ruoanlaitonharrastajien ja perheenemännän testattavaksi. Yhdeksän kuukautta kestäneeseen käyttötestiin valittiin pinnoitettuja, induktioliedelle sopivia pannuja. Tuotteet jaettiin alle 60 ja yli 60 euron vertailuryhmiin. Vertailussa arvioitiin mm. käyttömukavuutta, lämmön jakautumista, ruoanvalmistus-ominaisuuksia ja rasvan tarvetta. Vertailu julkaistiin numerossa 21/2011, mukana testissä olivat mm. Hackmann Rotisser, Tefal Jamie Oliver, Swiss Diamond56424i, Fiskars Stainless Steel, Scanpan Impact 26PT. Eco Kitchen & Supreme Steel – paistinpannujen eliittiä Alle 60 euroa maksavien pannujen sarjassa OBH Nordicalta vertailussa oli mukana Eco Kitchen -paistinpannu, joka sai erinomaisen kokonaisarvosanan 8, 4 sijoittuen toiseksi. Korkean arvosanan perusteluina olivat mm. mainiot ruoanvalmistus-ominaisuudet, rasvan tarpeen vähyys sekä puhdistuksen helppous. "OBH Nordica on tulossa vauhdilla myös kattila-, kasari- ja paistinpannumarkkinoille.

  1. Www fineli fi ruokapäiväkirja

Katsomo android tv, 2020