Tehosekoitin Hetken Tie On Kevyt

Friday, 2 October 2020
 1. Hetken tie on kevyt ♥ tehosekoitin
 2. Tehosekoitin hetken tie on kevyt taehdet taehdet kausi 5 single
 3. Tehosekoitin hetken tie on kevyt kulkea

Ja mihinkäs hyvä biisi miksikään muuttuisi. Kuva: Warner Tehosekoittimen vuonna 2002 Golden Greats -kokoelmalla alun perin julkaisema Hetken tie on kevyt on paitsi Tehiksen paras biisi myös yksi hienoimmista sävellyksistä, mitä Suomessa on julkaistu viimeisten vuosikymmenten aikana. Vastaanväittäjien piipitys hukkuu vääjäämättä kappaleen ylvään kauneuden alle. Ei siis ihme, että laululle on löytynyt käyttöä muidenkin artistien repertuaarissa – merkittävimpänä mainittakoon Vesku Loirin hieno mörinäversio Ivalo -levyllä (2006). Nyt on Laura Närhen vuoro tarttua tarjoukseen. Närhi esittää tilaustyönä biisin Aku Louhimiehen helmikuussa ensi-iltaan tulevaan Vuosaari -elokuvaan. Vallan toimiva versio tämäkin on, kuten alapuolelta voi todeta:

Hetken tie on kevyt ♥ tehosekoitin

 1. Tehosekoitin hetken tie on kevyt chords
 2. Samsung jälleenmyyjät
 3. Kauppakatu 27 B - Joensuu | Oikotie Asunnot
 4. Antti holma kauheimmat runot
 5. Kurkkusyöpä oireet kokemuksia
 6. Liisa vitali
 7. Jouluyön hymni nuotit
 8. Tehosekoitin hetken tie on kevyt lyrics
 9. Harry potter ja azkabanin vanki
 10. Laura Närhi tunnelmoi Tehosekoitin-ikivihreän Hetken tie on kevyt - Rumba.fi
 11. Mistä näkee vanhoja salkkareita remix

Tältä sivulta löydät kaikki tulevat Tehosekoittimen keikat. Tehosekoitin on Lahdessa vuonna 1991 perustettu rock-yhtye. Punk-vaikutteisella musiikilla aloittaneesta yhtyeestä muotoutui myöhemmin merkittävä suomirock-yhtye, jonka läpimurtohitti vuonna 1997 oli "C'mon baby yeah! ". Yhtyeen muita tunnettuja kappaleita ovat muun muassa "Pyydä tähdet taivaalta", "Asfaltti polttaa", "Pillitä, Elli, pillitä", "Maailma on sun", "Valonkantaja" sekä "Hetken tie on kevyt". Yhtye ilmoitti palaavansa jälleen festivaalikeikoille kesällä 2020. Kokoonpano: Otto Grundström, laulu Matti Mikkola, kitara Hannu Kilkki, basso Tero Sundell, rummut Juha Kuoppala, koskettimet Tehosekoitin/Warner Music Live Tehosekoitin - Facebook Tehosekoitin - Instagram Kuva: Tero Ahonen

Useille artisteille säveltänyt Mikkola tuntee musiikkialan hyvin, eikä hän hätkähtänyt tyrmäyksestä. - Se on aina tapauskohtaista, mikä sopii kulloiseenkin projektiin, biisintekijä tietää. Tällä hetkellä Hetken tie on kevyt -kappale, on jälleen ajankohtainen, kun Laura Närhi levytti siitä oman versionsa ja biisi valittiin Vuosaari -elokuvaan. Sattumalla suuri rooli kappaleen kasvaessa hitiksi – laskelmoituja hittejä on vaikea tehdä Mikkola on ollut mukana säveltämässä myös Stigin UMK-biisiä. Laululeija -kappaletta tarjottiin ensin Lassi Valtosen debyyttilevylle, mutta Valtonen ei lopulta ottanut kappaletta omakseen. - En mie osaa tämmöst laulaa, ei se sanonut muuta, Mikkola kertoo Valtosen kommentoineen. Kappaletta meinattiin tarjota myös hieman vanhemmalle artistille. - Harkittiin tarjota sitä myös Samuli Edelmannille, mutta jälkikäteen ajateltuna, eihän se olisi yhtään sopinut sille, Stigin versioon tyytyväinen Mikkola myöntää. Laululeija-kappaleen ilomielin itselleen napannut Stig ei tiedä, miksi biisi ei ollut kelvannut muille.

