Tämän Kylän Homopoika

Saturday, 3 October 2020
 1. Tämän kylän homopoika
 2. Tämän kylän homopoika 10 vuotta – tällainen oli ensimmäinen postaus - Tämän kylän homopoika
 3. Tämän kylän homopoika | Pikkukaupungin homopojan elämää.
 4. Blogger: User Profile: Tämän kylän homopoika
 5. Suurmiehen heteromuotti kuohii Tom of Finlandin - Tämän kylän homopoika

– Pelkästään se, että nuorille ei asetettaisi normeja ja oletuksia, lisäisi olemisen vapautta. Kymmenessä vuodessa on kuitenkin myös menty eteenpäin. – Nimenomaan seksuaalivähemmistöjen oikeuksissa on otettu suuria edistysaskelia. Tasa-arvoinen avioliittolaki astui voimaan, Helsinki Pridestä on kasvanut suuri tapahtuma ja seksuaalivähemmistöt ovat normalisoituneet. Sukupuolivähemmistöjen oikeuksissa on kuitenkin vielä tekemistä esimerkiksi translain osalta, Nurmisto sanoo. HäSa Eino Nurmisto Somerolaislähtöinen kirjailija, kuvittaja, bloggaaja ja valokuvaaja. Asuu tällä hetkellä Helsingissä. Valokuvannut useita suomalaisia muusikoita ja kuvittanut esimerkiksi Sisäministeriön, Poliisin ja Ping Helsingin luoman Virtuaalivappu-kampanjan. Tämän kylän homopoika -blogi Perustettu toukokuussa 2010, ja on yhä aktiivinen. Blogi käsittelee elämää, kulttuuria, yhteiskuntaa sekä ilmiöitä sateenkaarilasit silmillä. Suomen ensimmäinen gaylifestyle-blogi. Blogi voitti vuonna 2015 Suomen parhaan lifestyleblogin palkinnon (The Blog Awards Finland).

Tämän kylän homopoika

Tämän kylän homopoika -blogin kirjoittaja Eino. Kuva: TKHP Lukuviikon (18. -24. 4. ) kunniaksi Kalenterikarju aloitti uuden #minunhyllyni -nimisen blogisarjan, jossa eri taustoista tulevat tunnetut ja/tai alallaan arvostetut tekijät – miehet ja pojat – kertovat omasta lukemisestaan ja antavat sen jälkeen viisi lukuvinkkiä. Blogisarja on osa #pojatkinlukee -kampanjaa, jota voit seurata Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Eilen haastatteluvuorossa oli räppäri Iso H, tänään suosittua Tämän kylän homopoika -blogia pyörittävä Eino. Vuoden lifestyle -blogina viime vuonna palkitun TKHP:n lisäksi Eino on päivittäin tekemisissä tekstien ja lukemisen kanssa: hän opiskelee nimittäin yliopistolla kotimaista kirjallisuutta. 1. Miten kuvailisit suhdettasi lukemiseen? – Tiedän tarkasti, millaisista kirjoista pidän ja huomaan todella nopeasti jos kirja ei toimi. Huonoihin kirjoihin en oikeastaan edes halua tuhlata aikaa. Uskon sen johtuvan lapsuudesta. Lapsena luin aivan kaiken, välittämättä onko kirja hyvä vai huono.

Tämän kylän homopoika 10 vuotta – tällainen oli ensimmäinen postaus - Tämän kylän homopoika

Ongelmat eivät johdu homoudesta vaan yhteiskunnasta Monia vanhempia huolettaa oman lapsensa turvallisuus ja tulevaisuus. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvilla on muita väestöryhmiä suurempi riski joutua esimerkiksi koulukiusaamisen tai fyysisen väkivallan kohteeksi. Vuoden 2017 kouluterveyskyselyn mukaan esimerkiksi toisella asteella opiskelevista homopojista joka kolmas oli kokenut syrjivää kiusaamista koulussa tai vapaa-ajalla, kun heteropojista vastaavaa oli kokenut joka kymmenes. Vuoden 2019 kouluterveyskyselyn vielä julkaisemattomat tulokset ovat samansuuntaisia: seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt kokevat muiden vähemmistöjen ohella merkittävästi muita lapsia ja nuoria useammin koulukiusaamista, seksuaalista ehdottelua tai ahdistelua, seksuaaliväkivaltaa sekä vanhempien henkistä tai fyysistä väkivaltaa lähes kaikilla tarkastelluilla luokka-asteilla. – Ongelma ei ole nuoren identiteetti vaan yhteiskunnan syrjivät normit, Telakivi toteaa. Vanhemmat monesti miettivät myös sitä, voivatko he saada lapsenlapsia.

Tämän kylän homopoika | Pikkukaupungin homopojan elämää.

