Maaselän Kone Oy

Saturday, 3 October 2020
  1. Maaselän kone oy full

Maaselän Kone Oy on vuonna 1983 perustettu metalliteollisuusyritys, joka toimii Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on koko historiansa ajan keskittynyt maa- ja metsätalouskoneiden valmistukseen ja markkinointiin. Toiminta-ajatuksena on suunnitella, valmistaa ja markkinoida teknisesti yksinkertaisia ja toimintavarmoja työkoneita helpottamaan maa- ja metsätalouden töitä. Markkinointi kotimaassa Tuotteiden markkinoinnin hoitaa yksinoikeudella Kesko. Kaikki tuotteet löytyvät helposti lähimmästä K-Maatalouskaupasta tai heidän yhteistyöyrityksestään. Markkinointi viennissä Meillä on maakohtaiset maahantuojat kaikilla päämarkkinoillamme. Tuotteitamme viedään nykyään jo yli kolmeenkymmeneen maahan. Lista tärkeimmistä maahantuojista ja heidän yhteystietonsa löytyy myös näiltä sivuilta. Tuotanto Maaselän Koneella on ajanmukaiset, vuonna 1999 ja 2000 valmistuneet yhteensä 14600 m2 suuruiset toimitilat Haapajärven keskustan tuntumassa. Yhtiön palveluksessa on noin 100 työntekijää. Huolto ja varaosat Oleellinen osa palveluamme on nopea huolto ja varaosatoimitukset.

Maaselän kone oy full

Hakki Pilke -klapikoneen omistajana et jää koskaan yksin. Meillä teot puhuvat sanoja enemmän. Jatkuva parantaminen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on tehnyt meistä maailman markkinajohtajan. Tunnemme polttopuuammattilaiset ja ammattilaiset tuntevat meidät. Laatupolitiikkamme on yhteinen asiamme ja tärkeä menestystekijämme, jolla varmistamme tyytyväiset asiakkaat. Kehitämme koneitamme pitäen mielessä aina asiakkaiden tarpeet ja heidän liiketoimintansa kehittämisen. Jatkuvan, asiakaslähtöisen ja järjestelmällisen laadun kehittämisen ansiosta yrityksellemme on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti. Hakki Pilke on myös tunnettu toimivasta jälkimarkkinoinnista ja vahvoista jakelukanavista ympäri maailman. Kun haluat vain parasta ja vaadit ammattilaisuutta sekä todellista kumppanuutta, valintasi on Hakki Pilke. Hakki Pilkkeen luotettavuus todentuu työmailla joka päivä, kaikkialla maailmassa. Alan edelläkävijänä meillä on yhä vain yksi suunta – eteenpäin tuottavammin, tehokkaammin ja helppokäyttöisemmin.

Kysyntä on kasvanut etenkin järeämpien koneiden kohdalla, kun polttopuun teko on ammattimaistunut. Sama koskee Löfroosin mukaan koko maa- ja metsätalouden toimialaa: kehitys kulkee kohti yhä suurempia yksiköitä ja suurempia koneita. – Tärkein asiakasryhmämme on maanviljelijät, joille polttopuut ovat useimmiten sivuelinkeino. Samaan aikaan kuitenkin myös päätoimisten polttopuuntuottajien määrä kasvaa, Löfroos toteaa. Klapikoneille on markkinoilla yhä paljon kasvupotentiaalia, joka pohjautuu yhteiskunnan kehitykseen ja teknistymiseen. Polttopuulle on aina tarvetta, ja uusiutuvan bioenergian rooli kasvaa. Silti jopa tekniikan mallimaassa Suomessa iso osa polttopuusta tehdään vielä kirveellä ja sahalla. – Samaan aikaan uusi sukupolvi ei osaa eikä edes halua käyttää aikaansa puun pilkkomiseen. He käyttävät mieluummin valmiita palveluja. Maailmanlaajuisesti tähän liittyy myös yleinen elintason nousu, joka kasvattaa koneiden ja palveluiden kysyntää, Löfroos sanoo. Konserni tarjoaa taustatuen Löfroosin oma työnkuva painottuu hyvin paljon juuri tulevaisuuden ennakointiin.

