Portfolio Esimerkki Sairaanhoitaja

Saturday, 3 October 2020

Työportfoliona voi toimia ihan vaikka sille nimetty tiedostokansio. Hyvin järjestetty työportfolio auttaa sinua, kun teet näyteportfolioita tai vaikkapa työhakemuksia. Väliportfolio tehdään ohjaajalle (2. opiskeluvuosi). Se on ns. prosessiportfolio, joka kuvaa osaamisesi kehittymistä. Se kertoo avoimesti, mistä olet tulossa, mihin olet menossa ja millaista osaamista sinulla on tähän mennessä. Prosessiportfolion tarkoituksena on toimia apuvälineenä oman osaamisen kehittämisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa. Opintojen loppuvaiheessa kokoat näyteportfolion, joka antaa edustavan kuvan vahvuuksistasi ja ammatillisesta osaamisestasi. Näyteportfolioita voi olla monenlaisia. Tietyn työpaikan hakemiseen suunnattu näyteportfolio korostaa juuri niitä asioita, joista työnantaja on kiinnostunut. Yleisluontoinen ammatillinen portfolio nostaa esille erityisesti omia vahvuuksiasi ja kokemustasi. Tietyn osaamisen esittelyyn suunniteltu portfolio taas antaa syvällisen kuvan erityisosaamisestasi. Portfolioiden toteuttamismuoto on vapaa tai saat siihen ohjeita ohjaajaltasi.

Cv esimerkki

Silmukka jää kiinnityslenkiksi. Pujota toinen pää lenkistä ja taita rautalangan pää takaisin päin jotta koruun muodostuu lukko, jota on helppo avata ja sulkea. Kuvia virkatuista koruista Kokeiluista kauniiksi koruiksi -työohje solmittuun koruun • Aloita pujottamalla haluamiasi helmiä rautalankaan. • Solmi helmi kiinni rautalankaan yhdellä solmulla. Työohje jatkuu… 3. Solmi helmiä joko tasaisin välimatkoin tai epätasaisesti rautalankaan. • Voit tehdä korusta joko yksinkertaisen tai kaksinkertaisen. • Päättele koru taittamalla päät yhteen ja kiertämällä päät korun ympärille. Materiaalinäytteet • Ruskea muovipinnoitettu rautalanka Tiimarista 10 m/2, 80 e • Harmaa ohut rautalanka Tiimarista • Erilaisia puu- ja luuhelmiä vanhoista koruista Tuntemuksia koruprojektista Koruja oli mukava tehdä, kun niistä on paljon iloa itselle. Suunnittelu oli helppoa, sillä halusin sellaisia koruja, joissa on väriä ja jotka ovat aika isoja. Oli hienoa huomata, että virkkaamalla saa näin hienoja koruja aikaan.

Kuka olen Olen 25-vuotias toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Olen kotoisin Varkaudesta, syntyjään Järvenpäästä. Olen kolmesta sisaruksesta keskimmäinen, ja hyvin tyypillinen keskimmäinen lapsi: rauhallinen ja ns. sovittelijatyyppi. Perheeni asuu edelleen Varkaudessa, jossa myös muu lähisukuni asuu. Olen kirjoittanut ylioppilaaksi Varkauden lukiosta 2006, jonka jälkeen pidin välivuoden ja olin töissä vapaa-ajan ohjaajana kylpylähotellissa. Tuon vuoden aikana innostuin matkailualasta ja pohdiskelin josko tältä alalta myös tuon tulevaisuuden ammatin hankkisi. Hain Savonia ammattikorkeakouluun matkailun koulutusohjelmaan, ja kun ovet kouluun aukesivat muutin Kuopioon vuoden 2007 syksyllä. Kävin restonomiopintoja vajaat 2 vuotta, jonka aikana minulle valkeni etten halua viettää työuraani tällä alalla. Jotain uutta oli siis keksittävä. Lapsuuden aikaiset haaveet sisustussuunnittelijasta ja eläinlääkäristä eivät vain jostain kumman syystä enää tuntuneetkaan niin houkuttelevilta.. Olin työskennellyt samassa kylpylähotellissa teinivuosista alkaen, ja tuossa samaisessa työpaikassa jumppailut mummojen ja vaarien kanssa niin maalla kuin vedessäkin ja tätä kautta syntyi ajatus hoitoalalle hakeutumisesta.

3 päivää sitten Sairaanhoitaja, terveysasemien puhelinpalvelussa,, 2 paikkaa, Vantaan kaupunki, Vantaa Vantaan Kaupunki - Helsinki, Uusimaa Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveystoimi, terveyspalvelutterveysasemien puhelinpalveluasematie 2, 01300 vantaatyösuhteen kesto: vakituinen 10. 08. 2020 tai sopimuksen mukaan -etsimme kahta (2)... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja, attendo oy, attendo varisto, vantaa Attendo - Helsinki, Uusimaa Etsimme sitoutunutta ja osaavaa tiiminvetäjää-sairaanhoitajaa attendo variston hoivakotiin tä sinusta kuulostaa, jos jokaisella tiimisi jäsenellä olisi oma selkeä vastuualueensa ja voisit... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Sairaanhoitaja 4kk sijaisuuteen keravalle, medipower oy, kerava Medipower - Helsinki, Uusimaa Etsimme keravalle sairaanhoitajaa n. 4kk sijaisuuteen, joka alkaa elokuun 2020 alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Työntekijällä on myös mahdollisuus työllistyä kohteeseen vakituisesti... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Sairaanhoitaja, keravan kaupunki, kerava Keravan Kaupunki - Helsinki, Uusimaa Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen Akuuttihoidon osastolle ja kotisairaalaan 31.

