Harmooni Jyväskylä Ruokalista

Saturday, 3 October 2020
  1. Monipuolinen ruokalista - arvostelun kohteena Trattoria Aukio, Jyväskylä, Suomi - Tripadvisor

Tarjoilija suositteli kuivaksi viiniksi makeahkoa viiniä! Tarjoilija suositteli siikaa ja toi... Lisää Käyntipäivä: kesäkuu 2017 Hyödyllinen? 2 Arvosteltu 13. kesäkuuta 2017 Luin arvosteluja ravintola Harmoonista matkalla Jyväskylään. Ne vaikuttivat kiinnostavilta. Menimme lounaalle, ja kaikki meni paremmin kuin hyvin. Ravintolatila, tarjoilijana nuori mies, ruoka, Marimekon astiat, kaikki saivat meidät hyvälle tuulelle. Vajaassa tunnissa ehdimme syödä kurpitsakeiton, kalaa ja juoda kahvin pienen makean kanssa. Muitakin asiakkaita oli. Ruoka... Lisää Käyntipäivä: kesäkuu 2017 Hyödyllinen? Arvosteltu 25. toukokuuta 2017 matkapuhelimen kautta Kannatti todella mennä! Hieno, valoisa mutta suojattu terassi, herkullista ruokaa, asiantunteva ja huomaavainen henkilökunta... siinä syitä. Hinnaltaan ylempää sarjaa mutta se myös näkyy ja maistuu! ***** Sisälläkin olemme joskus käyneet. Upea paikka. Käyntipäivä: toukokuu 2017 Hyödyllinen? Arvosteltu 18. toukokuuta 2017 matkapuhelimen kautta Aivan mahtava paikka.

Monipuolinen ruokalista - arvostelun kohteena Trattoria Aukio, Jyväskylä, Suomi - Tripadvisor

Liittyvät sanat: ruokalista ruokalista espoo, ruokalista rauma, ruokalista kotiin, ruokalista uta, ruokalista mikkeli, ruokalista vaasa, ruokalista riihimäki, ruokalista turku, ruokalista pori, ruokalista lahti, koulujen ruokalista, viikon ruokalista, palmia ruokalista, palmia, abc, abc ruokalista, rosso ruokalista, rosso, tampere ruokalista, sodexo, sodexo ruokalista, amarillo, rovaniemi ruokalista, amarillo ruokalista, ruokalista englanniksi, ruokalista suomeksi, ruokalista synonyymi, ruokalista merkitys, ruokalista ruotsiksi

Arvosteltu 5. helmikuuta 2017 Ravintola Harmooni on hyvällä sijainnilla ja tilat ovat kauniit. Meillä oli tilausjuhla noin 20 henkilölle. Hinta-laatusuhde surkea. - Ruoka oli keskinkertaista, mm. vihersalaattina pelkästään jäävuorisalaattia kipossa. Grillattu kana oli luullista pehmeänahkaista kanaa kastikkeessa. Ruoan asettelu melko kolkkoa. - Ruoan "esittely": Tarjoilija luki ääneen ryppyisestä tulostamastaan... Lisää Käyntipäivä: tammikuu 2017 Hyödyllinen? 8 Kiitos palautteestasi, toivotamme kaiken palautteen tervetulleeksi, etenkin silloin jos kaikki ei suju niin kuin pitäisi. Se on aina meille haasteen paikka ja myös oppimisen paikka. Olen erittäin pahoillani, että tilaisuudesta jäi näin epäonnistunut kokemus sinulle. Tilalsuuden sujumisen osalta paljon on sitä vetätävän tarjoilinan vastuulla. Kokonaisuus... Lisää Arvosteltu 25. tammikuuta 2017 Söimme seuralaiseni kanssa nautiskellen neljän ruokalajin Venäläisen menun ja siihen kylkeen viinipaketit. Erinomaista. Plussat myös persoonalliselle tarjoilijalle ja loistaville viinisuosituksille.

Käyntipäivä: tammikuu 2017 Hyödyllinen? Arvosteltu 23. tammikuuta 2017 matkapuhelimen kautta Juhlatilaisuus, jossa valmis menu. Alkuun rapukeittoa, joka oli todella suolaista. Pääruokana poronpotkaa perunapyreellä. Poro oli mureaa ja maukasta. Jälkiruuaksi oli mustikkakukkoa, marjoja ja kaardemummavaahtoa. Mustikkakukon kuori olisi saanut olla kypsempi. Henkilökunta oli ystävällistä, joskin vähän kiireistä. Kokeilisin mielelläni myös ruokia listalta. Käyntipäivä: tammikuu 2017 Hyödyllinen? Näytä lisää arvosteluja

Harmoonin kesä Rento kesälistamme tuo tarjolle puhtaita makuja paikallisten tuottajien raaka-aineista, Harmoonin maunvirittäjien käsityönä. Lista elää raaka-aineiden saatavuuden ja sesonkien mukaan, tarjoillen myös villiruokaa, luomua ja metsän antimia. Ruokamme on laktoositonta ja useimmat ruokalajit ovat saatavilla myös gluteenittomana pienin muutoksin. Lisätietoja henkilökunnalta. Ilmoitathan erityisruokavaliot ennakolta varauksen yhteydessä. Kasvis- ja vegaanimenut saatavissa ennakkoon tilaamalla. Valittavanasi on viiden ja seitsämän ruokalajin maistelumenut. Listalta voi tilata myös annoksittain. Viitonen 64, 00 euroa Seiska 74, 00 euroa Viinipaketit menuille 36 / 45 ALKURUOAT Seuraavasta saatavilla kaksi eri kokoa. MAKULAUTANEN. Lähituottajien makuja: lihaa, kalaa, juustoa sekä leipää ja voita.

  1. Harmooni jyväskylä ruokalista
  2. Voiko piilarit päässä nukkua
  3. Sää viljakkala ylöjärvi
  4. Harmooni jyväskylä ruokalista lyrics
  5. Ilona siekkinen koulutus
  6. Suomenpystykorvan pentuja 2019
  7. Avoimet työpaikat raisio

MiesRaisiosta Raisio, Suomi Arvosteltu 5. elokuuta 2014 Hyvä palvelu. Lista erilainen ja paljon parempi muihin S-ryhmän ravintoloihin verrattuna. Viihtyisä ympäristö.

Katsomo android tv, 2020