Sunday Horse Elokuva

Saturday, 3 October 2020

Netflixin listoille ilmestyi jälleen iso liuta uusia elokuvia. Elokuvia ja tv-sarjoja suoratoistona tarjoava Netflix-palvelu lisäsi tällä viikolla jälleen lukuisia uusia elokuvia valikoimaansa. Maanantaina ja tiistaina Netflixin valikoimaan ilmestyi peräti 55 uutta elokuvaa. Uudessa päivityksessä on mukana muun muassa Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä Isäni on turbomies -jouluelokuva. Vuonna 1996 ilmestynyt elokuva on ollut julkisesti usein runsaan naureskelun aiheena ja Schwarzenegger on saanut naureskelusta osansa. Arnold taistelee turbomieslelusta kreisikomediassa. Kuva: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection Uutena lisäyksenä valikoimassa on myös muun muassa Gwyneth Paltrow'n tähdittämä romanttinen komedia Sliding Doors (1998) sekä ruotsalainen Kaikki pehkostani – seksikomedia viherpeukaloille -elokuva (2007). John Hannah ja Gwyneth Paltrow ovat pääosissa Sliding Doors -elokuvassa. Kuva: Alex Bailey/Paramount/Miramax/Intermedia/REX Lista uusista elokuvista nähtävissä -sivustolla.

DVD - Suomalainen Elokuvapalvelu

  1. Angry birds puistot suomessa
  2. HEVOSELOKUVIA - Elokuvat - Suomi24 Keskustelut
  3. Dodge caliber kokemuksia 2019
  4. Agatha Christie's the Pale Horse (Blu-ray) (Import) - Elokuvat - CDON.COM
  5. HORSE englannista suomeksi - Ilmainen Sanakirja (englanti-suomi)
  6. Tokmanni uusin mainoslehti
  7. Suunnistus

Etusivu / Aikuiset / SUNDAY HORSE Debi on taistellut halvalla teurastettavaksi tarkoitetulla hevosella tiensä huipulle tyylikkäässä esteratsastuksen maailmassa. Sitten hän joutuu äkillisesti vakavaan onnettomuuteen, mikä tarkoittaa, että hän ei ehkä koskaan enää pysty ratsastamaan. Vaatimaton maalaistyttö on kuitenkin voimakastahtoinen ja itsepäinen, ja vastoin kaikkia odotuksia hän palaa lajin pariin. Mutta voiko hän saada takaisin entisen asemansa maailmanmestarina? 1 varastossa Tuotetunnus 71502 Ääni Dolby Digital Englanti Kuvasuhde 16:9 Anamorfinen Widescreen Kesto 105 minuuttia Levyjä 1 Ikäraja 7 Tekstitys Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska Genre Lapset ja perhe Julkaisupäivä 1. 4. 2018 Alkuperäisnimi SUNDAY HORSE Alkuperämaa Yhdysvallat EAN 5709165715020

maanantai, 6. helmikuu 2012 Nyt kunnon makrolinssin ostamisen jälkeen (kts. edellinen merkintä ^^) voisi näin vähän viime tingassa osallistua ensi kertaa myös makroviikkoihin. Ensimmäisenä ideana oli LOTR-aiheinen koru, mutta sitä ei löytynyt mistään, joten seuraavaksi hokasin tyttäreltä lahjaksi saamani kalvosimennapit. Onhan mustanaamiostakin tehty leffoja! Lisää makrokuvia löytyy MakroTex -sivulta.

Debi on taistellut halvalla teurastettavaksi tarkoitetulla hevosella tiensä huipulle tyylikkäässä esteratsastuksen maailmassa. Sitten hän joutuu äkillisesti vakavaan onnettomuuteen, mikä tarkoittaa, että hän ei ehkä koskaan enää pysty ratsastamaan. Vaatimaton maalaistyttö on kuitenkin voimakastahtoinen ja itsepäinen, ja vastoin kaikkia odotuksia hän palaa lajin pariin. Mutta voiko hän saada takaisin entisen asemansa maailmanmestarina? Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Ääni: Dolby Digital 5. 1 Kuva: Widescreen (2. 35:1) Kieli: Englanti Pituus (min): 105 Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää Kategoria: Perhe, Draama Julkaisu: 28-06-2016 Alkuperäinen nimi: A Sunday Horse Alue: 2 (Eurooppa) Ohjaaja: Vic Armstron Ikäraja: Yli 7 Tuotantovuosi: 2015 Näyttelijät: Nikki Reed, William Shatner, Ving Rhames Extrat: Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0