Osastot ovat 18-paikkaisia suljettuja vuodeosastoja.... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Sairaanhoitaja, attendo oy, lassila tukikodit, helsinki Attendo - Helsinki, Uusimaa Haemme nyt attendo lassilan tukikodeille, helsinkiinsairaanhoitajaalassilan tukikodit on yksi attendon edistyksellisistä, asukaslähtöisistä asumispalveluyksiköistä, joka tarjoaa kattavan... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Sairaanhoitaja, helsingin kaupunki, helsinki Helsingin Kaupunki - Helsinki, Uusimaa Sairaanhoitajan tehtävät palvelutalossa palveluasumisen yksikössä sinä keväällä valmistunut tai jo kokenut konkari! Tervetuloa mukavaan ja moniammatilliseen tiimiimme! Tarjoamme sinulle... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Sairaanhoitaja, hus, porvoo Hus - Porvoo, Uusimaa Tervetuloa meille töihin hus porvoon sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin sekä päivä- että vuorotyöhön. Tällä hetkellä haemme sairaanhoitajia vuodeosastoille ja... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Sairaanhoitaja, mehiläinen oy, vantaa Mehiläinen - Helsinki, Uusimaa Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?

Korujen suunnittelu etenikokeilujen kautta • tämän korukokeilun tein solmimalla kolme helmeä yhtä aikaa ohueen siimamaiseen rautalankaan.  Tämä kokeilu oli toimiva ja korusta tuli kevyt. Kokeiluista kauniiksi koruiksi -työohje virkattuun koruun Tarvikkeet: rautalankaa, helmiä, virkkuukoukku ja sakset, joilla voi leikata rautalankaa Tekniikka: Virkataan rautalankaa ketjusilmukoiksi, koristellaan rautalankaa helmillä. Työohje jatkuu… • Aloita leikkaamalla rautalangasta 4 kertaa pidempi pätkä kuin haluamasi koru. Jos käytössäsi on koko rulla, voit siirtyä ohjeessa eteenpäin. • Pujota haluamasi helmet rautalankaan. Taita toinen pää, ettei helmet pääse putoamamaan. • Tee aloitussilmukka ja aloita ketjusilmukoiden virkkaus. Työohje jatkuu… • Tuo helmi työn juureen ja virkkaa seuraava silmukka helmien yläpuolelta. Helmien väliin voi tehdä haluamansa määrän ketjusilmukoita. Jatka työtä, kunnes se on tarpeeksi pitkä. Voit tarvittaessa lisätä helmiä työhösi aukaisemalla päähän tehty taitos. • Jätä viimeinen silmukka silmukaksi ja pujota rautalangan pää työhön.

Tulevat lääkelaskut pelottavat edelleen, mutta eivät sentään enää lannista yhtä lailla kuin ennen. Eniten nautin harjoittelutunneista, joissa pääsi opiskelutovereiden kanssa harjoittelemaan käytännön taitoja. Harjoitustunteja saisi mielestäni olla paljon enemmän, jotta asioita pääsisi kertaamaan uudemman kerran. Muita mielenkiintoisia kursseja on ollut mm. anatomian kurssit, sisätaudit sekä kuluvana vuotena perioperatiivinen hoitotyö. Olen huomannut pistäväni yhä enemmän arvoa opettajan ammattitaidolle-sille mitenkä hyvä opettaja saa tylsemmänkin aineen kiinnostamaan, ja mitenkä tärkeää etenkin hoitopuolen opettajien on tuoda omia kokemuksiaan esiin opetuksessaan. Opiskelijana opin parhaiten tekemällä. Minulle pahinta on joutua opettelemaan ulkoa asioita, joista tuskallisin esimerkki tähän mennessä oli Kliinisen lääkehoidon kurssi vaikuttavina aineineen ja lääkkeiden nimineen. Yhdistän asioita mielessäni paljon potilasesimerkkien kautta, jonka avulla olen huomannut sisäistäväni laajempiakin asioita helpommin.

