Mieheksi Ja Naiseksi Hän Heidät Loi Päivi Räsänen

Friday, 2 October 2020
 1. Aamutähti #29: Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi - Suomen Luther-säätiö

Valtio on nimittäin sysännyt hautausmaat uskontokuntien vastuille. Haastetaan jumalat oikeuteen Mielenkiintoista on, tuleeko Suomen oikeusjärjestelmä pitämään Päivi Räsäsen uskonnonvapautta rikoksena. Jotkin pyhistä kirjoituksista ovat niin kovaa tavaraa, että ne pitäisi lastensuojeluun vedoten kieltää alaikäisiltä. Luulisi kuitenkin, että Suomen laki ja sitä tulkitseva oikeuslaitos kykenisi parempaan loogisuuteen kuin uskontojen pyhät tekstit tai niiden tulkitsijat. Että jos Räsänen tuomitaan Raamatun siteeraamisesta, eikö silloin pitäisi kieltää myös Raamattu? Eikö Raamatusta, Koraanista, sunnista ja talmudista pitäisi sensuroida tällä perusteella kaikki nykylakeja rikkovat kohdat ja vaatia niiden kustantajia ja levittäjiä vastuuseen? Pitäisikö kenties jumalatkin haastaa oikeuteen? Eikö voitaisi saman tien siirtää tuomioistuimen tehtäväksi päättää, kuka täällä pääsee taivaaseen? Kirjoittaja on Lännen Median oikeustoimittaja. Jutun kommentointi on päättynyt kello 22. 09.

Aamutähti #29: Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi - Suomen Luther-säätiö

© Lehtikuva Päivi Räsänen Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) joutuu maaliskuussa poliisikuulusteluun epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Räsänen kertoo lähettämässään tiedotteessa, että hänet on kutsuttu Pasilan poliisiasemalle kuultavaksi 2. maaliskuuta Pasilan poliisiasemalle Helsinkiin. Kansanedustajaa epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kyseisestä rikoksesta voidaan tuomita sakkoon tai enintään kahdeksi vuodeksi vankeuteen. – Asia koskee valtakunnansyyttäjän määräämää esitutkintaa vuonna 2004 kirjoittamastani pamfletista "Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi". Julkaisijana toimineen Luther-säätiön edustajaa, teologian tohtori Juhana Pohjolaa on kuultu jo aiemmin, Räsänen kertoo tiedotteessaan. Lue myös: Päivi Räsänen odottaa jälleen kutsua poliisikuulusteluun pamflettinsa vuoksi: "Hämmentävä, epätodellinen kokemus" Kansanedustajan mukaan hän oli poliisikuulustelussa marraskuussa. – Olin 1. 11 lähes neljä tuntia kestäneessä poliisikuulustelussa, missä keskityttiin kristillisen uskon käsitteisiin.

 1. Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi | Jyväskylän yliopisto - JYKDOK | JYKDOK
 2. Myydään asunto kannus
 3. Aamutähti #29: Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi - Suomen Luther-säätiö
 4. Kirjaudu sisään | Lapin kirjaston Finna
 5. Lada osat venäjältä 2016
 6. ”Olen ihan samalla viivalla homoseksuaalien kanssa Jumalan edessä omien syntieni kanssa”, sanoo Päivi Räsänen kirkkoa pelkäävälle homopapille - Kotimaa | HS.fi
 7. Valtakunnansyyttäjä määräsi lisää tutkintoja Päivi Räsäsen lausunnoista - Politiikka - Ilta-Sanomat
 8. Päivi Räsänen odottaa jälleen kutsua poliisikuulusteluun pamflettinsa vuoksi: "Hämmentävä, epätodellinen kokemus"
 9. Koskenlaskija chili ruoka
 10. Päivi Räsänen pitää todennäköisenä rikostutkinnan etenemistä käräjille asti - Seurakuntalainen
 11. Hsl reittikartta
 12. Västäräkkitie paritalot | Rave Rakennus Oy

Katsomo android tv, 2020