Sims 3 Luksuslukaali

Saturday, 3 October 2020

Laajenna SOFTWARE -kansio. Laajenna 64-bittisissä järjestelmissä kansio Wow6432Node. Laajenna Sims -kansio. Tiivistä Electronic Arts -kansio. Tiivistä The Sims -kansio. Laajenna Microsoft -kansio. Laajenna Windows -kansio. Laajenna CurrentVersion -kansio. Laajenna Uninstall -kansio. Jokaisella The Sims 3 -lisäosalla on sama nimi. Ne näyttävät tältä: {C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8}_The Sims 3 [lisäosan nimi lukee tässä]. Tiivistä Microsoft -kansio. Laajenna Classes -kansio. Poista seuraavat kansiot, jos ne ovat näkyvissä, mutta vain jos olet poistamassa peruspeliä:. Sims3. Sims3Pack Sims3 Sims3Pack Poista poistotiedostot: Napsauta Käynnistä -painiketta ja valitse Oma tietokone. Jos käytät Windowsin aiempaa versiota, voit avata Oma tietokone -kohdan painamalla näppäimistön Windows-logoa + E-näppäintä. Valitse Työkalut > Kansioasetukset > Näytä ja valitse sitten Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot. Valitse InstallShield Installation Information -kansio.

Sims 3 luksuslukaali mod

Sims 3 luksuslukaali girls

Klikkaa Koti/Käyttäjä -kansiota (talokuvakkeella varustettu kansio). Avaa Kirjasto -kansio. Avaa Preferences -kansio. Poista Cider Preferences -kansio (jos se on olemassa). Poista The Sims 3 Preferences -kansio. Poista kaikki tiedostot, joiden nimessä on Transgaming. Poista kaikki tiedostot, joiden nimessä on Sims. Lion / Mavericks / El Capitan / Sierra: Klikkaa Finderissa kiintolevyäsi (yleensä Macintosh HD, ellet ole nimennyt sitä uudelleen). Valitse Käyttäjät ja sitten käyttäjänimesi. Vanhemmissa Maceissa tämä saattaa olla nimeltään Paikat. Klikkaa uudelleen Siirry -valikkoa ja valitse Edellinen tai palaa Kirjasto-kansioon vaiheen 3 ohjeiden mukaan. Avaa Saved Application State -kansio. Jos poistat lisäosia tai kamasettejä, myös kaikki pelissä käyttämäsi sisältö poistetaan. Se korvataan mahdollisuuksien mukaan muiden asennettujen pakettien vastaavalla sisällöllä. Näin poistat The Sims 3 -pelin manuaalisesti. Muista varmuuskopioida pelitallennuksesi! PC (levyt): Poista pelitiedostot (oletuskohteessa): Napsauta Käynnistä -painiketta ja valitse Oma tietokone.

Sims 3 - Haku - Huuto.net

The Sims 3 - The Sims 3 -pelin ja sen lisäosien ja kamasettien poistaminen

Uudista simisi vaatekaappi muodin kuumimmilla asuilla, räätälöidyillä puvuilla ja hienostuneilla ulkovaatteilla. Ladattavaa bonussisältöä: Treffi-ilta! Treffi-ilta-kokoelman asusteilla simisi voi hurmata tiensä klubijonon kärkeen tai tanssia läpi yön!

Sims 3 luksuslukaali cheats

  • Sims 3 luksuslukaali kamasetti
  • Pc The Sims 3 - Luksuslukaali Kamasetti "Uudenveroinen" - Huuto.net
  • Raamattu minä olen tie totuus ja elämä

Katsomo android tv, 2020