 • Osta Keittiökaappien ovet Byggmaxista - 5 Keittiökaappien ovet alkaen 14,20 EUR
 • ... ja kuolinilmoitus taas yhdistää - Kolumnit - Turun Sanomat
 • Ammatillisen kasvun portfolio | emmiroi
 • Ammatillisen kasvun portfolio | Yhden sairaanhoitajan portfolio, joka toimii hieman myös blogimaiseen tyyliin.
 • Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (kirja) | Potterwiki | Fandom
 • Domestic kaasujääkaapin huolto
 • Ikea lapset
 • Valtti Color Extra | Tikkurila
 • Laurin metalli terät
 • 90 luvun musiikki
 • Rauhanmusiikki - Hyvän musiikin suoratoistopalvelu
 • Elixia aukioloajat

8. 2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävät sijoittuvat Arjessa selviytymistä tukevien palveluiden... Ilmianna ilmoitus 20 tuntia sitten Sairaanhoitaja, suomen terveystalo oy, espoo Suomen Terveystalo - Helsinki, Uusimaa Haen sairaanhoitajaa määräaikaiseen työnulla on sairaanhoitajan koulutus ja kokemusta sairaanhoitajan työstä mielellään kolmen vuoden ajalta. Lisäksi sinulla on kokemusta... Ilmianna ilmoitus 2 päivää sitten Sairaanhoitaja, attendo oy, attendo rykmentti, tuusula Attendo - Helsinki, Uusimaa Sairaanhoitaja attendo rykmentti tuusulaetsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa sairaanhoitajaa attendo rykmenttiin tuusulaan. Olemme attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan... Ilmianna ilmoitus 3 päivää sitten Lähihoitaja tai sairaanhoitaja näytteenottoon, hus, vantaa Hus - Helsinki, Uusimaa Oletko käytettävissä vuorotteluvapaan sijaisuuteen? Haemme lähi- tai sairaanhoitajaa hus helsingin yliopistollisen sairaalaan. Kotipisteenäsi tulee olemaan peijaksen sairaalan päivystävä laboratorio... Ilmianna ilmoitus 3 päivää sitten Sairaanhoitaja tulehduskeskus, hus, helsinki Hus - Helsinki, Uusimaa Kolmiosairaalan 14 sairaansijaa käsittävällä vuodeosastolla k2b hoidetaan vaikeita infektiotauteja sairastavia erikoissairaanhoidon potilaita.

Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työillä... Ilmianna ilmoitus 2 päivää sitten Sairaanhoitaja tukielinkirurgia, hus, vantaa Hus - Helsinki, Uusimaa Kiinnostaako sinua monipuoliset sairaanhoitajan työtehtävät ortopedian traumatologisella vuodeosastolla? Etsimme nyt uutta kollegaa mukavaan tiimimme Peijaksen sairaalaan osastolle K3. Osastomme on 35... Ilmianna ilmoitus 2 päivää sitten Sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja, 30 paikkaa, helsingin kaupunki, helsinki Helsingin Kaupunki - Helsinki, Uusimaa Hei, asuuko sisälläsi pieni salapoliisi ja haluat olla tekemässä kansallisesti- ja kansainvälisesti merkittävää työtä? Jos tunnistat itsesi, tule tekemään kanssamme tartunnanjäljitystä! Haemme... Ilmianna ilmoitus 2 päivää sitten Sairaanhoitaja kirurgian sekä korva-, nenä- ja kur, hus, porvoo Hus - Porvoo, Uusimaa Haemme porvoon sairaalan kirurgian poliklinikalle määräaikaista sairaanhoitajaa. Poliklinikalla hoidetaan ortopedian, urologian, yleiskirurgian, plastiikkakirurgian, gastrokirurgian sekä korva-, nenä-... Ilmianna ilmoitus 3 päivää sitten Sairaanhoitaja sisätaudit ja kuntoutus, 2 paikkaa, hus, helsinki Hus - Helsinki, Uusimaa Tervetuloa toteuttamaan merkityksellistä ja vaihtelevaa hoitotyötä malmin päivystyssairaalan sisätautiosastolla 5.

Opiskelijalle: Mikä portfolio? Olet saattanut tehdä portfoliota osana aiempia opintojasi (esimerkiksi kuvataide- tai kieliopinnoissa). Portfoliot ovat yleisiä myös taiteellisilla aloilla: esimerkiksi valokuvaajan on luontevaa esitellä taitojaan teosten avulla. Osana opintojasi alat koostaa ammatillista portfoliota, joka kertoo koulutuksestasi, saavutuksistasi, tavoitteistasi, osaamisestasi ja kyvyistäsi. Portfolio sisältää aina myös näytteitä väitteiden tueksi – kannattaa siis jo opintojen alusta lähtien kerätä talteen parhaat onnistumiset ja suurimmat oppimiskokemukset. Opintojen aikana portofoliota kannattaa ajatella prosessina ja oman kehittymisen seuraamisen välineenä. Sen avulla voit mm. pohtia ammatillisia tavoitteitasi ja suunnitella opintojasi niin, että osaamisesi auttaa sinua uralla eteenpäin. Ammatillista portfoliota voi ajatella kolmena erillisenä portfoliona Työportfolio eli perusportfolio on eräänlainen varasto tai arkisto, jonne kokoat opiskeluhistoriasi, työkokemuksesi, osaamiskuvauksesi (esim työhakemukset ja CV:t), kuvia, projektitöitä, videoita, saamaasi palautetta.

 1. Mitä ostaa poikaystävälle joululahjaksi
 2. F secure osake keskustelu meaning

Katsomo android tv, 2020