K Rauta Fi Autoarvonta

Friday, 2 October 2020

Jump to Press alt + / to open this menu We won't support this browser soon. For a better experience, we recommend using another browser. Learn More See more of K-Rauta on Facebook Recent Post by Page Juhannuksen aikaan palvelemme! Torstai 18. 6. klo. 8-18. 00 Perjanta... i 19. 8-12. 00 Lauantai 20. suljettu Sunnuntai 21. suljettu K-Rauta Parkano toivottaa kaikille iloista ja lämmintä juhannusta! See More Ruohonleikkurit ja muut puutarhakoneet saapuivat myymäläämme. Laaja valikoima ja edulliset hinnat. Tervetuloa! Nämä kampanjassa 6-12. 5.

K rauta fi autoarvonta 2

K-Rauta July 4 at 4:10 AM Cello Bullet Smoker on laadukas ja monikäyttöinen savustusgrilli. Gr... illillä voi grillata normaalisti hiilloksen päällä tai epäsuorasti hiilloksesta sivussa miedossa lämmössä. Grillillä onnistuu myös eri herkkujen kuten juustojen, lihan ja kalan savustaminen 🐟 🍗 🧀 See More

7. Kuinka käytän oikeuksiani? Voit lähettää meille henkilökohtaisesti allekirjoittamasi pyynnön kirjeitse yllä mainittuun osoitteeseen. Merkitse kuoreen "tietosuoja". Vastaamme pyyntöön kirjeitse. Mikäli vastaus sisältää henkilötietojasi, toimitamme kirjeen henkilökohtaisena kirjattuna kirjeenä. Kirjettä ei voi kuitata vastaanotetuksi kukaan muu, kuin vastaanottajaksi merkitty henkilö. Näin varmistamme kirjeen oikean vastaanottajan ja tietojen luottamuksellisuuden. 8. Tietoja henkilötietojen vastaanottajista Kesko rekisterinpitäjänä käsittelee henkilötietoja itse mutta käyttää myös apunaan erilaisia palveluntuottajia. Kesko pyrkii käyttämään parhaita ja luotettavia yhteistyökumppaneita ja vastaa valitsemiensa palveluntuottajien toiminnasta henkilötietoja käsiteltäessä. Nämä palveluntuottajat voivat vaihdella, mutta niihin kuuluu: Tietotekniikkapalveluiden tuottajia Tutkimus- ja kyselypalveluiden tuottajia Henkilötietoja katsotaan siirtyvän EU- ja ETA-alueen ulkopuolelle tietotekniikkapalveluiden tuottamisen yhteydessä, kun henkilötietoihin on käyttömahdollisuus Intiasta käsin.

Kaikissa Suomen K-raudoissa oli huhti-elokuun välisenä aikana asiakkaille kilpailu, jossa asiakas maalia ostaessaan sai kaupasta arpakupongin. Syyskuussa suoritetun arvonnan perusteella Eerik Puraselle luovutetaan lauantaina uuden Seat Ibizan avaimet. Auto tuli tarpeeseen "Kävin kesällä ostamassa maalia uuteen saunarakennukseemme ja samalla sain arpakupongin. Täyttelin sen kännykällä ja unohdin asian. Enpä meinannut uskoa, kun minulle soitettiin ja kerrottiin, että olen voittanut auton", päivittelee vieläkin Eerik. Hän kertoo, että uusi auto tulee tarpeeseen, koska entinen auto alkoi olla jo loppuun ajettu. Lisäksi Eerik tarvitsee uudessa työtehtävässään autoa liikkuessaan. K-rauta Palokan kauppias Jari Kaurila on hyvillään päävoiton sattumisesta asiakkaalleen: "Hienoa, että valtakunnallinen päävoitto osui tänne Palokkaan ja asiakkaalleni". Uusi auto luovutetaan lauantaina Eerikille ja toivotetaan hänelle turvallisia kilometrejä. Lisätietoja: Eerik Puranen, puh. 050 349 7602 K-rauta Palokka, kauppias Jari Kaurila, puh.

