Digilehti Länsi Suomi

Saturday, 3 October 2020
 1. Länsi-Suomen digilehden kirjautumista on päivitetty – aseta tilille salasana
 2. Suomi
 3. Sonisphere suomi
 4. Vagabond suomi

Rauma ja alue · 25. 6. 2018 klo 14:15 Marva Media on uudistanut Länsi-Suomen asiakasportaalia, ja tämän vuoksi kaikki nykyiset käyttäjätilit tullaan siirtämään uuteen -palveluun. Vanha asiakasportaali lakkaa toimimasta maanantain 25. aikana, eikä sen jälkeen esimerkiksi digilehden lukeminen enää vanhoilla tunnuksilla onnistu. Kaikille digilehden nykyisille lukijoille on lähetetty ohjeet käyttäjätilin uuden salasanan luomiseksi. Mikäli digilehden lukija ei ole saanut aiheesta sähköpostia, kannattaa tarkistaa oman sähköpostin roskapostikansio. Ellei viestiä löydy, voi käyttäjä mennä suoraan osoitteeseen ja painaa siellä "salasana hukassa? " -linkkiä. Sähköpostiin tämän jälkeen saapuvan linkin kautta käyttäjä pystyy luomaan itselleen uuden salasanan. Mikäli uuden salasanan luomisessa on ongelmia, käyttäjä voi olla yhteydessä Marva Median asiakaspalveluun puh. 0800 39 8338 (ma–pe klo 8–16) tai sähköpostilla. Käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjaudutaan -palveluun, jossa voi hallita omia tilauksiaan.

Länsi-Suomen digilehden kirjautumista on päivitetty – aseta tilille salasana

KYSYTTÄVÄÄ? Asiakaspalvelumme auttaa maksuttomassa palvelunumerossamme 0800 39 8338 ma–la klo 7–20 tai sähköpostilla arkisin klo 8-16.

Suomi

Rauma ja alue · 10. 10. 2018 klo 10:53 Kesän alussa uudistettu Länsi-Suomen asiakasportaali ja uusi digilehden kirjautumisjärjestelmä eivät ole toimineet toivotulla tavalla, joten olemme vaihtaneet digilehden kirjautumisjärjestelmää. Vanha asiakasportaali lakkaa toimimasta keskiviikkona 10. 10., eikä digilehden lukeminen vanhoilla tunnuksilla enää onnistu. Kaikkien käyttäjien pitää asettaa käyttäjätililleen salasana. Salasanaksi voi asettaa myös jo nyt käytössä olevan salasanan. Salasanan voi asettaa digilehden lukijoille sähköpostitse lähetetyn suoran henkilökohtaisen linkin kautta tai klikkaamalla kirjautumissivulla olevaa Oletko unohtanut salasanasi? -linkkiä. Kirjautuminen vaaditaan digilehden ja LS-sovelluksessa Länsi-Suomen lehtisisältöjen lukemiseen. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Play -kaupasta. Digilehden lukuoikeus kuuluu kaikkiin Länsi-Suomen tilausmuotoihin. Käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjaudutaan myös Länsi-Suomen asiakasportaaliin, jossa voi tarkastella omia tilauksiaan.

 • Ruotsi suomi
 • Sampo pankki
 • Digilehti länsi-suomi
 • Digilehti länsi suomi.fi
 • Kymmenet kaupungin vuokra-asunnot ammottavat tyhjinä – "Taloyhtiöille tullut vuosien saatossa tietty maine"
 • Ruoho trimmeri testi
 • Musti ja mirri valkeakoski
 • Rammsteinin keikka kuumensi autoilijoiden tunteita Tampereella – poliisi: tänäkään iltana ei kannata autoilla Ratinassa - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat
 • Pyhän laurin kirkko lohja in real life
 • Innerlight suomi
 • Länsi-Suomen digilehden kirjautumista on päivitetty – aseta tilille salasana
 • Ohjeet: Länsi-Suomen digilehden lukemiseen tarvitaan maanantaista lähtien uudet tunnukset

