Radio Jyväskylä Ohjelmat

Saturday, 3 October 2020
  1. Ohjelmat netissä
  2. Radio jyväskylä ohjelmat 8
  3. Radio jyväskylä ohjelmat streaming
  4. Radio jyväskylä ohjelmat free

020 747 4190 Puhelun hinta 8, 21 snt / puhelu + 14, 9 snt / minuutti. Henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Osallistuessa kilpailuun hyväksyt kilpailusäännöt. Nyt aiheena lähetyksessä Tähän tulee kysymys, jonka juontaja kirjoittaa lähetyksen alkaessa. Viesti studioon Viesti: Nimi: Puhelinnumero: Sähköposti: Henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti hyväksyt kilpailusäännöt.

Ohjelmat netissä

Yrittäjänä ja muusikkona toimivalle Lievemaalle läheisiä teemoja ovat mm. ihmisen terveyden ylläpito ja hyvinvointi. Perämäki on pitkän linjan uutistoimittajana seurannut läheltä jyväskyläläisten arkeen kietoutuvaa päätöksentekoa. Molemmat ovat aktiivisia kuntoilijoita. Kaksikkoa yhdistää myös monipuolinen musiikin keräily ja kokoelmien melodiset helmet heläjävät myös lähetyksissä.

Radio jyväskylä ohjelmat 8

Radio jyväskylä ohjelmat streaming

Uuden paikallisradiokanava Radio Jyväskylän juonnetut leppoisat lähetykset ovat alkaneet. Soitamme kevyesti parasta kotimaista musiikkia varttuneempaan makuun taajuudella 106, 4 Mhz. Pihtiputaalla taajuus on 101, 3 MHz ja Keuruulla 107, 5 MHz. Juontajamme Timo Lievemaa ja Pertti Perämäki ovat vuosien varrelta tuttuja radioääniä. Kaksikon radiohistoria ylettyy 80-luvulle asti ja pitkä kokemus on nyt aikuisten kuuntelijoiden käytössä. Juonnettua ohjelmaa sekä paikallisten ihmisten haastatteluja on ma – pe klo 6 – 10 ja klo 13 – 18. Tarjolla on myös teemalähetyksiä. Radio Jyväskylä kertoo paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista asioista ihmisläheisesti. Musiikkilinjana on kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikki kattavasti eri vuosikymmeniltä maustettuna popin ulkomaisilla melodisilla ikivihreillä. Lievemaa ja Perämäki keskittyvät Jyväskylän ja seutukunnan asioihin. Radion facebook- ja nettisivulla voit esittää toiveita musiikista ja puhesisällöistä. Tämä kanava tuo kaupunkilaiset osaksi arkista lähetystä.

Radio jyväskylä ohjelmat free

Koirat Palkitseminen Herkkupalat Puruluut Makupalapussit Turkin ja ihon hoito Moser leikkauskoneet Moser ter�t Moser kammat/tarv.

  1. Radio jyväskylä ohjelmat tv
  2. Radio jyväskylä ohjelmat 7
  3. Suomen paras ysärihittikanava! - Ysäri
  4. Eurosport ohjelmat
  5. Etuovi fi kokkola table

Kunnossapidon muuntokoulutus, insinööri (AMK) Centria AMK Tyypillisesti, tutkinnon suoritettuaan, insinööri (AMK) voi työskennellä kunnossapitoalan asiantuntija- ja työnjohtotehtävissä teollisuudessa, asiantuntijayrityksissä ja PK-sektorin palveluliiketoiminnassa. Nuohooja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu Opiskele Tredussa nuohoojaksi ja hanki vaikka rinnakkaisammatti nuohoojan työstä. Harjoittelupaikkoja – Useita työnantajia Onko edessäsi työharjoittelu tai opintojesi lopputyö? Vai oletko valmistunut ja etsit nyt töitä? Harjoittelupaikat-sivultamme löydät harjoittelupaikkoja tarjoavia yrityksiä, käy tutustumassa suosittuun sivuumme! Harjoittelu/päättötyö Osa-aikainen Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Peltiasentaja Kilta Henkilöstöpalvelu Oy Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamm... Projektipäällikkö, paloilmoitintekniikka AVARN Security Oy Haemme Avarn Securityn turvallisuusteknologia liiketoimintayksikköön projektipäällikköä vastaamaan paloilmoitintekniikan projektihankkeista.

Katsomo android tv, 2020