Elisa 100Mb Laajakaista

Friday, 2 October 2020

1pertti 10. 09. 2008 7, 867 988 193 DSL-tekniikalla voidaan muodostaa nopeampikin yhteys, mutta se edellytää, että kohde ei sijaitse liian kaukana keskuksesta, josta lankayhteys taloon tulee. Parasta mobiiliyhteyden tarjoajaa emme voi kertoa, koska se taas johtuu, paitsi tilatusta nopeudesta, myös palvelun tarjoajan lähimman tukiaseman sijainnista, suunnasta ja kuormitusasteesta. Mobiiliyhteyden nopeus ei myöskään ole vakaa, vaan muuttuu kuormitustilanteen mukaan. Lisäys. "Mokkulalla", joka myös on modeemi, tarkoitetaan mobiiliverkon (3G tai 4G) avulla internetyhteyden muodostavaa laitetta. "Varsinainen" modeemi taas on kaapeli-TV- tai lankaverkon kautta nettiyhteyden muodostava laite. Edit2. Kirjoitin epäselvästi, kun mainitsin "varsinaisen modeemin". Kyllä 4G-modeemikin on "varsinainen modeemi", mutta puhekielessä varsinkin siirrettävää 4G-modeemia usein sanotaan "mokkulaksi". 4G-modeemi voi olla myös ns. "kotimokkula", jota ei ole tarkoitettu matkakäyttöön. Viimeksi muokattu: 25. 2018 Joppop 22.

Elisa laajakaista

2017 27 2 13 Joo kiitos avusta. Käyn selvittelemässä asioita sitten Elisalta ja Telialta. Jos mobiiliyhteyden aiot ottaa, niin muista, että nuo ovat luvattuja nopeuksia, jotka ei mokkulalla oikeastaan koskaan toteudu. Jos nyt hankit tuon mobiiliyhteyden, niin sovi liikkeessä, missä ajassa voit purkaa kaupan jos yhteyden laatu tai nopeus ei tyydytä. WinLix Regular member 22. 02. 2018 503 89 38 Ainakin täälläpäin Elisan 4G tuuppaa olemaan aika tukossa keskustan alueella kun taas DNA pelaa nopeasti. Sama juttu on ollut maaseudulla ympäri suomen missä olen testannut. Toki tämä on vain minun kokemukseni. esaja67 27. 04. 2014 166 23 28 Orimattilassa huonolla kuuluvuusalueella dna 4g nopeus 30-40 mbs. Käytössä pakollinen suunnattava anteeni.

Kun samassa paketissa saa televisiopakettaja digibokseineen ja langattomine verkkoineen, ei monikaan halua enää pelkkää nettiyhteyttä. – Televisiopalvelut ovat monipuolistuneet IP-televisoiden ja maksukanavapakettien myötä. Asiakkaan kannattaisi aina miettiä, mitä palveluita hän tosiasiassa tarvitsee ja käyttää. Kun laajakaistatelevisiota myydään nyt kahden vuoden määräaikaissopimuksilla, niiden vaihtaminen on vaikeaa, Rosendahl sanoo.

3 vuotta sitten 8 joulukuu 2016 1 kommentti 248 katselukerrat Keskustelija 5 kommenttia Eilinen jäi kesken. Elisa viihteen yhteydessä kuten laskussakin luvataan ja veloitetaan 100M yhteydestä. Tiettari kiinni kaapelissa suoraan Inteno modeemissa eikä muita laitteita kytkettynä ja kaikki nopeusmittarit nayttää sekä down ja up suuntaan vain noin 10 M:n nopeutta. Saman lopputuloksen saan langattomasti siis missä vika?? Ei kannata avata uutta ketjua samasta asiasta, pysyy selkeämpänä. Häiriöilmoitus on seuraava etappi. Palstatiimi sellaisen varmasti avaa mielellään, jos tarvittavat tiedot ovat olemassa. Anna OmaYhteisö-tunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet salasanan palauttamiseksi. Skannataan tiedostoa virusten varalta Pahoittelut, tarkistamme vielä tiedoston sisältöä varmistaaksemme, onko sen lataaminen turvallista. Ole hyvä ja yritä uudestaan muutaman minuutin kuluttua. OK Tätä tiedostoa ei voida ladata Pahoittelut, virusskannerimme havaitsi, että tämän tiedoston lataaminen ei ole turvallista.

