Ylä Karjalan Sähkö

Saturday, 3 October 2020

Pystysuuntaiset sisustusradiaattorit Kos V [KOV] Kos V on pystysuuntainen design radiaattori, jonka etupinta on sileä. Radiaattorissa on tyylikkäät hieman kaarevat päätylevyt. Faro V [FAV] Faro V:n etupinta on profiloitu. Radiaattorissa on tyylikkäät hieman kaarevat päätylevyt. Tinos V [TIV] Tinos puolestaan huokuu esteettistä vetovoimaa suorien linjojensa ansiosta. Tinos on oikea valinta kaikkiin huoneisiin. Paros V [PAV] Paros huokuu tyyliä. Pehmeät kevyesti pyöristetyt reunat tuovat tullessaan tyyliä ja mukavuutta. Paros tuo tullessaan tyyliä kaikkiin sisustuksiin. Jaeradiaattorit Delta Laserline [DL] Delta Laserline on tyylikäs jaeradiaattori, jossa yhdistyvät nykyaikainen muotoilu ja perinteinen lämmitystekniikka. Katseen vangitseva Delta Laserline on tunnelmaa luova ja ympäristöön hyvin sointuva sisustuselementti. Delta laserline VT [DLV] Delta Bench H [DBH] Penkkiradiaattorin rakenne tasolevyn alla voi olla joko vaakasuora (Horizontal) tai pystysuora (Vertical). Radiaattoreissa on sisäänrakennettu venttiilijärjestelmä.

Sähkö fatbike

Yali Parada Yali Paradassa on täysin sileä etupaneeli ja se sopii kaikenlaisiin moderneihin sisustuksiin. Yali Paradassa on älykkäät ominaisuudet: tuuletusohjelma ja digitaalinen termostaatti. Yali GV Pystysuuntainen Yali GV sopii hyvin seinälle pystysuuntaisena kun tarvitaan paljon tehoa esimerkiksi käytävissä tai kun asennustilaa ei suurten ikkunoiden vuoksi ole. Yali Comfort Yali Comfort on oikea valinta kodin lämmittämiseen uudis- ja korjausrakentamiskohteissa. Kaba Kaba on oikea valinta täydentäväksi lämmönlähteeksi kodin tiloihin tai tiloihin joita käytetään vain satunnaisesti. Sopii erinomaisesti esimerkiksi autotalliin tai askarteluhuoneeseen silloin kun niissä oleskellaan. Sisustuslämmittimet Epok H Retrohenkisen muotoilunsa ansiosta Epok H sopii niin trendikkääseen kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Epok V Retrohenkisen muotoilunsa ansiosta Epok V sopii niin trendikkääseen kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Tamari H Tamarin selkeät linjat henkivät voimaa ja kauneutta. Lämmittimen ulkoasu on rohkea ja näyttävä, muttei kuitenkaan liian koristeellinen.

Vesikiertoiset radiaattorit Paneeliradiaattorit PURMO Compact [C] PURMO Compact on varustettu päälliritilällä ja päätylevyillä, ja on valikoimaltaan markkinoiden laajin. Kaikki PURMOn radiaattorit on tarkoitettu suljettuihin vesikeskuslämmitysjärjestelmiin. PURMO Hygiene [H] PURMO Hygiene on ilman konvektiolamelleja, päälliritilää ja päätylevyjä. PURMO Vertical [VR] Purmo Vertical on pystysuuntainen radiaattori, jonka etupinta on profiloitu. PURMO Air [AIR] Purmo Air-raitisilmaradiaattori on erinomainen ilmanvaihtoratkaisu ulkoilman sisääntuontiin. Purmo –radiaattori kytketään raitisilmalaitteeseen, jonka avulla ulkoilma tuodaan sisään suodatettuna ja radiaattorin lämmittämänä, puhtaasti ja vedottomasti. PURMO Ventil Compact 200 mm [CV, FCV, RCV, FFCV, RRCV] Purmo Ventil Compact on varustettu sisäänrakennetulla venttiililaitteistolla, päälliritilällä, päätylevyillä ja saatavana kolmella eri etupaneelilla. PURMO Plan Compact [FC] Plan Compact on perinteinen teräslevyradiaattori sileällä etupaneelilla, joka täyttää tiukimmat laatu- ja tehovaatimukset.

Se osoittaa nopeasti arvonsa sisustuksellisena elementtinä ja käytännöllisenä kylpyhuoneen osana, sillä ripustustilaa on riittämiin. Jarl Kun kylpyhuone ja keittiö ovat ahkerassa käytössä, pyyheliinojen kastumista ei voi välttää. Näiden tilojen lämmitysratkaisuksi sopii Jarl, joka toimii järkevän... Muria Muria vangitsee katseen kaarillaan ja tarjoaa runsaasti tilaa pyyheliinojen ripustamista varten. Se on tilankäytöltään varsin tehokas. Muria-mallissa on virtakytkin. Muria R Muria R vangitsee katseen kaarillaan ja tarjoaa runsaasti tilaa pyyheliinojen ripustamista varten. Se on tilankäytöltään varsin tehokas, ja lämpötilasäätimen ansiosta lämpötila pysyy aina sopivalla tasolla. Muria Ti Muria Ti vangitsee katseen kaarillaan ja tarjoaa runsaasti tilaa pyyheliinojen ripustamista varten. Se on tilankäytöltään varsin tehokas, ja lämpötilasäätimen ansiosta lämpötila pysyy aina sopivalla tasolla. Muria Ti -mallissa on 2-8 tunnin ajastin tai jatkuva lämmitys. Nila Perinteiseen muotoiluun pohjautuva Nila sopii jokaiseen tilaan.

  • Linja autonkuljettajan tes
  • YLÄ-KARJALAN SÄHKÖ OY Nurmes | PURMO
  • Ylä-Karjalan Sähkö Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat

Katsomo android tv, 2020