Https Koulunhyvinvointiprofiili Fi

Friday, 2 October 2020

Tulossa Edison Koulun hyvinvointiprofiili Koulun hyvinvointiprofiili tuo modernin, reaaliaikaiseen tietoon perustuvan päätöksenteon koulumaailmaan. Tieteellisesti päteviin ja kattavasti testattuihin hyvinvointia mittaaviin kysymyksiin vastataan verkkopalvelun kautta ja tuloksia pääsee tarkastelemaan reaaliaikaisesti. Vertailu kunta- ja koulutasolla on helppoa, ja auttaa ymmärtämään tuloksia oikeassa kontekstissa. ViLLE Lukuisia tehtävätyyppejä. Automaattinen arviointi. Opettajan arvioimat tehtävät. Välitön palaute. Sähköiset kokeet. Tutoriaalit. Monipuolinen oppimisanalytiikka. Yhteistyö. YipTree YipTree on älykäs opetussuunnitelman mukainen arviointiympäristö, joka sisältää opetussuunnitelman mukaisia automaattitarkisteisia kokeita, tehtäviä, laaja-alaisen osaamisen arviointilomakkeita, itsearvioinnin välineitä ja helppolukuista oppimisen analytiikka. Siis kaikki mitä opetussuunnitelman mukaiseen arviointiin tarvitset! Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.

Https koulunhyvinvointiprofiili fi channel

Opetushallituksen tarjoama Koulun hyvinvointiprofiili -palvelu on poistettu käytöstä elokuusta 2018 alkaen, sillä se oli sekä sisällöltään että tekniikaltaan osin vanhentunut. Tarjolla on kuitenkin uusi, entistä parempi työkalu koulun hyvinvoinnin mittaamiseen. Alkuperäinen työryhmä on Helsingin kaupungin koulutoimen tuella luonut uuden palvelun osoitteeseen.

Koodikoulu Koodikoulu kokoaa yhteen paikkaan koodiopetuksen ja -oppaat Suomessa. Koodikoulu on sivusto, josta löydät kaiken, mitä tarvitset koodauksen aloittamiseen. Lystiwiki Nettimoppi Näppistaituri NäppisTaituri on joustava ja helppokäyttöinen kymmensormitekniikan opetusohjelma, jonka avulla käyttäjät oppivat nopean kirjoitustekniikan oppituntien, kirjoituspelien ja kokeiden kautta. NäppisTaituri voidaan hankkia koulun tai kunnan käyttöön ottamalla yhteyttä palveluntarjoajan asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai internetsivujen lomakkeen kautta. Tilaaja saa itselleen vain oman koulunsa tai kuntansa käyttöön tarkoitetun yksilöllisen osoitteen, jonka kautta palveluun kirjaudutaan. OmaStadi Omastadi-palvelussa toteutetaan koko Helsingin kaupungin osallistuva budjetointi ja nuorten RuutiBudjetti. Helsingin osallistuvassa budjetoinnissa kaikki 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat helsinkiläiset voivat ideoida ehdotuksia ja äänestää siitä, mihin kaupunki käyttää 4, 4 miljoonaa euroa vuosittain.

Https koulunhyvinvointiprofiili fi chez

Palvelut | MPASSid Tuotannossa Annie Annie on opiskelijan virtuaalinen valmentaja, joka sopivassa kohdin varmistaa että meneehän kaikki niin kuin pitääkin. Ja aina ei mene. Silloin Annie pyytää oppilaitoksesta oikean henkilön opiskelijaa auttamaan. Lisäksi Annie tarjoaa oppilaitokselle kokonaisvaltaisen näkymän siihen, minkälaista tietoa tai tukea opiskelijat tarvitsevat. Lue lisää: Cbook Kuvaus tulossa. Cloubi Rakenna kiinnostavia digitaalisia oppimateriaaleja parempien oppimiskokemuksien saavuttamiseksi milloin tahansa, missä tahansa, nykyaikaisilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. Cloubi yhdistää huipputeknisen kirjoittamisen työkalusarjan ja pilvipohjaisen alustan digitaalisen oppisisällön tehokkaaseen luomiseen ja käyttöön. Desku-työpöytä Desku on sähköinen työpöytä, joka yhdistää kaikki oppilaitoksen web-pohjaiset palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. Yhdellä kertakirjautumisella saat kaikki työkalut heti vaivatta käyttöösi! Lue lisää: Desku Dreamschool Unelmakoulu-työpöytä kokoaa yhteen eri osapuolien tarjoamat palvelut, jotka kaikki ovat käytettävissä yhdellä kirjautumisella.

Yhdellä käyttäjätunnuksella on siis mahdollista esimerkiksi lukea sähköposteja, hoitaa opettajien ja oppilaiden välistä viestintää tai jatkaa koulussa kesken jäänyttä työtä kotona. Lisäksi monipuolinen ja joustava alusta on helppo räätälöidä eri käyttäjille. Edita Examina Ylioppilastutkintojen arkisto, jonka myötä opettajat voivat kopioida ja tallentaa vanhoja ylioppilastutkinnon kokeita opetusryhmiensä käyttöön Gradia Moodle Koulutuskuntayhtymä Gradian Moodle-oppimisalusta vuorovaikutukseen, sisällöntuottamiseen ja materiaalin jakamiseen. itslearning itslearning on pilvipohjainen oppimisen ohjausjärjestelmä joka yhdistää ihmiset, ideat ja intohimon sekä palauttaa ilon oppimiseen. itslearningin avulla kokoat opetussuunnitelman, toiminnanohjauksen, oppimisprosessien suunnittelun, ohjauksen, arvioinnin ja palautteen yhteen paikkaan. Järjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet suunnitella opetusta, valmistaa ja jakaa materiaaleja, työskennellä yhteistoiminnallisesti sekä automatisoi rutiinitehtäviä, jolloin opettajille jää enemmän aikaa keskittyä oppijoihin.