Toisaalta elokuvan kuvaamisesta on aikaa. Spirit, villi ja vapaa Tämä animaatioelokuva kertoo villihevosesta nimeltä Spirit, josta yritetään kouluttaa ratsua mutta turhaan, villihevoset haluavat olla villejä ja vapaita. Spirit pääsee hurjiin seikkailuihin elokuvan aikana, erilaisten ihmisten ja eläinten kanssa. Lopulta nuori intiaani poika saa Spiritin luottamuksen, mutta tajuaa päästää hänet takaisin laumansa luokse. Elokuva on suunnattu nuorille, ja miksi ei vanhemmillekin katsojille - ikäraja on S, eli sallittu kaikenikäisille. Itse tykkään elokuvasta, vaikka en usein tykkää animaatioelokuvista

Tämä on postaus niille jotka etsivät hevosaiheista katsottavaa! Tästä postauksesta löytyvät elokuvat ja sarjat löytyvät Netflixistä sekä varmasti muualtakin. Kasasin tähän postaukseen omat henkilökohtaiset elokuva ja sarja suosikkini. Joten jos sinulla ei ole Netflixiä, kannattaa käydä katsomassa vaikka läheisestä kirjastosta, tai Filmtownista! Ohjat Käsissä Aloitetaan sarjasta nimeltä, Ohjat Käsissä. Sarja kertoo tytöstä nimeltä Zoe joka muutti kesän ajaksi Lontoosta maalle. Pienessä hetkessä hän löytää jo itsensä hevosten parista ja hänellä on hevoskuiskaajan kyky rauhoittaa tallin hulluin hevonen, Korppi. Zoen äiti kieltää tallille menon syystä jota hän ei halua kertoa, mutta hevoskärpänen on jo pistänyt Zoea ja hän haluaa suojella Korppia hevosvarkailta. Kyseistä sarjaa löytyy tällä hetkellä vain yksi kausi, ja se on kaiken ikäisille suunnattu Netflixin alkuperäinen sarja, joka on julkaistu tänä vuonna eli 2017. Itse tykkään sarjasta, vaikken sitä kokonaan ole katsonut! A Sunday Horse A Sunday horse, eli Sunnuntai Hevonen on elokuva joka kertoo Debi nimisestä nuoresta naisesta jonka unelmat alkoivat käydä pikku hiljaa toteen.

Osamaksu Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat: 7 € /kk - 6 kk, 14. 95% korko (€ 4. 99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut) 4 € /kk - 12 kk, 14. 99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut) 1 € /kk - 36 kk, 14. 99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut) Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla. Lisätietoja »

Debi on taistellut halvalla teurastettavaksi tarkoitetulla hevosella tiensä huipulle tyylikkäässä esteratsastuksen maailmassa. Sitten hän joutuu äkillisesti vakavaan onnettomuuteen, mikä tarkoittaa, että hän ei ehkä koskaan enää pysty ratsastamaan. Vaatimaton maalaistyttö on kuitenkin voimakastahtoinen ja itsepäinen, ja vastoin kaikkia odotuksia hän palaa lajin pariin. Mutta voiko hän saada takaisin entisen asemansa maailmanmestarina?

Hän sai oman hevosen, ja maksoi valmennuksensa työllä, rahavaikeuksien takia. Debi alkoi saamaan sponsoreita ja läpi vastoinkäymisten, ratsastusonnettomuuden, kuntoutuksen, luopumisen rakkaasta hevosesta, lääkärin uutisista, hän pääsi kisaamaan olympialaisissa! Elokuva on kuvattu vuonna 2016, ja ikäraja on seitsemän-vuotta. Elokuva on omasta mielestäni hyvä ja suosittelen katsomaan sen, elokuva etenee nopeasti ja juoni on selkeä. Black Beauty Elokuva kertoo orista, nimeltä Urhea Musta joka kiertää elämänsä aikana aluksi Englannissa. Seillä Joe niminen poika koulutti sen, ajoon ja ratsastukseen. Sitten he joutuvat eroamaan ja Urhea Musta muutti. Elokuva kerrotaan Urhean Mustan näkökulmasta, joka on mielenkiintoinen tapa. Elokuva on aika surullinen ja itselle tuli kyyneleet silmiin leffaa katsoessa etenkin lopussa.. Elokuvassa sopii kaikille, ja elokuva on kuvattu vuonna 1994, eli 21-vuotta sitten! Tosiaan elokuva oli hieman surullinen, mutta mielenkiintoinen kun ei ollut ihan nykyaikainen!

Elokuvapalvelu J. Suomalainen Oy Urakoitsijantie 15 B 2 06450 Porvoo Y-tunnus: 0562555-2 © 2020 Elokuvapalvelu J. Suomalainen

Katsomo android tv, 2020