Kysymys - Mikä laajakaista Lahdessa? | AfterDawnin keskustelualueet jonttuuu132 Member Liittynyt: 24. 06. 2018 Viestejä: 7 Kiitokset: 0 Pisteet: 11 Asun omakotitalossa ja laajakaistan pitää pystyä lataamaan pelejä nopeasti, striimaamaan netflixiä kahdella laiteella samanaikaisesti ja täytyy kanssa olla rajaton liittymä. P. S. Itse en näistä asioista hirveästi tiedä. tarantella Senior member 20. 10. 2012 4, 990 1, 014 173 Mene Telian Elisan ja dna:n sivuilla käymään. Etsi niistä laakakaistapalvelut ja katso osoittellasi, mitä tarjoavat. sen jälkeen voidaan täällä keskutella, mikä niistä olisi sinulle hinnaltaan ja palvelultaan sopivin. Täältä löydät eri palvelutarjoajien laajakaista yhteydet: Telia Elisa #! /nettiliittymat/kiinteat-laajakaistat dna Toinen vaihtoehto on mokkula (mobiiliyhteys), ei niin varma ja tasalaatuinen kuin laajakaista. Kaikki tarjoavat ainoastaan dsl laajakaistoja, jotka ei oman kokemukseni perusteella ole tarpeeksi nopeita. Tuskin mistään muualtakaan saat nopeampaa laajakaista.

Uusi keskustelija 1 kommentti Hei, Päivitin juuri kiinteän laajakaistani 100 mb -> 1 gb. Elisalta tuli viesti, että nopeus on päivitetty, modeemi on käynnistetty uudelleen,, mutta nopeustesti näyttää edelleen 100 mb? icon Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 22 syyskuu 2019, 11:02 Reititin AC 1750 gb router ja laitteet tukevat myös 1 gb yhteyksiä, kaapeli tosiaan cat5, ilman e merkintää, eli vika ilmeisesti siinä. Eli testataanpas asiaan kuuluvilla kaapeleilla vielä:) Kiitos vastauksista. Jos kaapelin merkinnöistä ei saa selvää tai merkintä puuttuu, niin toinen tapa tarkistaa kaapelin kelpoisuus GE-nopeuksiin on katsoa siitä läpinäkyvästä RJ45-liittimestä, onko siellä sisällä 4 vai 8 johdinta kytkettynä. 8 tarvitaan gigaiseen nopeuteen, 4 riittää 100 megabittiin. Katso alkuperäinen viesti

Onko 100mb:stä hyötyä? - Elisa Internet - Suomi24 Keskustelut

Jos olet osoitteltasi laajakaistapalvelujen saantialueella, olen varma, että riittävä nopeus noista kyllä löytyy. Kertoisitko nyt sitten minkälaista nopeutta pitäisi olla? Mihin väittämäsi nopeuden riittämättömyydestä perustuu? mcmopo Active member 01. 07. 2003 1, 504 15 68 Todennäköisesti taloosi ei tule kaapelia joten vaihtoehtoja on kovin vähän. Itse menisin lähimmälle R:lle ja ostaisin jokaisen liittymän prepaid version (eli kaikkien operaattorien) ja kokeilisin mikä toimii parhaiten sinun alueellasi. Jos kumminkin haluat säästää rahaa niin yleensä palvelun tarjoajalla on kuuluvuuskartta mistä voi katsoa minkälainen kenttä alueellasi on. Tämä ei kumminkan ole valttämättä aina paikaansapitävä, siksi itse ostaisin prepaid liittymiä. Kun tiedät mikä toimii parhaiten sinun alueellasi niin kokeile käyttää liittymää jonkin aikaa jos vaikka kentän nopeus vaihtelee liikaa. Jos löydät toimivan liittymän niin suosittelen sen jälkeen hommamaan 4G-modeemin. PS: Jos on kirjoitusvirheitä niin se johtuu pienestä hiprakasta.

