Kokemuksia Naantalin Kylpylästä

Friday, 2 October 2020

Kommentit (17) Rahastaa?! Oikeastiko?! Joutuuko ihan oikeasti maksamaan laskun?! Suomessa?! Voi pyhä jeesus! Joku akka on jalkansa levittänyt miehelle, eikä edes sänkyä saanut kaupanpäälle. Pöyristyttävää rahastusta! Vielä erikseen laskuttaneet ylimääräisestä työstä. Sisältö jatkuu mainoksen alla Mullakin ikäviä kokemuksia Naantalin kylpylästä. Väkeä lappasi romanttisen viikonlopun aikana turhan tiuhaan sisään omilla avaimilla. Kesken suihkun, kesken intiimin hetken.. Opinpahan laittamaan "ei saa häiritä" -lapun oveen siitä kokemuksesta lähtien. Vierailija kirjoitti: Säälittää mieleltään sairaat. Mitä ihmeessä tekevät Vauva-keskustelussa? Verkkovarauksessa myydään nelihenkiselle perheelle paketti hintaan 185 e/yö, majoitus siis neljälle hengelle. Missään ei mainita, että oikeasti nelihenkinen perhe ei tuohon hintaan yövykään. Aika moni perhe kun on sellainen, että siinä on taapero tai vauva, joka ei vielä nuku vuodesohvassa. Mistään työstähän tässä ei laskuteta, koska silloinhan pitäisi laskuttaa vain kerran.

Naantali Spa Hotel: 453 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

  1. Tampere fi uimakoulut
  2. Itse tehty pyykinpesuaine
  3. Marja-leena sukula
  4. Pohjois-Helsinki | RedNet
  5. Madara kokemuksia
  6. Hotelli torni näköalakabinetti
  7. Aidan rakentaminen haja asutusalueella
  8. Kissan silmä turvonnut
  9. Kokemuksia

Kokemuksia naantalin kylpylästä

Noin 3 vuotta sitten kävimme sulhaseni kanssa viimeksi Naantalissa useiden vuosien tauon jälkeen ja olihan siinä vähän nostalgian tuntua. Tällöin vuodenaika oli helmikuu ja vaikka kylpylä kyllä palveli meitä oikein hyvin, luonto ei ehkä ollut ihan parhaimmillaan silloin, joten päätimme tulle joku vuosi uudestaan, kun luonto olisi vähän vihreämpi. Ja tästä pääsemmekin viime viikonloppuun, jolloin starttasimme auton perjantai-iltapäivällä suuntana Naantali ja rentoutumisviikonloppu. Lahjakortilla sai Deluxe-tason huoneen, joka oli erittäin tilava ja sisälsi parvekkeen! Vaikka sisustus ei huoneessa ollutkaan mitenkään huippumodernia (kaikki oli kyllä todella siistiä ja puhdasta, värimaailmaa ei vaan todennäköisesti ole uudistettu hetkeen) niin kaikki toimi todella hyvin. Euroviisujenkin kisakatsomon sai näppärästi erilliselle sohvalle – omat suosikit Sveitsi, Norja ja Pohjois-Makedonia. Ainoa asia, jonka olisin muuttanut, oli parvekkeen suunta: aurinkoi paistoi sinne ainoastaan ihan aamusta ja muuten se oli varjossa.

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua. Suomen road trippimme pääsi viimeiseen etappiinsa kun siirryimme Turusta Naantaliin. Olimme siis ehtineet jo ajella Kokkolasta Heinävedelle jossa vierailimme Valamon luostarissa, ja sieltä ystävien mökille Rääkkylään. Kävimme Nightwish -näyttelyssä Kiteellä, matkustimme Saimaan kanavaa pitkin Venäjälle Viipuriin, ja vietimme päivän Porvoossa. Sen jälkeen ajoimme Helsinkiin jossa majoituimme kuuluisassa Rock'n Rose -huoneessa ja vierailimme Temppeliaukion kirkossa. Helsingistä matka jatkui Turkuun, jossa tutustuimme muun muassa Food Walkiin ja Kakolanmäen museoon. Ja nyt sitten Naantaliin. *Yhteistyössä Naantali Spa Hotel - Naantalin Kylpylä Naantalissa pääkohteena meillä oli yllätys yllätys... Muumimaailma! Naantali on ihana kesäkaupunki, ja siellä tietysti viihtyisi muutenkin, mutta nyt vihdoin pikkuneidin monivuotinen odotus palkittiin. Majoituimme Naantalin Kylpylään, joka itsessäänkin on jo yhdenlainen ohjelmanumero.

Katsomo android tv, 2020