Apu Lehti Tarjous

Saturday, 3 October 2020
  1. Seura lehti

Katso muut lehtitarjoukset: Naistenlehdet, Perhelehdet

Seura lehti

Apu Lukemisto tarjous ja tilaus – Skip to content Apu Lukemisto on uusi vuonna 2015 aloittanut 100-sivuinen lehti heille, jotka rakastavat lukemista. Se on oivallinen vastapaino tämänhetkiselle kiireelliselle elämälle ja sosiaaliselle medialle. Apu Lukemisto kertoo selkeästi ja viimeistellysti nykytapahtumista, tulevasta ja ihanasta nostalgiasta. Sen avulla on helpompi erottaa kokonaisuuksia. Katso paras Apu Lukemisto -tarjous alta ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi kampanjahintaan! Kuvaus Lisätiedot Arviot (0) Apu Lukemisto on 100-sivuinen lehti heille, jotka rakastavat lukemista ja joilla ei ole kiire. Se on vastapaino tämän hetken kohuille, klikkauksille ja "somepöhinälle". Lehti haluaa tarjota ihmisille suvantopaikan kiivastahtisessa maailmassa. Lehti kertoo nykytapahtumista, nauttii ihanasta nostalgiasta ja kurkistaa tulevaisuuteen. Nostalgisiin lukuhetkiin avaa aarrearkun Apu-lehden 82-vuotinen historia. Apu Lukemisto tuo selkeyttä sekavaan maailmaan niin, että siitä on helpompi erottaa kokonaisuuksia.

  1. Moda lehti
  2. ApuRistikot -lehti, tarjous & tilaus
  3. Yli-Marolan kotieläinpiha auki uudessa johdossa | Yle Uutiset | yle.fi
  4. Apu lehti tarjous 2017
  5. Apu Lehti Tarjous 39.90e/16nroa! - Katso Apu ilmestymispäivät 2020

Apu-lehti tarjous 2020, lehden tilaus ja tilaajalahja Apu - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna. Apu-lehti sisältää aina viikon parhaat jutut tuhtina lukupakettina.. Uudistunut Apu on suomalaisten rakastama klassikkolehti, joka tarjoilee tiukkaa asiaa ja viihdettä sopivassa suhteessa. Apu on lehti kaikille suomalaisille, miehille ja naisille. Suosittua sisältöä ovat henkilöhaastattelujen lisäksi ajankohtaiset puheenaiheet ja ristikko. Mukana myös horoskoopit ja esim. B. Virtasen tuttu sarjakuva. Yhteensä 52 numeroa vuodessa, ilmestyy viikoittain. Apu-lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. Kyllä, tilaan Apu-lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan Takaisin etusivulle Hakusanat: Apu lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella.

Lehdestä löytyy viisi sivua ristikoita, kryptoja ja sudokuita. Vastaajien kesken arvotaan rahapalkintoja. 7. Apu on pienen ihmisen asialla! Vuonna 1933 työttömien auttamiseksi perustettu Apu on aina heikomman puolella. Läs mer Fäll ihop Tarjoukset * Uusitaan automaattisesti Tilaajalahja! 2 lisänroa Saat tilaajalahjaksi 2 Apu-lehteä * Uusitaan automaattisesti

