Mattilan Marjatila Huittinen

Friday, 2 October 2020

– Hankkeisiin osallistumalla haemme tietoa. Itselläni on neljä tutkintoa, mutta nykytyöelämässä ei pysy perässä ilman jatkuvaa oppimista. Hankkeiden kautta saa kootusti ajantasaisen tiedon, joka on välttämätön yrityksen kannalta. Lisänä tulee verkostoituminen; mitä laajemmat ovat verkostot, sitä enemmän on tarjolla ratkaisuja ongelmiin, Tarja Matomäki kertoo. Hiidenkolon aukioloajat kesä-, heinä- ja elokuussa: ma-pe 10-19 la 10-18 ja su 12-18 Tutustu tilan palveluihin: Marjatilalla johtaminen vaatii panostamista Mattilan marjatila työllistää ympärivuotisesti yrittäjäparin lisäksi 3, 5 henkilöä. Tänä vuonna kausityöntekijöiden myötä työntekijämäärä kohoaa 126 henkilöön. Ensimmäiset sesonkityöntekijät tulevat helmikuussa ja viimeiset lähtevät lokakuussa. Johtaminen vaatii panostamista, joten tilalla mitataan, analysoidaan, muutetaan toimintoja – ja toistetaan sama uudelleen. Näin saadaan yrittäjälle sitä arvokkainta: aikaa. Tila oli mukana ProAgria Länsi-Suomen Johtamalla aikaa -hankkeessa, jossa kehitettiin satakuntalaisten ja varsinaissuomalaisten tilojen johtamista.

Mattilan Luomutila

Koronarajoitettu keikka, eli max yleisö 50 henkeä. Elokuvien ja tv-sarjojen musiikki näkee päivänvalon kitaristi Tomi Paldaniuksen soolokitarasovituksina. Kiertueella kuullaan muistorikkaita sävelmiä valkokankaan ja tv-ruudun parhaista elokuvista ja sarjoista. Ohjelmistossa mm. Hyvät pahat ja rumat, Mission Impossible, Hill Street Blues, Miami Vice ja Kauriinmetsästäjä. Liput: 10€ ovelta, tai ennakkovarauslomakkeella osoitteessa Tapahtuman järjestäjä: Dotime

Ei vaikka Seppo Matomäki syntyikin mansikkapitäjään Kokemäen Kauvatsalle ja sai marjanviljelytaidon jo verenperintönä. Tilalla on viime vuosina investoitu ahkerasti kasvutunneleihin. Tunnelien etuna on mm. se, että ne pidentävät satokautta noin kuukauden molemmista päistä. – Vuonna 2012 pohdimme, että kynnetäänkö mansikat ylös vai aletaanko kehittää tilasta sellaista, että se tuo elannon. Huittislaisia hulluja kun ollaan, niin me sitten irtisanouduimme molemmat suhteellisen hyväpalkkaisista töistä ja aloimme kokopäiväisiksi yrittäjiksi, marjatilan emäntä Tarja Matomäki nauraa. Päätöksen jälkeen tilaa on määrätietoisesti viety eteenpäin. Nykyisin viljelyssä on mansikan ohella mm. vadelmaa ja hieman herukkaa. Jatkojalostus on merkittävä osa tilan toimintaa. Marjaviinien ja alkoholittomien juomien valmistustilat ja tilamyymälä saatiin konehallin kylkeen 2013. Kahvila-myymälä Hiidenkolo palvelee asiakkaita kesäkaudella päivittäin. Kahvittelun ohella voi tehdä monipuolisia ostoksia. Tilan omia marjaviinejä ja -mehuja on kattava valikoima.

Mattilan Marjatila - monipuolisesti palveleva marja- ja… | Maaseutu.fi

Yli neljä metriä korkeat kasvutunnelit halkovat jokimaisemaa Huittisten Karhiniemellä. Tunnelit ovat Tarja ja Seppo Matomäen omistamalla Mattilan marjatilalla. Matomäet viljelevät muun muassa mansikkaa ja vadelmaa, ja osa tuotannosta on tarkoitus siirtää tunneleihin, jotta satokautta saadaan pidennettyä ja marjoista parempilaatuisia. Tarja Matomäki laskee, että avomaalla harson alla satokausi kestää kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun, mutta tunnelissa se jatkuisi yli neljä kuukautta. –Jonkinlainen lämmitys tietysti tarvitaan, jos sitä marjaa haluaa saada jo toukokuun puolivälissä, Matomäki kertoo. Matomäen tunneleista kahdeksan on lämmitettäviä. Vaikka suurin osa rungoista on jo pystyssä ja osa myös katettu ja käytössä, rakennustöiden jatkaminen on nyt kielletty. Syy on se, että 17 marjatilan naapuria valitti Turun hallinto-oikeuteen Huittisten ympäristö- ja rakennuslautakunnan päätöksestä myöntää tilalle suunnittelutarveratkaisu ja poikkeuslupa. Lautakunnan mielestä valitus pitäisi hylätä perusteettomana.

