Onnibus Koiviston Auto

Saturday, 3 October 2020

on myyty Koiviston Auto –konsernille. Onnibussi siirtyy Koiviston Auton omistukseen. Kimmo Penttinen Suomen suurin linja - autokonserni Koiviston Auto on ostanut OnniBus. comin. OnniBus. comin perustivat suomalaiset yrittäjät Lauri Helke, Petteri Rantala ja Pekka Möttö vuonna 2012. Toimitusjohtaja Helke kertoo olevansa tyytyväinen voimien yhdistämiseen. – Olemme erinomaisessa asemassa jatkaaksemme kasvutarinaa osana Koiviston Auto - konsernia, mikä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kehittää uusia liiketoimintaideoita ja kasvattaa verkostoa, Helke sanoo tiedotteessa. Koiviston Auton konsernijohtaja Antti Norrlininin mukaan Koiviston Auto saa kaupan myötä tarvitsemaansa uutta osaamista markkinoinnissa, sähköisessä lipunmyynnissä ja muuttuvassa hinnoittelussa. Norrlinin mukaan OnniBus. comin kaukoliikenneverkosto laajenee. OnniBusilla on yli 300 000 matkustajaa joka kuukausi valtakunnallisesti. Yhtiö työllistää yli 230 työntekijää. Helke vakuuttaa, että kauppa ei vaikuta asiakkaan näkökulmasta Onnibus.

Onnibus koiviston auto.fr

liikennöinti käynnistyi Suomessa vuoden 2012 alussa yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä. Sittemmin se on kasvanut koko maan kattavaksi. Koiviston Auto liikennöi myös kaupunkien sisäistä bussiliikennettä muun muassa pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa. Kotimaa Päijät-Häme Talous Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Talous · 4. 10. 2018 klo 11:48 Linja-autoyhtiö Koiviston Auto on ostanut koko osakekannan. Onnibusin pääomistajana oli aiemmin Souter Investments -yhtiö. Yhtiöt eivät kerro kauppahintaa tiedotteessa. Koiviston Auton konsernijohtaja Antti Norrlin kertoo tiedotteessa, että kaupan seurauksena Onnibusin kaukoliikenneverkosto laajenee.

  • Onnibus koiviston auto
  • Lemminkäinen Oyj
  • Kyero vuokra asunnot playa del ingles.com
  • FRUKTOOSI-INTOLERANSSI - Vatsa- ja ruoansulatusvaivat - Suomi24 Keskustelut
  • Onnibus oulu
  • Koiviston Auto osti Onnibussin - Perustaja: ”Tarjoaa mahdollisuuksia kasvattaa verkostoa”
  • Kuinka paljon raskauden aikana saisi kertyä painoa? Katso selkeästä taulukosta - Terveys ja hyvinvointi - Voice.fi

Koiviston Auto nappasi Onnibusin itselleen – "Kauppa ei nosta lippujen hintoja"

STT Kuvat:

comin tekemiseen. Esimerkiksi hinnoittelu pysyy ennallaan ja lippuja myydään samassa verkko - osoitteessa. Kaupalla ei ole Helkeen mukaan vaikutusta työntekijöiden työsuhteiden ehtoihin.

perustivat Lauri Helke, Petteri Rantala ja Pekka Möttö vuonna 2012. Halpabussiksi brändätty yhtiö avasi hintakilpailun aiemmin suljetuilla suomalaisilla kaukobussimarkkinoilla. HäSa

Katsomo android tv, 2020