Ojajärven mukaan asiakkaiden kannattaisi reklamoida ja hakea korvauksia operaattoreilta kaikista ylimääräisistä kustannuksista, joita nettiongelmat aiheuttavat. Se ehkä vauhdittaisi operaattoreita korjaamaan puutteita. Asiakkaalla on myös aina oikeus purkaa sopimus, jos tuotetta ei saada toimimaan toivotulla tavalla kohtuullisessa ajassa. Ongelmallisen reklamoinnissa kannalta tekee maksullinen asiakaspalvelu. Jos vika on operaattorin vastuulla, asiakkaalle ei pitäisi syntyä mitään ylimääräisiä menoja siitä, että hän ilmoittaa häiriöstä. – Tämä on myös tyypillinen aihe meille tulevissa yhteydenotoissa, Ojajärvi sanoo. Elisan Valtarin mukaan vika rajataan näin: Ensin selvitetään pelaako yhteys eli näkyykö modeemi verkossa. Jos yhteys on ok, selvitetään sen laatu. Sitten selvitetään, onko asiakkaan sisäverkossa laatuun vaikuttavia asioita eli "tuetusta konfiguraatiosta poikkeavia ratkaisuja". Taloyhtiö vastaa talojakamosta pistorasiaan. Asiakas vastaa yhteyksistä pistorasiasta modeemiin ja modeemista digiboksiin.

IPTV:n ( Internet Protocol TV) eli laajakaistatelevision avulla voi tallentaa ohjelmia verkkoon tai vuokrata videoita katseltavaksi. Laajakaista-tv:tä voi katsella televisiosta tai tietokoneelta. Viestintävirasto hoputtanut verkkopäivityksiä Myös Viestintävirastossa tiedetään Elisan laajakaistatelevioiden tiedonsiirron kapasiteettiongelmasta. – Laajakaistatelevisioiden merkittävin ongelma on riittämätön kapasiteetti. Kuluttajavirastolta saadun tiedon perusteella näyttää siltä, että operaattori ei ole aivan pysynyt käytön kasvun tahdissa verkon päivittämisessä, viestintäverkkoasiantuntija Klaus Nieminen sanoo. Niemisen mukaan pullonkaulana ei yleensä ole runkoverkko vaan liityntäverkot, eli käyttäjää lähellä olevat alueelliset verkot, joihin kohdistuu suuria vaihtelevia käyttöpiikkejä. Myös taloyhtiöiden sisäiset verkot saattavat ylikuormittua. Elisa Viihteen palvelupäällikkö Antti Vuorikoski myöntää, että heillä yksittäisiä ilmoituksia on tullut asiasta, mutta mistään yleisistä ongelmasta hän ei halua puhua.

Elisa vastaa verkosta, modeemista ja digiboksista. Korjauskäynnistä veloitetaan 90 euroa, mikäli havaitaan, että korjaus kohdistuu muihin, kun Elisan vastuulla oleviin osa-alueisiin. – Maksullisuutta korostetaan, jotta asiakas itse rajaisi pois asiat joihin pystyy itse vaikuttamaan ilman, että joutuu odottamaan asentajakäyntiä, tai jotka kuuluvat taloyhtiön vastuulle, Valtari sanoo. Laajakaistatelevisioissa pitkät sopimukset Kuluttajaviraston lakimies Riikka Rosendahl on käsitellyt viime aikojen yhteydenottoja. – Operaattoreiden häiriöilmoitusten selvittely asiakaspalveluissa on meillä yleistä problematiikkaa. Isoin ongelma on kuitenkin juuri kapasiteettiongelma eli haluttua sisältöä ei saada joko ollenkaan tai lähetys pätkii. Myös modeemien IP-osoitteiden kanssa on ollut ongelmaa ja digiboksien viallisissa ohjelmistoissa, mikä on estänyt tallenteiden katselun. Eräs syy laajakaistaviihdepakettien suosiolle on operaattoreiden hinnoittelu. Niitä myydään samaan hintaan kuin peruslaajakaistasopimusta.

  1. Dna laajakaista
  2. Elisa 100mb laajakaista data
  3. Laajakaista
  4. ANTI englannista suomeksi - Ilmainen Sanakirja (englanti-suomi)
  5. Kysymys - Mikä laajakaista Lahdessa? | AfterDawnin keskustelualueet
  6. Elisa 100mb laajakaista location
  7. Elisa 100mb laajakaista download

Katsomo android tv, 2020