  • Vuoden nimi – Nimistöntutkimuksen päivät
  • PANASONIC ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU SXC09 / SXC12 | Lampopumput - Keskustelua lämpöpumpuista
  • Ps3 ohjain camo boots
  • Erillisuuni ja liesi
  • Mattilan Luomutila
  • Mattilan Marjatila - monipuolisesti palveleva marja- ja… | Maaseutu.fi
  • Kirsin kirjanurkka: Mattias Edvardsson: Melkein tosi tarina
  • Bussi opiskelija-alennus
  • Mattilan Marjatila Oy - Y-tunnus: 3020896-1 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Voiko tässä paikassa tai aktiviteetissa maksaa luottokortilla? Kyllä Ei En osaa sanoa Suosittelisitko kaverille opastettua kierrosta tässä paikassa? Kyllä Ei En osaa sanoa Kuuluuko tähän paikkaan tai aktiviteettiin eläimiä? Kyllä Ei En osaa sanoa Liittyykö tämä paikka tai aktiviteetti mielestäsi muotiin? Kyllä Ei En osaa sanoa Liittyykö tämä paikka tai aktiviteetti mielestäsi syömiseen ja juomiseen? Kyllä Ei En osaa sanoa Kiitos avusta! Jaa muita kokemuksia ennen kuin lähdet.

Mattilan marjatila huittinen

Mattilan Marjatila on Satakunnan sydämessä sijaitseva monipuolisesti palveleva marja- ja matkailutila. Mattilan Marjatila on vehreä suomalainen maalaismiljöö Huittisissa. Puhdas, maukas ruoka sekä raitis ilma virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Tilalla on tapahtumia, pienimuotoista maatilamajoitusta ja maalaishenkinen kesäkahvila Hiidenkolo, josta löydät tuoreet marjat sekä tilan omista tuotteista valmistettuja jatkojalosteita, kuten ihania marjaviinejä. Tilan omien tuotteiden lisäksi siellä on mukava valikoima lähiseudun tuottajien tuotteita kananmunista käsitöihin. Kahviossa voit nautiskella pienestä suolaisesta tai makeasta vaikka viinin tai kahvikupposen kera, ja kesällä voit istahtaa terassille ihastelemaan jokimaisemaa. Lue lisää kohteesta täältä! Kohdetta on rahoittanut Leader Joutsenten reitti (maaseuturahasto). Avainsanat: ruoka, majoitus, elämys, päiväretki

Yritystiedot Virallinen nimi Mattilan Marjatila Oy Lähde: YTJ Yhtiömuoto Osakeyhtiö Lähde: YTJ Perustamisvuosi 2019 Lähde: Fonecta-konserni Yrityksen liikevaihtoluokka Ei tiedossa Lähde: Fonecta-konserni Toimipaikan henkilöstöluokka Ei tiedossa Lähde: Fonecta-konserni Toimialaluokitus (TOL2008) 01250 Marjojen, pähkinöiden ja muiden puissa ja pensaissa kasvavien hedelmien viljely Lähde: YTJ Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri: 16. 9. 2019 Verohallinnon perustiedot: 17. 2019 Työnantajarekisteri: 16. 2019 Kaupparekisteri: 16. 2019 Arvonlisäverovelvollisuus: Alkutuottajana ja/tai kuvataiteilijana: 16. 2019 Lähde: YTJ Tietoa yhtiöstä Mattilan Marjatila Oy on perustettu vuonna 2019. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Huittinen, ja pääasiallinen toimiala Maanviljely. Yhtiön toimitusjohtaja on Tarja Susanna Matomäki. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa.

Marraskuussa 2019 avattiin tilalla Mattila Pizza, joka on 1. 6. 2020 alkaen yhdessä Mattila Cafén kanssa avoinna ma - la klo 11-19. Kesäinen tilava maalaisterassmme aukeaa kesäkuun alussa, mutta voit myös edelleen noutaa ruokaa ja pizzaa mukaasi. Nykyisin tilalla toimii myös Tetrimäen puusepänverstas, joka valmistaa mm. Eliel ja Eero Saarisen suunnittelemia huonekaluja. Heinäkuun aikana avaamme Mattila Design myymälän kahvilamme yläkertaan, jotta voisit tutustua upeisiin hienopuuseppien tekemiin uusiin sekä historiallisiin tuotteisiin. Nähdään Mattilassa!

Katsomo android tv, 2020