Mitä muita oikeuksia sinulla on? Tietojen tarkastaminen Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, Kesko ilmoittaa käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei sekä toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista. Tietojen korjaaminen Tällä valinnalla voit saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi. Tietojen poistaminen Voit pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Tietojen siirtäminen Sinulla on oikeus saada meille itse toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti. Käsittelyn rajoittaminen Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Henkilötietojen käsittely Annetut tiedot talletetaan Oyj:n K-Rauta-ketjun arvonta-, kampanja ja kilpailurekisteriin. Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

7 Leikki on meille sydämen asia! Tervetuloa tutustumaan taloomme! Vuorikatu 13 • 23500 Uusikaupunki • p. 0440 844 335 Tervetuloa! AvoinnA ma-pe 10-17 la 10-14 Sepänkatu 4, 23500 Puh. 044 988 9864 Seuraa meitä Facebookissa... AiTo hyvän olon kauppa Uusikaupunki.. tietoa tulevista tapah- tumista, mm. mittauspäivistä ym. Yksilöllistä laatua joulunajan juhlaan Palveleva vaateliike Sepänkatu 1, Uusikaupunki p. 044 307 3917, avoinna ark. 10–17, la 10–13 Scarffalla PESU-EERIKA Kaikki tarvitsemasi pesulapalvelut läheltä PALVELUPISTEET: KUSTAVI Keltainen Puoti TAIVASSALO Kukkapuoti Vilhelmiina VEHMAA Vaatetusliike Seepra • LAITILA UUSIKAUPUNKI • MASKU SEURAA MEITÄ Kivistöntie 14, MYNÄMÄKI Myös liinavaatteiden ja pöytäliinojen vuokraus Avoinna: Ma-pe 7. 30-17. 00 P. 02 4303 993 Kivistöntie 14, 23100 Mynämäki Myös liin vaatteiden ja pöytäliinojen vuokraus REMONTOIJAN JA RAKENTAJAN KUMPPANI JO 40 VUOTTA! Tartu synttäritarjouksiin! Katso lisää Sisä Mod Varu on n. Yliku vissa Min. 9 90 (14, 90) /m 2 TERASSILAATTA SALT & PEPPER 30 X 30 CM Lasittamaton ja pakkasenkestävä.

Liukkaudenestolu kitus R1. Porcell nato. Saatavana k ksi er harm an sävy. 50058172, 501392109 10 (14, 75). - / 5 sk PUUTARHAMULTA BIOLAN 40 L K lkittu ja lannoitettu m ltaseos. Sovelt u esim. kuk apenkkeihin, viljelylavoihin, ruukk ihin ja kasvihuoneisiin. 501 121 1 5 SÄKKIÄ KYMPILLÄ! 259 (299, 00). V äntö 36/62Nm (pehm ä/ kova liitos). Korkea ierrosluku 1900/min nopeaan ruuvaukseen ja poraukseen. 501521862 RAJOITETTU ERÄ! Mukana kaksi 5, 0Ah:n akku 7 95 /pkt TERASSIRUUVI PX-FASTEN RS RST 4, 2 X 55 Ruost maton erassiruuvi leikkaav ll kärjellä ja senkkaavall kannalla. 501579822 LISÄÄ VAIHTOEHTOJA K-RAUT KESTOPUU 28 X 120 MM R skea, sileäpintainen AB-luokka. Kulmat pyöristetty, alap oli viistetty. Puutavar ss pituusmitat voivat vaihdella. Varmista pituudet kaup sta. 501385610 1 49 /m 69 /m (1, 95) KESTOPUU VINORIMA 42 X 42/28 MM Ruskea. AB-luokk. 500908370 (1, 75) Tarjoukset voimass 15. 2018 asti niin kauan kuin varatut erät iittävät. U SIKAUP NKI Ketunkalliontie 6, 23500 Uusikaup nki Tehdään hyvää.

  • Saab 9-3 Sport Combi 1.8T aut. BioPower # Edullista ajoa # – Vaihtokaara
  • Turun lentokenttä lounas
  • K kauppa karunki
  • Runo 12 vuotiaalle pojalle
  • Palokan K-raudan asiakas voitti valtakunnallisen pääpalkinnon
  • Flamingo aukioloajat
  • K rauta fi autoarvonta la
  • KODIKSI UUSIKAUPUNKI
  • K rauta fi autoarvonta menu

Tästä tietojen siirrosta on tehty palvelutoimittajan kanssa sopimus noudattaen EU-komission vahvistamia mallisopimuslausekkeita. Mallisopimuslausekkeisiin voit tutustua osoitteessa. Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset. 9. Valitusosoitus Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu. 10. Välttämättömät tiedot palveluidemme kannalta Käsittelemme tietojasi suostumuksellasi. Jotta voisit osallistua järjestämäämme kilpailuun, arvontaan tai kampanjaan, on meidän käsiteltävä palvelun tarjoamisen kannalta välttämättömiä henkilötietojasi. Näitä tietoja ovat meille kilpailun, arvonnan tai kampanjan yhteydessä antamasi tiedot. 11. profilointi Emme tee automaattista päätöksentekoa kuten profilointia henkilötietoihin liittyen. 12. Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin Emme käytä tietoja muihin kuin tässä asiakirjassa ilmoitettuihin tarkoituksiin.

Katsomo android tv, 2020