Tehosekoitin hetken tie on kevyt taehdet taehdet kausi 5 single

Tehosekoitin - Hetken tie on kevyt - YouTube

- En ymmärrä, miksi sitä ei kukaan ottanut. Tykkäsin siitä heti. Kuuntelin paljon demoja ja tää oli ensimmäinen, jonka halusin oikeesti esittää, Stig itse kommentoi. Matti Mikkola uskoo, että laskelmoituja hittejä voi tehdä vain tietyntyyppisille artisteille. - Isoimmat hitit voi tulla sattumalta. Siinä on joku vedenjakaja, että sä voit tehdä Anna Abreulle jonkun kivan menevän diskohitin, joka pyörii jonkun aikaa listoilla. Sillä tavalla, että tutkii tosi tarkkaan mitä maailmalla tehdään ja millaiset soundit on trendikkäitä ja mitä Ruotsissa tapahtuu ja muuta. Mutta milloin kappaleeseen tulee sellaista kansanomaisuutta, että sitä lauletaan häissä ja hautajaisissa ja ne on jossain koulun nuottikirjassa. Sellaiset jutut on vähän korkeammassa kädessä, Mikkola perustelee. Lähteet: YleX

Tehosekoitin - Hetken Tie On Kevyt - YouTube

Tehosekoitin hetken tie on kevyt kulkea

Julkaistu 15. 02. 2012 - 15:45. Päivitetty 12. 11. 2014 - 13:15 Maailmalla on useita esimerkkejä siitä, kuinka joku toinen artisti on tehnyt hitin eri artistille tehdystä kappaleesta. Yksi merkittävimmistä on se, ettei Britney Spearsin Toxic-superhitti kelvannut Kylie Minoguelle. Stig // Kuva: Myspace Vastaavia tapauksia löytyy myös Suomesta, vaikka niistä ei ole täällä niin suurta meteliä pidettykään. Hetken tie on kevyt -kappaleen säveltänyt Matti Mikkola kertoo, miten Tehosekoittimen suurin hitti syntyi. Biisin ei ollut aluksi edes tarkoitus tulla Tehosekoittimen levylle. Mikkola ja biisin sanoittanut Otto Grundström nimittäin tekivät kappaleen alun perin näyttelijänä parhaiten tunnetun Tapio Liinojan soololevylle. - Meiltä kysyttiin, että olisko meillä tarjota jotain matskuu ja ajateltiin, että olis jännä kokeilla. Sit me tehtiin tommonen, Hetken tie on kevyt, ja Tapio lauloi siitä demon, mutta tuotantoporras oli sitä mieltä, että eihän tässä ole kaupallista potentiaalia ensinkään, Mikkola kertoo.

tehosekoitin hetken tie on kevyt RMJ 2002 - YouTube

Search results for query: Hetken huumaa ja unohtaa Song and Artist Hit-% Huumaa Dilemma …tatskat, rakastit mut paskaks Yeah Hetken huumaa, muuta et halunnu multa Mennään kuumaan, sinne missä on pirui ja tulta Yhteys ja rakkaus… 100. 00% Unohtaa Yö …Veden kalvo heijastaa tätä lahdenpoukamaa Muistatko sen? Tässä kerran istuttiin ja mä kanssas' olin niin onnellinen Aavistin; Se loppuu aikanaan mut' se silloin pelottanut ei Pettymystä peitellä koetin, kun syksy sut… 65. 10% Hetken tie on kevyt Tehosekoitin …Kun yössä yksin vaeltaa Voi kaltaisensa kohdata Ja hetken tie on kevyt kaksin kulkea Ei etäisyys, ei vuodetkaan Ei mikään meitä erota Kun hetken vain sut pitää saan Ja unohtaa Kun unessasi pikkusisko Kuupurrellasi… 54. 09% Laura Närhi …Kun yössä yksin vaeltaa 50. 15% Hetken Maailma On Tässä PistePiste …mihinkään taipuu Hetken maailma on tässä Kokonaan Kun maa kiskoo sua puoleen Ja perii väkivalloin velkaa Ei virtaa valkosolut suoneen Oot valmis kääntää kelkan Tarviit taukoo hetken verran Niin Silmät kiinni ja … 48.

Katsomo android tv, 2020