Einon blogisuositukset: Matka maailmankaikkeuteen "Matka maailmankaikkeuteen -blogi on herttainen, hyvännäköinen ja sitä lukiessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle. Blogista löytyy myös pala Turkua parhaimmillaan. Usein luen blogin vanhoja merkintöjä ihan vain ajan kuluksi. " Jussi U. Photography Blog "Valokuvausopiskelija Jussi Ulkuniemen blogia tulee seurattua satunnaisesti mutta suurella mielenkiinnolla. Kuten muutkin seuraamani blogit, on se silmää miellyttävä ja siksi mieluisa seurattava. " Killen päivät "Seuraan tietysti oman Killeni blogia, jonka teossa välillä avustan. On hienoa seurata, kuinka ahkerasti ja tunnollisesti Kille blogiaan tekee: suunnittelee kuvia, kirjoittaa ja hioo merkintöjä. Itse en jaksa aina olla ihan yhtä huolellinen. " Jätä mullekin! "Killen kanssa yhdessä kirjoittamaani ruokablogia en sinänsä itse lue, mutta suosittelun arvoiseksi sen koen. Blogissa kirjoitamme pääasiallisesti ruuasta, joskin reseptien ohessa käsitellään elämää muutenkin, varsinkin omissa merkinnöissäni. "

Blogger: User Profile: Tämän kylän homopoika

 • Tämän kylän homopoika -blogin perustaja: Wallinheimo on vaikeassa asemassa | YleX | yle.fi
 • Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy - KIINTEISTÖALA (VÄLITTÄJÄT), ASUNTOVUOKRAUS, Turku - Varsinais Suomen Isannointitalo Oy paikassa Turku - PUH: 0207229... - FI100928833 - Paikallinen Infobel.FI
 • Verottoman hinnan laskeminen askelmittari hinta prisma
 • Asiasana: Tämän Kylän Homopoika
 • Sää lahti laune
 • Skype for business ohje
 • Aeg huolto turku
 • Jakso 9: Blogistania: Tämän kylän homopoika | Blogistania | TV | Areena | yle.fi

Suurmiehen heteromuotti kuohii Tom of Finlandin - Tämän kylän homopoika

Sivun läpinäkyvyys Näytä lisää Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät. Sivu luotu – 21. maaliskuuta 2011

Sinuiksi-neuvontapalvelu neuvoo Ylellä nuoria ottamaan korona-aikana aikalisän vanhemmille kaapistatulossa Pirkanmaan Setan ylläpitämästä Sinuiksi-neuvontapalvelusta vastaava Mikko Ala-Kapee kertoo Ylellä, että voi olla parempi odottaa poikkeusaikojen yli jos on epävarma, miten vanhemmat tai muut läheiset reagoivat tilanteeseen. Uutinen Yhteiskunta 16. 4. 2020 20:29 Eino Nurmisto palkittiin Punni-palkinnolla Homopojan opas -kirjastaan Eino Nurmisto palkittiin Homopojan opas -esikoiskirjastaan Lastenkirjainstituutin jakamalla Punni-palkinnolla. Palkinnon arvo on 4000 euroa. Nurmisto on tunnettu Tämän kylän homopoika -blogistaan. Uutinen Viihde, kulttuuri ja media 27. 3. 2020 18:50 Eino Nurmiston laatima Homopojan opas lupaa vinkkejä kaapistatuloon ja näkökulmia miesten väliseen seksiin Vuonna 2010 aloittaneesta Tämän kylän homopoika -blogista tunnettu Eino Nurmisto kertoi keväällä tekevänsä kirjan. Puoli vuotta myöhemmin Homopojan opas (Otava) on tullut painokoneista, ja kauppoihin se tulee 14. lokakuuta.

Vasta vuosia myöhemmin olen ymmärtänyt, kuinka huonosti itseltänikin salaa todellisuudessa viimeisinä vuosina voin, vaikka ajattelin kaiken olevan suhteellisen ok. Kirjoitin blogia aluksi, itseasiassa ensimmäiset vuodet, anonyyminä ja ilman kuvia. Silti lukijoita ja kommentoijia ilmestyi reipasta tahtia ja tosi nopeasti pääsin myös tuolloin ilmestyneen Normihomolehden kolumnistiksi. Se oli valtava saavutus aikoinaan, vaikka kestikin lopulta aika lyhyen aikaa, eikä minusta tullutkaan Normihomolehden kolumninpaikan myötä huippujournalistia. Paljon kaikkea muuta älytöntä kyllä olen päässyt tekemään: voittanut palkintoja, saanut useita palkintoehdokkuuksia, esiintynyt televisiossa, työskennellyt Ylellä, kirjoittanut kirjan, tehnyt kuvituksia, puuttunut epäkohtiin ja vienyt näitä epäkohtia pääuutiskanaviin saakka ja koko valtakunnan tietoisuuteen. Ollut toivoton ja yksinäinen ja varma tilan pysyvyydestä, ollut onnellinen, rakastettu ja rakastunut ja sitten taas yksin ja pohjalla ja pohjalla, vaikken olisi yksinkään.

Katsomo android tv, 2020