Rekolanmäen Koulu Vantaa

Saturday, 3 October 2020

Kommentit (9) minnepäin ihan tarkalleen ottaen olette muuttamassa? Koulu on puitteiltaan kiva, mutta ainakin pari vuotta sitten siellä oli kovin kovin levotonta. En tiedä mikä on meininki tänä päivänä. Omani ei vielä koulussa ole, mutta naapurustossa on paljon lapsia siellä. Opettajia on kehuttu, ja aluetta voin suositella. Täällä on tosi paljon lapsiperheitä, ja pari päiväkotiakin. Palvelut ovat kaukana mutta alue on kasvussa, citymarket nousee lähelle ja elmon liikuntahallit ja uimahalli varmasti nostavat alueen aktiivisuutta. Hiihtoladut ja metsäistä ulkoilureittiä löytyy hyvin. Sisältö jatkuu mainoksen alla aso-asuntoon näin aluks ainakin. Toinen on siinä samalla kadulla ku se koulu, oliko se nyt Valtimotie ja toinen on vähän kauempana omakotitaloalueella, en nyt muista tien nimee, mutta rivitaloja ne on. Kaveri asuu Andersinkadulla asossa ja se ainakin sanoo aluetta rauhalliseks. Koulusta hänellä ei ole kokemusta kun lapset on päiväkoti-ikäsiä. -ap itsekin jossain vaiheessa katselin niitä Valtimotien asuntoja.

Keskustelu - Millainen on Rekolanmäen koulu Vantaalla? | Aihe vapaa | Vauva

Työpaikan nimi: Vanttilan koulu, Nissintie 2, 02780 Espoo. Koulun opetus- ja kasvatustyössä...... opiskelee lukuvuonna 2020 - 2021 yli 600 (peruskoulu + esikoulu) lasta ja nuorta. Koulua pyritään kehittämään vastaamaan ajan haasteita... Luokanopettaja, Jokivarren koulu Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11. 2020 – 05. 2021 Työyhteisöömme haetaan luokanopettajaa yleisopetuksen ensimmäiselle vuosiluokalle määräaikaiseen työsuhteeseen... Luokanopettaja Palojoen kouluun... positiivinen ilmiö Koulutuspalvelut hakee määräaikaista täyttämistä varten lukuvuodeksi 2020-2021 LUOKANOPETTAJAA (0104LO) Palojoen kouluun Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaan.... 7 päivää sitten Erityisluokanopettaja, Länsimäen koulu Länsimäen koulu Pallastunturintie 27, 01280 Vantaa Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11. 2021 Haemme erityisopetuksen tiimiimme erityisluokanopettajaa, joilla kiinnostusta erityisopetuksen... Luokanopettaja, Kaivokselan koulu Kaivokselan koulu Kaivosvoudintie 10, 01610 Vantaa Hei sinä työstäsi innostunut luokanopettaja!

The Minister of Education has stated that education in Finland can be stopped if the number of children sent to schools does not decrease. Vantaa City's Basic Education requests all parents to consider the need of close contact teaching in this situation. Our wish is that only children, whose parents have specific reasons, come to school. Vantaa Basic Education Etätyö | Selkä voi kipeytyä etätöissä pahoin – Fysioterapeutti näyttää helpot keinot, joilla korjaat istuma-asennon ja luot kotiin seisomatyöpisteen Moni etätyötä tekevä unohtuu pitkiksi ajoiksi asentoon, joka saa selän jumiin. Fysioterapeutti Sanna Aro kertoo, miten rakennat mukavan työpisteen eri puolille kotia vaikka moneksi viikoksi. [03/10/20] Onneksi olkoon! Edustamanne koulu on valittu Lukuliike koulussa -pilottihankkeeseen osaksi 55 lähikoulutettavaa tiimiä. Hakemuksia tuli huikeat 273, joka kertoo innosta, jolla lukutaitoa halutaan kehittää suomalaisissa kouluissa. Rekolanmäen koulu on siis valittu Lukuliikekouluksi! Hieno juttu!!

MKKV Vantaa Rekolanmäen alakoulu 17.09.2016 - YouTube

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä. Työsuhteen tietoja Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Luemme eduksi: aktiivisen työotteen yhteistyössä oman tiimin ja koko kouluyhteisön kanssa, oman osaamisen jatkuvan kehittämisen, tuen asiakirjojen tekemisen hallinnan ja halun olla osana uudenlaista koulua. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote Työpaikkojen lukumäärä: 1 Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen Palvelusuhteen muoto: Virka Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rehtori O_Dowd, Hilkka 0503121894 Tavoitettavissa virka-aikana Apulaisrehtori Jaana Koivula, 050 314 5630,, virka-aikana Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä.

