Michael Monroe Huumeet

Saturday, 3 October 2020
 1. Michael Monroe huumeidenkäytöstään: "En kadu mitään" | Me Naiset
 2. Michael monroe huumeet
 3. Huumeet valvottivat suomalaista rock-legendaa: Nukuin kuukauden aikana kaksi kertaa - Viihde - Voice.fi
 4. Michael Monroe huumehuuruisesta elämästään: Käytin sekaisin heroiinia ja amfetamiinia! | Seiska

03. 11. 2011 21:00 - Veteraanirokkari Michael Monroe kertoo tuoreessa elämänkerrassaan avoimesti taipaleensa ylä- ja alamäistä. Mies paljastaa, että hänen päihdeaikoinaan huumeet vaikeuttivat elämää hankalalla tavalla. Monroe kertoo Ari Väntäsen kirjoittamassa elämänkerrassa amfetamiinikokeiluistaan. Mies muun muassa muistelee, kuinka 80-luvun alussa Tukholmassa asuessa huumeiden käyttö meni niin pitkälle, ettei mies enää kyennyt nukkumaan. - Elokuussa 1982 mä nukuin kaksi kertaa, enkä liioittele yhtään. Kun ei nuku, unimaailma alkaa sekoittua valvetilaan. Kun kuljin Tukholman kaduilla, jokainen ikkuna ja pysäköity auto oli täynnä kasvoja, joita kukaan muu ei nähnyt. Mä näin kaikkialla ihmisiä, jotka tuijottivat mua. Kun olin laskuissa ja pahassa depiksessä, mulla oli tapana kävellä makoilemaan ruohikkoiselle kukkulalle, joka on Slussenin yläpuolella. Sinne mentiin hautausmaan läpi. - Yhtenä yönä, valvottuani taas useita vuorokausia, kävelin hautausmaalla ja näin kuinka hautakivien takaa nousi mustia, pelottavia varjoja.

Michael Monroe huumeidenkäytöstään: "En kadu mitään" | Me Naiset

Michael monroe huumeet

The Voice of Finland -tähtivalmentaja ja muusikko Michael Monroe, 53, puhui Radio Rockin haastattelussa huumemenneisyydestään. Radiokanavan juontaja Marce kysyi rokkitähdeltä, seurasiko hänen huumeidenkäytöstään ikinä mitään hyvää. – Olen iloinen kaikesta kokemastani ja siitä, että olen edelleen hengissä. En missään nimessä suosittele huumeita. Niiden kanssa käy helposti niin, että polttaa näppinsä. Ennen pitkään huumeet vievät veronsa. Selvänä on aina parempi, hän kertoo. – En kadu mitään, mutten myöskään suosittele. Olen tehnyt omat valintani elämässäni, Monroe tiivistää. – Moni 60-luvun biisi ja levy on tehty tietynlaisessa tajunnanlaajennuksen mielentilassa. Rolling Stones ei varmasti olisi Rolling Stones, ellei tiettyjä keinotekoisia apuja tai luonnontuotteita olisi käytetty, hän lisää. Monroe paljasti vuonna 2011 ilmestyneessä Ari Väntäsen kirjoittamassa elämäkerrassa käyttäneensä menneisyydessään huumeita. Silloin hän kuvaili muun muassa valvoneensa vuorokausia ja joutuneensa lopulta valitsemaan, jatkaako elämäänsä narkomaanina vai muusikkona.

Huumeet valvottivat suomalaista rock-legendaa: Nukuin kuukauden aikana kaksi kertaa - Viihde - Voice.fi

Michael Monroe huumehuuruisesta elämästään: Käytin sekaisin heroiinia ja amfetamiinia! | Seiska

2019 Kadulta muusikoksi Doug Seegers - Eli sillan alla ja kävi töissä rahoittaakseen huumeriippuvuuttaan Radio Rockin Iltapäivä 30. 4. 2019 M/S Romantic -sarjan upea mysteerinainen herätti ihmisten mielenkiinnon – treffipyyntöjä satelee Radio Rockin Iltapäivä 19. 3. 2019 EX-BÄNDIKAVERIT MUISTELEVAT KINGSTON WALL -LAULAJAN ITSEMURHAA – OLISI TÄYTTÄNYT TÄNÄÄN 50 VUOTTA Radio Rockin Iltapäivä 25. 2. 2019 Michael Monroe pettyneenä X Factor Suomi -ohjelmasta: "Puhuttiin enemmän kuin mitä lopulta tapahtui" Radio Rockin Iltapäivä 9. 2018 Guinnessin maailmanennätysten valvoja listaa TOP3 mieleenpainuvinta onnistunutta ennätystä Radio Rockin Iltapäivä 18. 7. 2018 Tällainen on Guinness World Record -valvojan työ – Anna Orford on erikoistunut keräilyennätyksiin Radio Rockin Iltapäivä 14. 2018 close

 1. Kauppakeskus Veturi - Liikkeet
 2. K-Rauta Huittinen - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
 3. Huumeet valvottivat suomalaista rock-legendaa: Nukuin kuukauden aikana kaksi kertaa - Viihde - Voice.fi
 4. Michael Monroe huumehuuruisesta elämästään: Käytin sekaisin heroiinia ja amfetamiinia! | Seiska
 5. Työhyvinvointi ja tuloksellisuus. henkilöstön arvoa kuvaavat tunnusluvut johtamisen tukena kunnissa
 6. Vääksyn mylly oy
 7. Henna kalinainen instagram tumblr
 8. Ville pokka vanhemmat restaurant
 9. Arvoisat naapurit olen ruvennut ryyppäämään

The Voice of Finland -tuomari Michael Monroe avautuu Kasmirin luotsaamassa Cooking with Kasmir -ohjelmassa huumeidenkäytöstään. Hänen mukaan on kolme asiaa, jotka pilaavat bändielämän: kuolema, tyttöystävät ja heroiini - ja jossain tapauksissa myös managerit. – Hepo (heroiini) on sellaista, että susta tulee elävä kuollut. Sä myisit sitä saadaksesi vaikka oman mutsisi. Mä haistan narkkarin mailien päähän, en voi sietää huumeita. Vuonna 1984 yritin lopettaa spiidin (amfetamiinin) käytön. Kelasin, että vetäisin mieluummin pollea (heroiinia), että se olisi hyvä edistys. Päädyin vetämään molempia. Tajusin aika nopeasti, että aineiden käyttö on dorkaa ja lopetin kaiken, Michael kertoo. Michael kertoo vaihtaneensa huumeet uimiseen ja voimisteluun. - Painoin silloin alle 50 kiloa ja olin 183 senttimetriä pitkä. Olin luuta ja nahkaa.

 1. Arabia kosmos tarjoilulautanen world

Katsomo android tv, 2020