Ruisrock 2019 Artistit

Saturday, 3 October 2020

Tekoäly paljasti uusia Ruisrock-artisteja – Robin Packalen avaa lauantain ohjelman 29. 2019 11:30:00 EEST | Tiedote Ruisrock on ottanut käyttöönsä botin, joka vastailee nopeasti festivaalikävijöiden kysymyksiin. Maanantaina 29. julkaistu Ruissi-botti paljasti arvuuttelijoille ennakkoon kolme kesän festivaalilla nähtävää kotimaista artistia. Ellie Goulding, Marina, Lykke Li ja JPEGMAFIA saapuvat Ruisrockiin 26. 3. 2019 10:00:00 EET | Tiedote Kansainvälisten nimien lisäksi festivaalin ohjelmaan on lisätty joukko kovassa nosteessa olevia kotimaisia artisteja. Ruisrock vietetään 5. 2019 Turussa. Ruisrock julkisti ison kattauksen artisteja – Bad Bunny, Diplo ja Rita Ora nähdään ensi kesänä Turussa 12. 2019 12:00:00 EET | Tiedote Turun Ruissalossa 5. 2019 vietettävän Ruisrockin ohjelma on täydentynyt yli 30 nimellä. Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on nyt julki ja kaikki lipputyypit myynnissä. Ruisrock käynnisti juhlavuotensa näyttävällä talvifestivaalilla 10. 2019 02:06:01 EET | Tiedote Ruishelmi toi kesän keskelle talvea.

Ruisrock 2019 -artistijulkistuksia: Travis Scott, Future, Sanni, Anna Puu, Vesala, Apulanta...

Ruisrockissa juhlivat myös herkkusuut – lippuja saatavilla enää perjantaille ja sunnuntaille 2. 2019 10:00:00 EEST | Tiedote Ruisrockin juhlavuoden ruokatarjonnasta löytyy moderneja makuja ja valinnanvaraa monenlaiseen nälkään. Kolmen päivän liput loppuun myyneen festivaalin juhlavuoden kunniaksi korkataan myös festivaalin oma viinipullo! 50. Ruisrock toimii yhdenvertaisuuden ja ympäristön puolesta 21. 5. 2019 08:56:00 EEST | Tiedote Ruisrockin juhlavuotta vietetään teemoilla yhdenvertaisuus, parempi tulevaisuus, ilo ja onnellisuus. Juhlavuotenaan festivaali huolehtii muun muassa paremmasta saavutettavuudesta ja puhtaammasta ympäristöstä. Empire of the Sun, Doja Cat ja Lil Skies viimeistelevät Ruisrockin artistikattauksen 10. 2019 12:00:00 EEST | Tiedote 50. Ruisrockin musiikkiohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan. Kesän artistikattausta täydentävät Empire of The Sun, Doja Cat, Lil Skies, Beatrice Eli, Nilüfer Yanya ja Lil Halima. Alueelle avautuu juhlavuoden kunniaksi myös uusi Pink Box -lava.

Travis Scott täytti kolmen suoran peruutettuaan keikkansa Ruisrockissa. Aiemmin hän on perunut kahdesti Blockfest-keikkansa. Lil Pump jätti Travis Scottin tavoin viimevuotisen keikkansa Blockfestissä väliin. Weekend-festivaali pyyhkiytyi Migosin keikkakalenterista viime kesänä, kun lähes samaan aikaan heidän oli määrä esiintyä Chicagossa. Viime vuonna keikkansa Ilosaarirockissa peruivat kesän aikana Action Bronson ja Yelawolf. Ruisrockin Mikko Niemelän mukaan artistien peruutukset ovat hyvin epätyypillisiä siihen nähden, miten paljon keikkoja festareilla tapahtuu. Myös Kallosen mukaan peruutukset ovat harvinaisia. – En tiedä, saisiko yleistää, mutta tuntuu, että hip hop -musiikissa peruutukset ovat yleisempiä kuin muussa musiikissa, Kallonen toteaa. Räppäri Juicy J esiintyi viime kesänä Blockfesteillä. Juicy J Blockfesteillä suuren yleisön edessä. Kuva: Juuli Aschan, YleX Blockfest, Juicy J Kun artisti ilmoittaa, ettei keikka toteudu, festivaaleilla ei ole juurikaan sanottavaa. Niemelän ja Kallosen mukaan ensimmäisenä selvitetään syytä peruutukselle ja vetoamaan artistiin keikan toteutumisen puolesta.