Maaselän Kone Oy sijaitsee kunnassa Haapajärvi, alueella Veitsiniemi. Se on perustettu 12. 1. 1984. Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on maatalouskoneet, maataloustarvikkeet. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.

Maaselän Kone Oy on Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva maa- ja metsätalouskoneita valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1984 [1]. Pääasiallisena tuotteena ovat klapikoneet, tuotenimellä Hakki Pilke. Yrityksellä on ollut viime vuosina lähes sata työntekijää ja liikevaihto on ollut reilut 10 milj. €(2014) [1]. Maaselän Kone Oy on kuulunut Terra Patris -konserniin vuodesta 2002 lähtien [2]. Lähteet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] ↑ a b Maaselän Kone Oy, Fonecta Finder ↑ Metalpower vaihtoi omistajaa; Kaleva 22. 8. 2002 Aiheesta muualla [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Kalevan verkkouutinen 2006 Maaselän Kone Oy:n verkkosivut Yritysesittely TerraPatris verkkosivuilla

Hän toteaa käyttävänsä paljon aikaa erilaisten trendien seuraamiseen, mitä tulee esimerkiksi muotoiluun, teknologiaan ja digitalisaatioon. – Olen silti sataprosenttisesti myös yritysten arjessa mukana. Toimistoni sijaitsee autossa, ja pyrin käymään Haapajärvelläkin paikan päällä niin usein kuin mahdollista. Henkilökohtaista tapaamista ei mikään voita, mutta käytännön asioita hoidetaan nykyään paljon myös puhelimen ja konferenssitekniikan avulla. Terra Patriksen vuosiliikevaihto on noin sata miljoonaa euroa, ja sen tytäryhtiöt työllistävät yhteensä lähes 650 henkeä ympäri Suomea. Jokainen niistä keskittyy liiketoimintansa ytimeen konsernin pysytellessä taustalla. Tampereen-toimipaikasta käsin hoidetaan yhteisiä palveluja kuten taloushallintoa ja it-toimintoja. Nykyiset neljä päätoimialaa ovat Löfroosin mukaan ne, joiden puitteissa konserni tavoittelee kasvua jatkossakin. Yritysostoissa tärkeimpinä kriteereinä on ollut, että yrityksillä on vientitoimintaa, omat tuotteet, merkittävät kasvumahdollisuudet sekä kannattavaa liiketoimintaa.

  1. Maaselän kone oy 10
  2. Maaselän Kone Oy :: Kalastajan Savukoski
  3. Maaselän kone oy mi

{{ | price}} {{ mpanyName}} {{ ditionalInfo}} Yhteensä {{ () | price}} Ostoskorisi on tyhjä. Tee uusi haku. Yrityksen Maaselän Kone Oy (0550899-7) liikevaihto oli 11, 8 miljoonaa euroa 2019 ja työllisti 64 henkilöä. Liikevaihto nousi 11, 4%. Liiketoiminnan voitto oli 1, 1 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 9, 5%. Yhtiön omavaraisuusaste oli 23%. Tarkista tilikauden tulos Yritysanalyysiraportilta tästä. Y-tunnus 0550899-7 Maa Suomi Postiosoite Valimotie 1, 85800 Haapajärvi Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden korjaus ja huolto (33122) Puhelin 087727 Seuraa yritystä ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Rekisteröidy ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Yrityksen seuraamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Tämä yritys on seuraamiesi yritysten listalla. Yritys on lisätty seuraamiisi yrityksiin. Yrityksen seuraamisen poistamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen.

Sijaintimme keskellä Suomea, karjatalouden ydinalueella, mahdollistaa useimmat varaosatoimitukset ja huoltotoimet jo samana päivänä. Kotisivuiltamme löydät tiedot koneidemme varaosista ja konekohtaiset varaosakuvat. Myös käyttöohjekirjat ovat saatavilla suoraan sivuiltamme. Maaselän Kone Oy Valimotie 1 85800 HAAPAJÄRVI Puh. (08) 772 7300 Faksi (08) 772 7320 Sähköposti www-sivustolle »

Katsomo android tv, 2020