Pyynikin Näkötorni Aukiolo

Saturday, 3 October 2020
 1. Köysilaskeutuminen Pyynikin näkötornista - Visit Tampere
 2. Pyynikin näkötorni aukiolo pas
 3. Pyynikin näkötornin aukioloajat

Yksi mun ehdottomia suosikkipaikkoja Tampereella on Pyynikki. Sen upea luonto ja järvimaisemat vetävät mua puoleensa lähes koska tahansa. Siellä on mahtavaa käydä lenkillä, muuten vain nauttia maisemista ja sitä kelpaa esitellä myös ulkopaikkakuntalaisille tai -maalaisillekin. Eniten nautin Pyynikistä kesällä, kevät ja syksykään eivät huonoa aikaa ole. Mutta en muista, että olisin koskaan käynyt aiemmin nauttimassa sen maisemista talvella. Syitä on monia, suurimpana kuitenkin se, ettei mua saa kovin helposti ulos viimaan ja pakkaseen. Ja jos ulkona on mulle tarpeeksi lämmin talvi, niin ruma, harmaana ympäriinsä mököttävä vesisadeilma ei ole omiaan kaunistamaan edes mun lempparimaisemia. Auringonlasku Pyynikin tornista nähtynä Tovi takaperin, ankarien pakkasten vielä paukkuessa sain työpäivän jälkeen yhtäkkisen innostuksenpuuskan lähteä seikkailemaan Pyynikille auringonlaskua katselemaan. Enkä olisi voinut parempaa päätöstä tehdä, vaikka talvivarustus ei aivan riittänytkään kaikessa spontaaniudessaan intoilevaa retkeilijää lämmittämään.

Köysilaskeutuminen Pyynikin näkötornista - Visit Tampere

Keskustorin liiketila ei jää tyhjäksi, vaan siinä avaa maaliskuussa kahvila ja sitä pyörittää täytekakuistaan kuuluisa Haka Food. – Helmikuun aikana on tehty remontti ja avasimme eilen keskiviikkona 4. 3., selvitti Haka Foodin omistaja Marko Lehojärvi. Yritys on Suomen suurin täytekakkuleipomo. Se työllistää Valkeakoskella 30 leipuria. Äitienpäiväksi leivotaan peräti 100 000 täytekakkua. Vuodessa yritys tekee kakkuja puoli miljoonaa.

Seuraa blogiani myös täällä: FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | | BLOGIPOLKU

Pyynikin näkötorni aukiolo pas

Tampereen Keskustorin laidalla suljettu Pyynikin munkkikahvila on löytänyt keskustasta uudet toimitilat. Uusi kahvila tulee Kauppahallin Makutuotteelta vapautuneisiin tiloihin. Myyntipaikka löytyy Hämeenkadulta sisään astuessa vasemmanpuoleiselta käytävältä. – Kauppahallia on mietitty pitkään. Tässä yhdistyy nyt kaksi tamperelaista instituutiota, Pyynikin munkkikahvila ja maankuulu Kauppahalli, yrittäjät Maria ja Jaro Suoste iloitsevat. Toiminta pyritään käynnistämään maaliskuun puolessa välissä. Ennen sitä hallin tiloissa on tehty täydellinen remontti. Seinät purettiin paljaalle tiilipinnalle. Nyt hallissa tehdään jo sisustustöitä. – Seiniin pantiin lisäeristyksiä. Sen jälkeen uusittiin sähköjä ja ilmanvaihtoa. Päätuotteena munkit Kauppahallin munkkikahvila toimii samalla periaatteella kuin Keskustorin ja näkötornin kahvilat. Päätuotteena ovat alusta loppuun itse tehdyt munkit. Valikoimiin saattaa tulla myös pientä suolaista. Keskustorilla kahvilalla oli 100 neliötä ja noin 50 asiakaspaikkaa.

Tule kokemaan köysilaskeutuminen yhdestä Tampereen korkeimmista paikoista, Pyynikin näkötornista. Itse laskeutumiskorkeus on 26 metriä, mutta torni itsessään on Pyynikinharjulla, paljon muuta ympäristöä korkeammalla. Laskeutuminen on koettavissa paitsi osana Visit Tampereen viikko-ohjelmaa, mutta myös erikseen juuri sinun ryhmällesi tilattuna yksityistilaisuutena. Näkötornintie 20, 33230 Tampere, Suomi Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksy Hylkää Lue lisää

Pyynikin näkötornin aukioloajat

Ja ah ja voi noita näkymiä! Sisäinen esteetikkoni oli pakahtua onnesta puolen sateenkaaren väreissä hehkuvaa taivaanrantaa katsellessa. Lisäksi lumesta notkuvat puurivistöt asettivat kirsikkakavalkadin kakun päälle. Oli mahtavaa katsoa kuinka laskeva aurinko värjäsi puita tummansinertäviksi sitä mukaan kun ilta koitti. Keskustan yllä samaan aikaan möllöttänyt puolikuu taas lähes tuntui ilkkuvan auringolle. Auringonlaskun toisella puolella puut hohtivat lähes aavemaisen valkoisina. Siinä hetkessä, varpaiden ja sormien kipristellessä viiltävän pakkasen kourissa oli pakko myöntää, että talvi oli maalannut Tampereen kauniimmaksi kuin koskaan. Tampereen parhaat munkit Pyynikin näkötornista! Vaikka Pyynikin näkötorni tarjoaa mielestäni Tampereen parhaimmat näköalat, on sillä myös toinen parhausasia hihassaan. Nimittäin myös Tampereen parhaimmat munkit! Näkötornin juuresta löytyy Munkkikahvila, josta saa ostettua myös liput torniin. Niitä tuoksuja on vaikea vastustaa… Viime kerralla tosin onnistuin, mutta se johtui vain jäisistä sormistani.

 1. Kasoittain kauniita sanoja: Huulipunahymy
 2. Metabo MIG/MAG 140, MIG/MAG 160 Hitsaustekniikan ja koneen säätö- vihjeitä, Maadoituksen liitäntä, Hitsisauman valmistelu, Koneen kytkeminen päälle, Hitsausarvojen säätö, Oikea liitos
 3. Ilmoitusta ei löytynyt...
 4. S4 lasin vaihto
 5. Pyynikin näkötorni aukioloajat
 6. Kontulan ostoskeskus kaupat
 7. Tytöt ei soita kitaraa Vesala LYRICS
 8. Kela perustoimeentulotuki numero
 9. Lasipallo valokuvaus hinta
 10. Mikko paasi sukellus balloon race
 11. Pyynikin näkötornin aukioloajat

Katsomo android tv, 2020