Sonisphere suomi

Pyrimme organisoitumaan uudelleen jo alkusyksystä, mutta virallisesti uusi yhtiö aloittaa toimintansa 1. 1. 2021, kertoo LähiTapiola Länsi-Suomen tuleva toimitusjohtaja Pasi Aakula. Koronaepidemian aikana liikenne sähköisissä asiointikanavissa on lisääntynyt. – Asiakaskäyttäytymisen muutos haastaa myös meitä muuttumaan. Asiakkaamme ovat ottaneet sähköiset asiointikanavat etenkin nyt koronaepidemian aikana hyvin käyttöön ja tavoitteenamme on parantaa asiakaskokemusta edelleen, kommentoi uuden LähiTapiola Länsi-Suomen tuleva talousjohtaja Jussi Seppälä. LähiTapiola Lännen ja LähiTapiola Satakunnan hallitukset allekirjoittivat sulautumissuunnitelman 28. tammikuuta. Keskiviikkona LähiTapiola Satakunnan sekä LähiTapiola Lännen yhtiökokouksissa sulautuminen hyväksyttiin lopullisesti. Molemmat yhtiöt palvelevat laajasti alueensa henkilö-, yritys- ja maatila-asiakkaita. Yhtiöiden juuret ulottuvat yli 130 vuoden taakse. LähiTapiola Länsi-Suomi Maksutulo 72 miljoonaa euroa Asiakkaita yli 100 000 Toimialueen markkinajohtaja (liikennevakuutuksen markkinaosuus 41 prosenttia) Sijoitusomaisuus 275 miljoonaa euroa Maksetut korvaukset asiakkaille yli 50 miljoonaa euroa vuodessa Työllistää noin 160 henkilöä

Vagabond suomi

Kirjautuminen vaaditaan myös esimerkiksi digilehden ja LS-sovelluksessa Länsi-Suomen lehtisisältöjen lukemiseen. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Googlen Play -kaupasta. Lue lisää uudesta sovelluksesta:.

Rauma ja alue · 13. 6. 2017 klo 09:17 Sanomalehti Länsi-Suomen näköislehdessä oli aamulla toimintahäiriö. Lue juttu » Uutiset 28. 12. 2016 klo 07:56 Marva Median näköislehdet eivät tänään ilmestyneet ajallaan teknisen toimintahäiriön vuoksi. Vika koski Kaupunkilehti Raumalaista ja Sanomalehti Länsi-Suomea. Digilehdet ovat nyt… 27. 2016 klo 08:20 Painossa ilmenneen vian vuoksi Länsi-Suomen näköislehti on tänään kaikkien luettavissa. Lue juttu »

Kärkimedian digilehtiverkostossa on 29 digilehteä, joita lukee 412 000 aktiivista lukijaa joka viikko. Digilehdillä tarkoitetaan painetun sanomalehden digitaalista versiota, joka voi olla joko pelkkä näköislehti ja/tai painetun lehden uutiset sovellusnäkymässä. Yhteistä näille on se, että kyseessä on maksettua uutissisältöä, jota pääsee lukemaan vain lehden tilaajat. Digilehtiin on mahdollista ostaa mainontaa välisivun mainospaikoille. Vaikka koko ruudun täyttävä mainos voi olla kuvamainos, perinteisen still-ratkaisun lisäksi kannattaa digilehdissä hyödyntää tabletti- ja mobiililiatteen kosketuspintaa ja lisätä mainokseen enemmän interaktiivisuutta. Video, monisivuinen mainos tai vaikka natiiviartikkeli rikastavat lukukokemusta ja houkuttelevat lukijaa jäämään mainoksen pariin pidemmäksikin aikaa. Richmediaa sisältävillä mainoksilla on tutkitusti myös muita mainoksia paremmat kampanjatulokset. Myös still-kuvamainosten CTR%:t ovat keskimääräistä display-mainontaa korkeammat, ja mikä parasta, digilehdissä mainoksen viewability on aina 100%.

 1. Osakeyhtiö
 2. Hyvän joulun toivotus
 3. Ota minut nyt today
 4. Jeep wrangler yj

Katsomo android tv, 2020