7. 2016: Lukijamäärä vähentynyt 421000 -> 385000 ja levikki 148491 -> 136467

Viimeisteltyä lehteä ovat olleet tekemässä mm. Jörn Donner, Tuomas Enbuske, Tiina Raevaara, Johanna Sinisalo ja Heikki Hillamo. Esimerkkejä Apu Lukemiston jutuista: Mikä mies oli Axel Gallén vuonna 1890, ja miten hänestä tuli Suomen kansallistaiteilija? Miten pieni joukko Korsnäxin ja Närpexin asukkaita on pystynyt pitämään puoliaan suomenkielisiä valloittajia vastaan? Millaista on Dannyn uskomattomassa sähkökodissa vuonna 2015? Mitä löytyi Speden pöytälaatikosta? Palasiko Suomi luokkayhteiskunnaksi? Apu Lukemiston ensimmäinen numero ilmestyi 26. 5. 2015. Apu-tuoteperheeseen kuuluvat lisäksi Apu, Apu Terveys, ApuRistikot ja ApuKrypto. Lehtiä kustantaa A-lehdet. Kenelle? Kaikille lukemista rakastaville Ilmestyy Ilmestymistiheys ei tiedossa Julkaisija A-lehdet Oy Päätoimittaja Marja Aarnipuro Ensimmäinen numero 26. 2015 Levikki Uusi lehti Lukijamäärä Lukijaprofiili Irtonumero 5 € ISSN 2343-0192 Maa Suomi Kieli suomi Tutustu myös

Apu lehti lahjaksi Apu-lehdessä on kaikki, mitä nyt tavalliseen arkiviikkoon saattaa tarvita: juorut, jutut, ilmiöt, politiikka, tv-ohjelmat ja ristikot. Apu -lehti on siksi todella hyvä lahjavinkki myös, sen on hyvä lahjaksi esimerkiksi vanhemmille, joilla on jo kaikkea. Apu -lehdestä on hyviä määräaikaisiakin tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Apu-lehden tilaajalahjat ovat usein omaa luokkansa. Tilaajalahjanhan saa mukaan myös lahjatilaukseen! Lahjatilaus kannattaa usein tehdä määräaikaisena, jolloin lehden peruuttamista ei tarvitse miettiä. Joskus huipputarjoukset koskevat kuitenkin vain kestotilauksia, jolloin on parempi hyödyntää tarjous ja nähdä lehden peruuttamisen vaiva. Lehden voi kuitenkin perua heti tilauksen tekemisen jälkeen, niin että ilmoittaa haluavansa lopettaa lehden tarjousjakson loppuun. Lahjatilaus on helppo tehdä netissä, jolloin näkee kaikki voimassa olevat tarjoukset ja voi valita itselleen sopivan tilausjakson. Myös tilaajalahjoissa on usein valinnan varaa, sillä joskus tilaaja saa valita esimerkiksi jopa viidestä eri vaihtoehdosta!

Uudistunut Apu on aiempaa syvällisempi ja tarjoaa entistäkin enemmän hyvää luettavaa. Avun toimitus tekee juttuja, jotka muuttavat maata ja tarjoavat lukijoille parasta journalismia merkittävistä aiheista. Avun sisällöt auttavat lukijoita ymmärtämään, mitä ajassamme tapahtuu, mikä on totta ja mikä on tärkeää. Avulla on hyvä maine. Se ei juoruile perättömiä eikä tee katteettomia sensaatioita. Siksi Avussa on haastatteluja ihmisiltä, joita arvostetaan ja jotka tunnetaan omista ansioistaan. Jokaisen kuukauden ensimmäinen numero on mahtava lukupaketti, kooltaan isompi ja sivumäärältään tuhdimpi. Pintaa syvemmälle -teemoissa perehdymme syvällisesti yhteen ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen teemaan. Jokaisesta Suur-Avusta löytyy myös kuukauden tapahtumakalenteri, nostalgiaa, kansainvälinen tähtihaastattelu sekä Kimmo Ohtosen ihana luontojuttu. Apu on jatkossakin koko Suomen Apu, eli teemme juttuja joka puolelta maata, sivuiltamme löytyy ihmisiä ja tarinoita eri puolilta Suomea. Uudistetun ulkoasunansiosta Avun lukeminen on entistäkin nautinnollisempaa.

Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.

Katso myös koko kansan tunnetuimman maalaislääkäri Tapani Kiminkisen kansantajuisia videoita eri sairauksien tunnistamisesta ja hoitamisesta. Katso alla:

Katsomo android tv, 2020