Uusia työpaikkoja sähköpostitse Luokanopettaja resurssiopettajaksi Isoniitun kouluun (PTRO27) Työnantaja/Ilmoittaja: Nurmijärven kunta... hakee LUOKANOPETTAJAA resurssiopettajaksi Klaukkalaan Isoniitun kouluun lukuvuodeksi 2020-21 (PTRO27) Kelpoisuusvaatimukset...... Palkkaus OVTES:n mukaan. Virkasuhteeseen valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain... 10 tuntia sitten Luokanopettaja, Simonkallion koulu Työnantaja/Ilmoittaja: Vantaan kaupunki... Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus Simonkallion koulu Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11. 08. 2020 – 05. 06. 2021 Haluatko liittyä huippuporukkaan? Haemme iloiseen ja äänekkääseen joukkoomme luokanopettajaa ajalle... 1 päivää sitten Erityisopettaja, Jokivarren koulu Jokivarren koulu Sorvatie 16, 01480 Vantaa Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01. 2020 – 31. 07. 2021 Etsimme Nikinmäen opetuspisteeseen laaja-alaista erityisopettajaa, joka vastaa 1, 2 ja 4. luokkien erityisopetuksesta... Erityisluokanopettaja, Lukkarin koulu... vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu.

😀 Syksyn riemua välitunnilla 🍁🍂 Iloista syksyä kaikille! Rekolanmäen koulun oppilaat ovat onnistuneet hienosti urheilukilpailuissa🏆. Koulujen välisissä uintikilpailuissa: 3. - luokan oppilas sai kulttaa, 4. - luokan oppilas sai hopeaa ja 6. - luokan oppilas sai pronssia. Hip Hopin SM-kisoissa oppilas sai hopeaa. Maastojuoksukisoissa 3. - luokan oppilas sai hopeaa. 🏆🥈🥈☺️👍upeaa!!! Toivotamme kaikille hyvää syyslomaa! Rekolanmäen koulun jalkapallojoukkue voitti tänään hopeaa koulujen välisessä jalkapalloturnauksessa⚽️🏆🥈hienoa! [email protected] oli tänään Rekolanmäen koulussa. Upea tapahtuma koulukiusaamisen vastustamiseksi! Koulussamme on tänään jännittävä vaalipäivä. Oppilaskunnan (KAIVO) hallituksen vaalit ovat käynnissä. 🙋‍♂️🙋🏻‍♀️✍🏾 Rekolanmäen koulussa on uusi koulutettu koulukoira Emma☺️ Koulun piha muuntautui liikuntatunnilla seikkailuradaksi, kun ekaluokkalaiset nauttivat lämpimästä syyskuisesta päivästä. 2-3E luonto-ovi 😊 Taitavia tekijöitä luokassa ❤ 2-3E nature door😊 Talented artists in the class ❤ [08/04/19] Tervetuloa kaikki oppilaat aloittamaan uusi lukuvuosi torstaina 8. klo 9.

Vantaan kaupunki Rekolanmäen koulu, VANTAA - Julkinen yleishallinto | Yritys

Koulumme Rekolanmäen koulu on vuonna 2004 perustettu n. 360 oppilaan alakoulu. Koulussamme opiskellaan yleisopetuksen vuosiluokilla 1-6, erityisopetuksen pienryhmissä, sekä kolmessa harjaantumisopetuksen ryhmässä 1., 3. ja 4. Uutuutena tänä syksynä koulussamme aloitti englanninkielinen 1. luokka. Koulumme toiminta-ajatuksena on kehittää oppilaiden sosiaalisia taitoja ja valmiuksia elinikäiseen oppimiseen. Toiminnan päämääränä on elämisen taitojen hallinta muuttuvissa oloissa. Haluamme rakentaa koulustamme kiireettömän, turvallisen sekä oppilaiden aktiivisuutta ja luovuutta tukevan oppimisympäristön. Koulussamme toteutetaan kestävän kehityksen periaatteita ja opetuksessa hyödynnetään monipuolisesti ympäröivää luontoa sitä kunnioittaen. Koulussamme korostetaan turvallista ja avointa ilmapiiriä. Koulurakennuksemme Fyysiset puitteemme ovat hienot; meillä on viihtyisä kirjastotila sekä upea sali, joka liikuntamahdollisuuksien ohella tarjoaa hienot puitteet erilaisiin kulttuuriaktiviteetteihin.

