3 G Verkko

Friday, 2 October 2020

Verkko-kategorian tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi reitittimet, kytkimet, WiFi-kortit, 3G-modeemit ja ADSL-tuotteet valmistajilta, kuten Belkin, Linksys, D-link ja Netgear.

3 g verkkosivut

Viimeksi muokattu: 11. 11. 2014 Ekaksi tulisi mieleen Soneran verkko. Kannattaa kokeilla toisessa käyttökohteessa pätkiikö. kekra 24. 08. 2010 672 Ihan samaa pätkimistä on ollut havaittavissa täälläkin, varsinkin tänä aamuna. Pätkinyt itse asiassa tänään useammin kuin viimeisen 2v aikana. Jos SoneraPartio luet tätä ketjua, niin pistäppä viestiä pääkallonpaikalle, että laittavat verkon kuntoon. Edit: Aloittajalle, muuta otsikko tyyliin "Soneran LTE verkko pätkii" niin saattaa Soneran edustajakin vilkaista ketjua.. maimai 10. 2014 1 Minulla mokkula reitittimessä ja tein muutama päivä sitten vastaavasta pätkimisestä vikailmoituksen. Seuraavana päivänä täti soitti vikapalvelusta ja varmaan arvaattekin että verkossa ei ole vikaa, vaan tulisi kokeilla mokkulaa ilman reititintä... On se sitten perkeleen kumma ettei voida myöntää noita verkkovikoja, saati edes yrittää tutkia omaa pesää. Kun sitten tarpeeksi moni tekee vikailmoituksen samankaltaisesta häiriöstä, niin ehkäpä sitten joskus joku Sonerallakin tajuaa että vikahan onkin verkossa.

  1. Soneran ja DNA:n nopea 4G-matkapuhelinverkko valmistuu – uusi langaton verkko korvaa kalliita lankayhteyksiä | Yle Uutiset | yle.fi
  2. 3g-verkko ilman kumppaneita - Mobiili - Ilta-Sanomat
  3. Lasten talvisaappaat
  4. Next Games | Kauppalehti.fi
  5. Tekniikan Maailma

Tuosta ääliömäisestä tavasta olettaa aina vian olevan asiakkaalla voisi pikkuhiljaa luopua, etenkin kun asiakas on täysin varma että vika muualla kuin asiakkaan laitteissa, niin kuin tässäkin tapauksessa ja muutamassa aikaisemmassa. Vaan mitäpä nämä Posti- ja Lennätinlaitoksen "virkamiehet" menisivät muuttamaan, voisi vähentyä asiakkaan kyykyttämis mahdollisuudet, ja sekös virkamiestä vituttaisi. No muutin tuon otsikon, vaikka ongelma tuntuisi minun kohdallani jo korjautuneen. Eli ilmeisesti Soneran päässä oli vika, koska täällä päässä mikään ei ole muuttunut... Eilen en tosiaan nettiä ehtinyt käyttämään, mutta tänäaamuna ei ole katkennut kertaakaan. Ja tämä siis Turun talousalueella tapahtunutta. Ei ole minullakaan tänään katkennut kertaakaan, joten vika on ilmeisesti korjattu. Eilen oli tosiaan pahin päivä koko aikana (2v) mitä minulla on ollut tämä 4g liittymä. Tunnin aikana katkeili useampaankin otteeseen. Mikä lie ollut vikana. Joka tapauksessa Soneran päässä se vika oli, se on selvä.

Elisan 3G-verkko asiakkaiden käytössä vuoden 2023 loppuun saakka Elisa on tiedottanut tänään, että sen 3G-verkko tulee säilymään asiakkaiden käytössä vuoden 2023 loppuun asti. Vuoden 2023 jälkeen 3G-verkosta vapautetaan taajuudet 4G-verkon käyttöön. Elisan asiakkaiden 3G:n käyttö on jo nyt hyvin vähäistä ja se laskee entisestään. Vuoden 2023 jälkeen ne... Juha Kokkonen Keskustelu 12. 03. 2020 Vastauksia: 63 Osio: Uutisia lyhyesti

  1. Black friday tarjoukset
  2. Leijona viina 0.5
  3. Marimekko hyöky piccolo
  4. Active kuntoklubi malmi
  5. Tomi hifilger

Katsomo android tv, 2020