Kun pääesiintyjä peruu keikkansa, festivaalin kulisseissa käynnistyy hurja säätö | YleX | yle.fi

Järjestelyasioihin, liikuntarajoitteisten kyyteihin sekä alueelta poistumispakkoon IS on yrittänyt tavoitella sekä Ruisrockin promoottoria sekä tiedottajaa tuloksetta.

 1. Joulukinkun valmistus paistopussissa
 2. Kotiapulainen Irma Partanen Ky - Rekisteritiedot | Suomen Asiakastieto Oy
 3. Valmet 502 varaosat vs
 4. Ruisrock 2019 esiintyjät lauantai
 5. Epg (Ohjelmaopas) -Tietojen Näyttäminen - Samsung BN68-01783B-00 User Manual [Page 328] | ManualsLib
 6. Antiikkiliike Wanha Elias, TURKU - Yritysopas
 7. Radio loop taajuus
 8. Jehovan todistajien konventti 2018
 9. Mercedes benz lahjatavarat

Uutiset - Ruisrock

– Se on Wayne's world -tyyppinen " if you book them they will come ". Jos on sovittu keikka, niin se tullaan vetämään, Niemelä sanoo. Festivaalien ja ohjelmatoimistojen välillä normaalisti vallitsee luottamus sovittujen keikkojen toteutumisesta. Tällä kertaa keikat jäivät kuitenkin toteutumatta, vaikka molemmista Ruisrock-keikoista oli olemassa sopimukset ja mustaa valkoisella. Äkillisiin peruutuksiin on kuitenkin vaikea varautua, sillä festivaalit eivät voi pitää varmuuden vuoksi esiintyjiä reservissä. – Mikä bändi nyt haluaisi olla varasijalla? Niemelä toteaa. YleX on Ruisrockin ja Blockfestin mediakumppani.

Kun aurinko paistaa taivaalla ja alue on täynnä juhlivaa festarikansaa, järjestäjä ei voisi olla tyytyväisempi. Ruisrockista on kasvanut viime vuosina kävijämäärältään suurimmaksi suomalaiseksi yhden viikonlopun kestäväksi musiikkifestivaaliksi. Vihoviimeistä lippua myöten loppuunmyyty festivaali keräsi viikonlopun aikana yhteensä yli 105 000 kävijää. Niemelä kertoo uskovansa, että Ruisrock on kasvanut niin isoksi ja suosituksi festivaaliksi muun muassa siksi, että järjestäjät ovat osanneet seurata kävijöiden toiveita. – Olemme päämäärätietoisesti kehittäneet tätä tapahtumaa ja yrittäneet löytää sellaisia esiintyjiä, jotka kiinnostavat meidän kävijöitämme. Onnistuminen on monen asian summa, hän sanoo. Kun yli 100 000 hilpeää festarikävijää ahtautuu 23 neliökilometrin kokoiseen saareen juhlimaan, järjestäjillä on melkoinen touhu valvoa hulinaa. Ruisrockissa perinteisesti sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. IS:n saaman vinkin mukaan festarialueelle tunkeuduttiin luvatta ilman lippua tänäkin vuonna mielikuvituksellisilla keinoilla.

–Kävin Ruisrockissa viimeksi tavallisena asiakkaana vuonna 2014. Luulen, että Ruisrock on meille kaikille suomalaisartisteille tosi läheinen juttu, laulaja sanoo IS:lle. Kuva: Viena Kytöjoki ABREU juhli tanssijaryhmänsä kanssa festariyleisön joukossa The 1975 -yhtyeen keikalla. Hän esiintyi itse aiemmin lauantaipäivällä Rantalavalla. Kuva: Viena Kytöjoki

 1. Mistä haetaan ammattipätevyyskortti lau
 2. Pesukone whirlpool käyttöohje
 3. Ramon lohja
 4. Mistä näkee vanhat salkkarit
 5. Asuntovaunun nestekiertoinen lattialämmitys

Katsomo android tv, 2020