Pearl Harbor Elokuva

Friday, 2 October 2020

Päivitetty 15. 07. 2020 23:07. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

Pearl harbor elokuva film

  • Pearl harbor elokuva mi
  • Pearl Harbor - Elokuva-arvostelut - Suomi24 Keskustelut
  • Pearl harbor elokuva restaurant
  • Pearl harbor | Yle Uutiset | yle.fi

Sitten Japani julisti USA:lle sodan ja muutama tunti myöhemmin se aloitti hyökkäyksen Pearl Harbouriin tarkoituksenaan vetää USA pois sodasta kertaheitolla. Tieto sodanjulistuksesta ei ehtinyt perille Pearl Harbouriin, joten hyökkäys tuli siksi täytenä yllätyksenä. Amerikkalaiset saivat tiputettua vain vähän yli 10 japanilaista konetta vajaasta 200:sta. Japanilaiset taas tuhosivat melkein koko USA:n sen alueen laivaston, vain muutama laiva pääsi pakoon. Kuitenkin useimmat USA:n laivat tuhoutuivat satamassa käytännössä ilman miehistöä, vaikka hyökkäyksessä kuolikin alle pari tuhatta amerikkalaista. Tuleeko nuo asiat selville siitä elokuvasta? Mitään sellaista ei tapahtunut, että japanilaiset koneet jahtaisivat yksittäisiä ihmisiä, eikä siellä lähellä ollut mitään perheitä! En puolusta mitenkään militaristista Japania, mutta ärsyttää nähdä elokuvia, jotka sijoittuvat historiaan vääristellen sitä aika pahasti. Ja tätä on tapahtunut yllättävän paljon varsinkin amerikkalaisissa elokuvissa, kun on ollut republikkani presidentti.

Pearl harbor elokuva movies

(Pearl Harbor/USA 2001). Oscarilla palkittu, romantiikalla maustettu toimintadraama sijoittuu toiseen maailmansotaan ja laivastotukikohta Pearl Harboriin, jonne japanilaiset suunnittelevat massiivista ilmaiskua. Keskushenkilöitä ovat parhaat ystävät Danny ja Rafe sekä sairaanhoitaja Evelyn. Kun Rafe lähtee brittien avuksi Englantiin, jäävät hänen tyttöystävänsä Evelyn ja Danny asemapaikkaan Havaijille. Käänne tapahtuu, kun Rafe ilmoitetaan kadonneeksi, eivätkä Evelyn ja Danny pysty vastustamaan välillään kasvavaa vetovoimaa. Pääosissa: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Alec Baldwin, Cuba Cooding, Jr., Jon Voight, Tom Sizemore. Ohjaus: Michael Bay. Laajakangas. (175') Arvostelut Arvosana rating-stars-5/5 Vaikka itse tarina sijoittuukin toiseen maailmansotaan, toimii kyseinen aihe kuitenkin lähinnä vain taustana tarinalle tosiystävyydestä ja rakkaudesta Arvosana rating-stars-4/5 Sisältää kaiken sen mitä suurelokuvalta vaaditaan. Kaikki mitä suurelokuvalta voi odottaa: romantiikkaa, ystävyyttä, seikkailua ja historiallinen suurtapahtuma.

Evelyn ja Danny siirretään heidän omien lentokonelaivueidensa mukana Pearl Harboriin. Samaan aikaan Japanissa amiraali Isoroku Yamamoto ( Mako) suunnittelee hyökkäystä Pearl Harboriin vastareaktiona sille, että Yhdysvallat on laittanut Japanin kauppasaartoon. Rafe ammutaan alas Englannin kanaalin yllä, ja hänet luokitellaan kaatuneeksi. Kolme kuukautta myöhemmin Rafen kuolemaa suriessaan Evelyn ja Danny saavat toisiltaan tukea ja alkavat odottamatta lähentyä toisiaan. Pian he aloittavat suhteen. Vuoden 1941 joulukuun 6. päivän yönä pakkolaskusta hengissä selvinnyt ja miehitettyyn Ranskaan joutunut Rafe ilmestyy yllättäen Pearl Harboriin. Hän käsittää nopeasti, että Dannysta ja Evelynistä on tullut pari, ja ystävykset päätyvät pian nyrkkitappeluun paikallisessa hulabaarissa. Joulukuun 7. päivän aamuna he heräävät japanilaisten hyökätessä Pearl Harboriin Zero -hävittäjien, Val -pommittajien ja Nakajima -torpedopommittajien kera. Japanilaisten yllätysilmahyökkäys upottaa taistelulaivat USS Arizonan (BB-39), USS Oklahoman (BB-37) ja monia muita laivoja.

Pearl harbor elokuva ikäraja

Akie Aben vierailu oli yksityinen ja epävirallinen, eikä pääministeri Shinzo Abe ollut mukana. Ulkomaat 23. 8. 2016 klo 00. 47 päivitetty 23. 2016 klo 06. 27 Japanin pääministerin vaimo, maan ensimmäinen nainen Akie Abe on vieraillut maanantaina Pearl Harbourin muistomerkillä, kertoo uutistoimisto Reuters. Pearl Harbor on Yhdysvaltojen Tyynenmeren-laivaston päätukikohta O'ahun saarella Havaijilla. Vierailu oli epävirallinen ja yksityinen. Japanin pääministeri Shinzo Abe ei ollut mukana. Mikäli pääministeri Abe olisi ollut paikalla, se olisi ollut ensimmäinen kerta kun Japanin virassa oleva pääministeri olisi vieraillut Pearl Habourin muistomerkillä. Toukokuussa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama vieraili Hiroshimassa. Hän oli ensimmäinen virassa oleva Yhdysvaltain presidentti, joka vieraili siellä toisen maailmansodan jälkeen. Obaman vierailun jälkeen on ollut arvailuja siitä, milloin Abe vierailee Pearl Harbourissa. Japanin pääministerin puoliso, Akie Abe kirjoittaa Facebookissa, että hän meni Arizona Memorialiin viemään kukkia ja rukoilemaan.

Wikipedia Pearl Harbor Pearl Harborin juliste Ohjaaja Michael Bay Käsikirjoittaja Randall Wallace Tuottaja Jerry Bruckheimer Michael Bay Säveltäjä Hans Zimmer Steve Jablonsky Kuvaaja John Schwartzman Leikkaaja Roger Barton Chris Lebenzon Mark Goldblatt Steven Rosenblum Pääosat Ben Affleck Alec Baldwin Jon Voight Josh Hartnett Kate Beckinsale Cuba Gooding Jr.

Katsomo android tv, 2020