  • Vantaan Kaupunki Rekolanmäen Koulu
  • Ruotsin kouluissa 44% lapsista ei enää ruotsalaisia! - Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti
  • Magic red casino suomi
  • Rekolanmäen koulu
  • Lasten koulu työpaikat Vantaa - 335 nykyistä työpaikkailmoitusta | Jooble
  • Rekolanmäen koulu vantaa airport
  • Keskustelu - Millainen on Rekolanmäen koulu Vantaalla? | Aihe vapaa | Vauva
  • Vantaan kaupunki Rekolanmäen koulu - Y-tunnus: 0124610-9 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  • Risicum Laina » Kokemuksia Nosto Kirjaudu | Pikavippikuningas.fi
  • Avoin työpaikka: Luokanopettaja, Rekolanmäen koulu - Vantaan kaupunki

Rekolanmäen koulu

00! We welcome all our pupils to start the new school year on Thursday 8th of August at 9am! 3. K:n taiteilijoiden paikkalintuja. Our English classes 1Q, 2M and 3M as well as 1-4P enjoyed a beautiful day at Korkeasaari Zoo. Englanninkieliset luokkamme 1Q, 2M ja 3M sekä 1-4P nauttivat kauniista päivästä Korkeasaaressa. [02/15/19] So great talent show and talented kids today! Have an amazing winter break! Tänään ihania kykymatinean esityksiä ja hurjan taitavia oppilaita! Ihanaa talvilomaa kaikille! Tänään koululaiset saivat nauttia kahdesta klassisesta konsertista 😍 Oma ope Kati Vaarasuo viulu ja Airi Saloniemi piano. Tässä Sibeliuksen Novellette. Hienosti käyttäytynyt ja innostunut yleisö ❤️ Snow Art by 1Q Snow Art by 1Q

Ja se Cittari tulee tuolle puolelle rataa. Sillä toisella puolella on mielestäni sitten enemmänkin kauppoja, kuten vaikka Lidl. Tuohon levottomuusjuttuun koulussa en oikeastaan uskalla sanoa yhtään sen enempään. Joskushan ihan yksittäiset henkilöt saattavat sitä levottomuutta aiheuttaa. Sen verran tiedän, että vielä pari-kolme vuotta sitten koulussa oli aika levotonta, mutta oiskohan niin, että oppilaiden vaihdettua myös ongelmat olisi saatu kuriin. "Ongelmalähiöiden" lapset eivät tietenkään välttämättä tuo ongelmia mukanaan, mutta tosiaan sinne koululle tulevat mun mielestäni sairaalan takana asuvien vuokratalojen sekä sitten sen Asolan puolen vuokratalojen lapset... mielestäni koulu on erittäin rauhallinen (tyttäreni on siellä). Hyvä vaihtoehto, mukavaa ekstra tapahtumiakin on paljon. Näiden perusteella teen päätelmän että missään koulussa ei voi välttyä ainakaan ajoittaisilta ongelmilta vaikka olis hyväkin alue. Ehkä me uskalletaan muuttaa tuonne ja laittaa lapsi jopa kouluunkin:) Tuo pari kilometriä mitä Koivukylään tulee matkaa, ei tunnu miltään siihen nähden että asutaan nyt kaupungissa jossa on aika onneton julkinen liikenne ja keskustaan, jossa palvelut on, on matkaa 6km.

Rauhaisaahan siellä on, mutta toisaalta eipä ole oikein palvelujakaan lähellä. Huomioithan sen, että koululle tulee myös muilta alueilta oppilailta, mm. "pahamaineiselta" Asolan alueelta, Hansinkadun vuokrakasarmeista jne. Saattaa tehdä koulun vähän levottomaksi siksi kysyinkin että minkälainen se koulu on. Ja alkuperäsessä viestissä vähän huonosti ilmasin asian, tarkotin siis just että onko koulu(kin) rauhallinen niin ku oon kuullu muuten asuinalueesta. Eikös Koivukylä oo ihan kävelymatkan päässä? Ja siellä varmaan on palveluita, ainakin näin oon käsittäny. Ja tosiaan tulossa tuo cittari, josta joku mainitsi. Ois kiva kuulla lisää kokemuksia tuosta koulusta. -ap Korsoon on tosin vieläkin pidempi matka. Eikös Rekolan asema ole lähimpänä (en oo ihan varma) ja siellä aseman toisella puolella on mielestäni ruokakauppaa, kuppilaa ja kai jotain kirppiksiäkin. Oiskohan toi Koivukylä kuitenkin lähin. Siellä on hyvin palveluita, vaikka alue onkin aika sottaisen oloinen. Koivukylässä on tolla puolella rataa ainakin apteekki, S-market ja vissiin jotain muitakin kauppoja.

Katsomo android tv, 2020