Lasten Syntymäpäiväkortti Malleja

Friday, 2 October 2020
  1. Kortteja ja vähän muuta

Pienet suklaamunat syötyään, lapset ottivat innoissaan suloiset korit leikkeihinsä. Hauskaa, miten lapset iloitsevat näistä pienistä yhteisistä asioista ja keksivät itsetehdyille tavaroille mukavia uusia käyttötarkoituksia. Tipukortti Teimme lasten kanssa suloiset tipukortit keltaisella sormivärillä ja kertakäyttöhaarukalla. Painelimme ensin haarukan avulla keltaisia väriviivoja ympyrän muotoon ja värin kuivuttua liimasimme tipuille oranssista paperista leikatut jalat ja nokat sekä askartelusilmät. Lopuksi liimasimme tipupaperin vähän isommalle keltaiselle paperille ja sen vielä vihreään korttipohjaan.

Kortteja ja vähän muuta

  1. Niskanen, Kirsi-Marja | Kirjasampo
  2. Hiihdon maailmancup lahti 2019
  3. Lasten talvikengät

Emojikortit Hama-helmistä Lapseni saivat viime viikolla työkaveriltani hänen lastensa vanhoja leluja ja askartelimme yhdessä kiitoskortit molemmille lapsille, jotka omia lelujaan meille antoivat. Teimme kortit Hama-helmistä, sillä taaperoikäinenkin askartelija pystyi tekemään omaansa minun avustuksellani. Valmiit Hama-helmihymynaamat liimattiin valkoiselle paperille ja sen alle lapset saivat avustuksellani leimata sanan kiitos. Valkoinen paperi kiinnitettiin lopuksi keltaiselle korttipohjalle ja seuraavaksi saammekin viedä kortit vastaanottajilleen. Hama-helmimagneetit Tein lasten kanssa kevään aikana aina välillä Hama-helmitöitä ja muutaman itsetekemäni työn ajattelin sopivan hyvin jääkaappimagneetiksi. Liimasin kahden mustavalkoisen työni taakse magneetit ja nyt ne ovatkin olleet jo hetken pitämässä lasten piirrustuksia jääkaapin ovessa. Lapset tarvitsivat myös omalle magneettitaululleen lisää magneetteja, joten päätimme tehdä osasta heidän tekemistään pienemmistä Hama-helmitöistä magneetteja.

Lapset olivat hyvin iloisia, kun heidän tekemänsä työt tulivat hyötykäyttöön ja samalla kivasti esille omaan huoneeseen. Gekko-kortti Hetkeen en ole ehtinyt synttärikortteja tekemään, mutta poikani kolmevuotissynttärien tullessa halusin tietenkin tehdä hänelle kortin. Tänä vuonna emme voineet pitää isoja synttäreitä vaan juhlimme läheisten kanssa tietokoneen välityksellä. Hän valitsi kuitenkin kotisynttäreilleen teemaksi Pyjamasankarit ja koristelimme kahvipöytää valmiilla Pyjamasankarit-aiheisilla lautasilla, mukeilla ja serveteillä. Pyjamasankareiden hahmoista poikani pitää eniten Gekkosta, joten tein hänelle Gekko-kortin. Tulostin netistä Gekko-hahmon kasvot ja sen avulla tein kortilleni pohjan sekä osat. Korttipohjaksi leikkasin vihreästä kartongista Gekkon päänmuotoisen taitoskortin niin, että taitos jäi pään oikealle reunalle. Lopuksi liimasin vihreään korttipohjaan leikkaamani pienemmät osat Gekkon kasvoista ja maskista. Kortti oli yllättävän helppo tehdä, kun vain löysin sopivan mallin hahmolle.

Lapset ilahtuvat tästä värikkäästä syntymäpäiväkortista, josta löytyy kaikkea: raitoja, pilkkuja, kiemuroita ja aaltoviivoja, sinistä, oranssia, vaaleanpunaista, suklaanruskeaa ja vihreää. Sisäpuolella on teksti "Paljon onnea päivänsankarille". Voit halutessasi muuttaa tekstiä juuri sellaiseksi kuin haluat. Tulosta ja taita kahteen osaan. PowerPoint Lataa Muokkaa selaimessa Jaa

  1. Duqem terveystyyny alennuskoodi
  2. Monster avoimet työpaikat turku
  3. Sushin valmistus
  4. Arabia kosmos tarjoilulautanen youtube

Katsomo android tv, 2020