Https koulunhyvinvointiprofiili fi games

Palvelussa opettaja voi hyödyntää joko valmiita tehtävämalleja tai tehdä itse omia harjoituksia. Tehtäviä voi jakaa oppilaille nopeasti koodilla myös koulu- ja kuntarajat ylittäen. on aidosti oppijalähtöinen oppimisalusta. kehittää yhdessä opetusalan toimijoiden kanssa pedagogisesti laadukkaita, helppokäyttöisiä ja luotettavia palveluita käyttäjilleen. toimintaa koordinoi Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitos. Promentor Promentor tarjoaa palveluita yrityksille, oppilaitoksille, lapsille ja kuluttajille. Päätuotteemme on Promentor Web, jonka avulla kuka tahansa voi opiskella kieliä itsenäisesti netissä milloin ja missä tahansa. Qridi Qridi on kattava ja helppokäyttöinen ratkaisu formatiivisen arvioinnin tekemiseen perusasteella. Qridin avulla oppimisprosessista tehdään näkyvää ja jokainen oppija voi löytää omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Monipuolisen arviointidatan avulla voidaan todentaa oppimisen kannalta merkityksellisiä, mm. itsetuntoon ja hyvinvointiin liityviä asioita.

  1. Fast and furious 8 suomen ensi ilta
  2. Https koulunhyvinvointiprofiili fi tv
  3. Suunnittelija, opastuskeskus Korvatunturi, Savuko - Metsähallitus - Työpaikat - Duunitori
  4. Massive attack jäähalli hacked
  5. Https koulunhyvinvointiprofiili fi channel
  6. Https koulunhyvinvointiprofiili fi.com
  7. Audi huolto
  8. Https koulunhyvinvointiprofiili fi series
  9. Https koulunhyvinvointiprofiili fi suomi

Qridi on joustava työväline, joka sopii hyvin niin ala- ja yläkoulujen kuin lukioiden tarpeisiin. SanomaPro-oppimateriaalit Teemme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä tuotamme sähköisiä palveluja perusopetukseen, lukioon ja ammatilliseen opetukseen. Helpotamme opettajan arkea tarjoamalla työvälineitä ja sisältöjä opetuksen toteuttamiseen, monipuolistamiseen ja oppimistulosten kehittämiseen. Oppimateriaalimme luovat yksilöllisiä ja innostavia oppimispolkuja erilaisille oppijoille. Studeo Sähköinen oppimateriaali ja helppokäyttöiset työkalut samassa paketissa. Luen lisää: Turnitin Feedback Studio Turnitin Feedback Studio on webpohjainen järjestelmä, jolla opettaja tarkistaa tekstien alkuperäisyyden, antaa palautetta ja arvio oppilaan palauttamaa tehtävää. Turnitin tarjoaa opettajalle monipuoliset palautteen antamisen ja arvioinnin työkalut. VIDEO: Turnitin kahdessa minuutissa: Velmu Velmu on pilvessä toimiva työpöytä, joka kokoaa sähköiset palvelut yhteen näkymään. Velmusta löydät sähköpostit, kalenterit, oppimateriaalit, oppimisympäristöt ja oppilashallintojärjestelmän sekä omat sovellukset ja linkit.

Nuorten RuutiBudjetissa 6-9 luokkalaiset pääsevät ideoimaan ja neuvottelemaan erityisesti nuoria koskevista asioista. Opentunti Opentunti on opettajien käyttöön kehitetty suunnittelutyökalu, joka mahdollistaa suunnitelmien avoimuuden sekä oppilaille että opettajille. Arkityötä helpottava työkalu mahdollistaa suunnitelmien jakamisen samasta järjestelmästä, jolla ne tehdään. Opentunnissa on mahdollista luoda osaamiskarttoja ja osaamismerkkejä, joiden avulla voi suunnitella ja seurata sekä oppilaiden että opettajien osaamisen kehittymistä. Opinaika-oppimateriaalit Opinaika on sähköinen oppimisympäristö, joka tarjoaa opetussuunnitelmaa tukevia opetussisältöjä eri oppiaineisiin. Opinajan kurssityökalun avulla opettajat voivat tuoda Opinaikaan omaa oppimateriaalia ja jakaa sitä tai Opinajan valmiita sisältöjä oppilaille. Opinajan työkalujen avulla myös oppimisen seuranta ja arviointi onnistuvat helposti ja vaivattomasti. Paikkaoppi PaikkaOppi tarjoaa helppokäyttöisen karttapalvelun paikkatiedon soveltavaan käyttöön eri oppiaineissa ja monialaisissa oppimiskokonaisuuksissa.

Katsomo android tv, 2020