Antti Törmänen Tanssi

Friday, 2 October 2020

Eri tanssilajit ovat osa yleissivistystä siinä missä Maamme-laulukin. Naisille hän viestittää: – Kun lähdette tanssimaan, pyytäkää naapurinpentit kyytiin! Siten saadaan miehet liikkeelle. TS–STT

Antti railio

Tanssikoulu Antti Törmänen Oy (2643205-5) on perustettu vuonna 2014 ja sen toimialana on Taiteen ja musiikin koulutus. Katso kaikki yrityksen julkiset tiedot alta! Aktiivinen Rekisterissä Kaupparekisterissä Ennakkoperintärekisterissä Yrityksen perustiedot Y-tunnus: 2643205-5 ( YTJ) Yhtiömuoto: Osakeyhtiö ( YTJ) Toimiala: Taiteen ja musiikin koulutus (85520) ( YTJ) Toimialakuvaus: Yhtiön toimiala on tanssikoulu, esiintymispalvelut, koulutuspalvelut, liikuntapalvelut, hyvinvointipalvelut, terveyspalvelut, markkinointipalvelut. Lue lisää ( Kaupparekisteri) Kotipaikka: HATTULA ( YTJ) Toimitusjohtaja: Törmänen Antti Juhani ( PRH) Yrityksen kieli: suomi ( YTJ) Puhelin: 0407089167 ( YTJ) Sähköposti: ( YTJ) Postiosoite: TARVASJOENTIE 227, 21530 PAIMIO ( YTJ) Käyntiosoite: TARVASJOENTIE 227, 21530 PAIMIO ( YTJ) Katso sijainti kartalta Taloustiedot Liikevaihto (€): Liiketulos (€): Tilikauden pituus Henkilöstömäärä (henkilöä)*: 07 / 2015 66 000 2 000 11 kk - 07 / 2016 110 000 13 000 12 kk - 07 / 2017 128 000 0 12 kk - Taloudelliset tiedot perustuvat yrityksen emoyhtiön tietoihin.

* Henkilöstömäärä perustuu yhtiön tilinpäätöstietoihin. Ajantasaisen tiedon puuttuessa voi henkilöstömäärä perustua aiempiin tilinpäätöstietoihin sekä Alma Talent Tietopalveluiden arvioon. Rekisteröinnit Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ) Y-tunnus tullut voimaan 23. 09. 2014 – Kaupparekisteri (PRH) Rekisterissä 01. 11. 2014 – Ennakkoperintärekisteri (YTJ) Rekisterissä 01. 2014 – Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01. 06. 2020 Arvolisäverovelvollisuusrekisteri (YTJ) Liiketoiminnasta 01. 2014 – Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta Ei rekisteröintiä Alkutuottajana ja/tai kuvataiteilijana Ei rekisteröintiä Porotaloudesta Ei rekisteröintiä Paliskunnan osakkaana Ei rekisteröintiä Vastuuryhmän jäsenenä Ei rekisteröintiä Työnantajarekisteri (YTJ) Rekisterissä Ei rekisteröintiä Vakuutusmaksuverovelvollisuusrekisteri (YTJ) Rekisterissä Ei rekisteröintiä Verohallinnon perustiedot (YTJ) Rekisterissä 05. 2014 – Lyhenteet: ATT: Alma Talent Tietopalvelut PRH: Patentti- ja rekisterihallitus YTJ: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä

Antti malin

– Rentouttakaa polvia. Entisenä lätkänpelaajana tiedän, että löysällä mailalla lähtee parhaat laukaukset, tanssituntia Pöytyän Yläneellä ohjaava Antti Törmänen, 30, vitsailee langattomaan mikrofoniin. Runsaat neljä vuotta sitten insinööriopiskelija ei tiennyt tanssimisesta tuon taivaallista. Hän oli tähdännyt pikkupojasta saakka lätkänpelaajaksi, muuttanut teininä Tupokselta Poriin urheilulukioon ja pelannut Ässien A-junioreissa liigasopimus tavoitteenaan. Kyse ei ole HIFKin valmentajasta Antti Törmäsestä, vaan hänen kaimastaan. Nykyisen tanssitaiturin kiekkohaaveet kariutuivat vakavaan loukkaantumiseen. Samoihin aikoihin sattunut ero silloisesta tyttöystävästä lisäsi potkua uuden suunnan etsimiseen. Kämppiksensä houkuttamana 110 kiloa painanut pakki lähti lavatansseihin ja jäi kerrasta koukkuun. – Siihen asti olin ajatellut, että tanssiminen on homojen hommaa. Ei lätkänpelaajan vartaloa, vahvoja reisiä ja pakaroita, ole luotu tanssimaan. Ajattelin, että nuo kaksi maailmaa on mahdotonta sovittaa yhteen.

Jatkuu mainoksen jälkeen Mainos päättyy Toisin kävi. Törmänen ryhtyi opiskelemaan tanssiaskeleita Youtubesta, suuntasi aina tilaisuuden tullen lavalle ja ilmoittautui tanssikursseille, joissa hänen urheilijataustansa ja kykynsä bongattiin. – Se oli yhtä reeniä, reeniä ja reeniä. 2013 suoritin Tanssinopettajainliiton tutkinnon ja perustin oman tanssikoulun. Harrastuksesta tuli minulle työ, jonka puitteissa kierrän kotoani Parolasta käsin ympäri Suomea. Törmäsen paino on pudonnut 25 kiloa, liikkuvuus on parantunut ja pinna pidentynyt. Kiekkoilijoiden palautekin on ollut kannustavaa. – Jätkät ovat sanoneet, että vitsit menee siististi. Moni haluaisi tanssia, mutta kynnys on korkea eikä aika riitä. Olen opettanut heille lähinnä häävalsseja. Törmänen rohkaisee miehiä parketille. Naisia on lavoilla usein enemmistö, joten kauniita tanssitettavia riittää. – Tanssi parantaa miehen valmiuksia olla luonnollisella tavalla naisen lähellä ja opettaa kohteliaaksi. Lavoilla ollaan myös raittiimpia kuin naula päässä baarissa.

  1. Liha ja herkku
  2. Antti
  3. Naisten kenkiä netistä

Tanssitunnit verkossa Koska tanssitauko jatkuu koko kevään ja teiltä oppilailta on tullut toive järjestää jotain millä pääsee omaa tanssiaan treenaamaan. Päädyimme järjestämään suljetun Facebook ryhmän ja tanssikurssin teille netin välityksellä. Näin pääset itseksesi kertailemaan jo opittuja juttuja, yksin tai parin kanssa. Tällä verkossa järjestettävällä tanssikurssilla harjoitellaan useampia tuttuja tanssilajeja, kuten tango, fusku, bugg, bachata ja salsa. Tanssilajeissa kerrataan perusteet, muutama helpohko peruskuvio ja niihin pieniä variaatioita. Lisäksi tiedossa on myös jokunen haastavampikin kuvio ja variaatio. Tekniikkavideoista saat varmuutta oman tanssisi perustekniikkaan sekä esim. jalkavariaatioihin. Ryhmän osallistujien toiveiden mukaan tehdään lisää harjoitteluvideoita, joten tilaisuus osallistua kurssille kannattaa käyttää hyväkseen. Lisäksi suljetussa Facebook -ryhmässä voit kysyä Hannalta tai Antilta apua treeniin, sekä lievittää tanssin puutetta hyvien tyyppien kanssa.

Katsomo android tv, 2020