Syke 6 Kausi Ilmaiseksi

Saturday, 3 October 2020
 1. Syke 6 kausi ilmaiseksi video

Traumapolin tulokkailla menevät sukset pahasti ristiin 7. kauden aikana. Uusien tulokkaiden lisäksi traumapolia pyörittävät vanhat tutut hahmot. Lenita ( Lena Meriläinen) yrittää pitää työtaistelusta kärsivää sairaala-arkea kasassa. Ylilääkäri Marjut ( Jaana Pesonen) on johdon ja kapinoivien hoitajien kanssa puun ja kuoren välissä, mutta yrittää myllerryksen lomassa lämmittää välejään lapsenlapseensa. Ensihoitajaksi haluava Zahra ( Senna Vodzogbe) painii uskontonsa ja unelmansa välissä. Kuudennella kaudella vakavasti loukkaantunut Nikke ( Janne Saarinen) kuntouttaa halvaantunutta jalkaansa pitkin hampain. Edellisen kauden lopussa lähentyneet Johanna (Leena Pöysti) ja Max ( Antti Luusuaniemi) syventävät suhdettaan 7. kaudella. Olisivatko tähdet vihdoin kohdillaan pariskunnalla, joka on jo kerran karille ajanut? Sykkeen 7. kauden ovat ohjanneet Toni Laine ja Annika Grof. 7. kauden vierailevissa rooleissa nähdään muun muassa Anu Sinisalo, Anneli Sauli, Jukka Puotila, Helmi-Leena Nummela, Arman Alizad ja Darude!

Syke 6 kausi ilmaiseksi video

Kenen hermot pettävät ensin? Kuka menee liian pitkälle? Juuri julkaistussa trailerissa saadaan ensimmäinen vilkaisu tulevan kauden tapahtumiin. Sykkeen 8. Uusi kausi käsittää yhteensä 24 jaksoa. Koko kausi on katsottavissa vain Ruutu+-tilauksella Traumapolin työtaistelu kuumenee – Sykkeen 8. kausi alkaa Ruudussa 12. kesäkuuta! Keskiviikko 15. 4. klo 08. 50 Sykkeen kahdeksannella kaudella kiihtyvä työtaistelu uhkaa potilasturvallisuutta ja henkilökunnan jaksamista. Uusi kausi käsittää 24 jaksoa ja kaksi uutta jaksoa ilmestyy Ruutuun aina perjantaisin. Ruutu-alkuperäissarja Syke saa jatkoa myös kahdeksannen kauden jälkeen. Ruudun kattavaa kesätarjontaa täydentää Sykkeen upouudet jaksot! Kahdeksas kausi seura, miten työtaistelu kiehuttaa traumapolin soppaa. Kenen hermot pettävät ensin? Kuka menee liian pitkälle? Lenita ( Lena Meriläinen) ei löydä tasapainoa kodin ja töiden välissä ja kriisin pahetessa pinna alkaa kiristyä. Ylilääkäri Marjutin ( Jaana Pesonen) maailma järkkyy, kun traumapolin tulehtunut tilanne vaikuttaa hänen rakkaimpiinsa dramaattisella tavalla.

Tuleva Syke-elokuva on jännittävä trilleri, jossa traumapoli kohtaa yllättävän uhan ja ajautuu kaaoksen valtaan. Elokuvassa on paljon sarjasta tuttua Sykettä, mustaa huumoria sekä samaistuttavia arkielämän teemoja. Elokuva on sarjasta itsenäinen kokonaisuus ja tarjoaa jännittävän katseluelämyksen myös heille, jotka eivät ole Sykettä aikaisemmin seuranneet. Syke-elokuvaa tähdittävät Suomen eturivin näyttelijät. Iina Kuustonen esittää pääosassa nähtävää Iiristä, joka yrittää tarinan alussa toipua vaikeasta erosta. Elokuvassa nähdään muutkin alkuperäisen hoitajanelikon jäsenet: Johannan roolissa Leena Pöysti, Lenitana Lena Meriläinen ja Marleenan roolissa Tiina Lymi, joka piipahtaa elokuvassa yllättävällä tavalla. Mukana on lisäksi monta fanien rakastamaa Syke-hahmoa: Holopainen ( Jarkko Niemi), Max ( Antti Luusuaniemi), Ilmari ( Matti Ristinen), Aino ( Amelie Blauberg), Leevi ( Valtteri Lehtinen), Jesse ( Sebastian Rejman), Marjut ( Jaana Pesonen), Sonja ( Iida-Maria Heinonen), Nikke ( Janne Saarinen), Artturi ( Juha-Tapio Arola), Elina ( Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe ( Pedram Notash).

 1. Polven tekonivel ikä
 2. Syke 6 kausi ilmaiseksi review
 3. Aurinkolahti myytävät asunnot
 4. Mitä armeijassa tehdään
 5. Syke 6 kausi ilmaiseksi youtube
 6. The walking dead kausi 6
 7. Sykkeen 5.ja 6. kausien mokakooste | Nelonen.fi
 8. Taiteiden yö Helsingin kaupunginmuseossa - Helsingin kaupunginmuseo
 9. Syke 6 kausi ilmaiseksi release
 10. Hitmix jysäri risteily 2019
 11. Sellon kirjasto aukioloajat in england
 12. Polar ignite suojalasi

Soppaa saapuu hämmentämään myös kaksi uutta hahmoa! 36 jakson pituista uutta kautta seurataan Livillä 1. 21 alkaen. Syke-sairaalasarjan 7. kausi keskittyy traumapolin työyhteisön tarinoihin, joiden lomassa tasapainotellaan perhe-elämän, rakkauden ja oman jaksamisen kanssa. Kausi ottaa kantaa terveydenhoitoalan tehostamiseen ja näyttää, miten se voi vaikuttaa työntekijöihin. Sarjan ohjaaja Toni Laine kuvailee alkavaa kautta näin: "Traumapolilla kiristetään nyörejä. Tämä kasvattaa eriarvoisuuden kuilua lääkärien ja hoitajien välillä ja saa hoitajat uhmaamaan johtoporrasta. Ristituleen jäävät työntekijät yrittävät oman jaksamisen kustannuksella pitää rivejä ja palettia kasassa, jotta sairaala pyörisi ja potilaat pelastuisivat. Missä menee oman jaksamisen ja työssä venymisen raja? " Työtaisteluun oman panoksensa tuovat sarjan uudet hahmot, yleiskirurgi Jari Valkjärvi ( Nicke Lignell) ja anestesiahoitaja Sonja Salmi ( Iida-Maria Heinonen). Jari on pedantti ja pilkuntarkka kirurgi, kun taas Sonja on auktoriteettia kyseenalaistava hoitaja, joka yrittää elättää perheensä pienellä palkallaan.

Sykkeen 7. kausi alkaa Livillä 1. kausi ilmestyy tv-esityksen tahdissa ilmaiseksi Ruutuun.

Syke Materiaalitoimituksessa ongelmaa ja 10. 7. jaksojen julkaisu viivästyy, pahoittelemme. Ruutu-alkuperäissarja Sykkeen 8. kausi nähdään 12. 6. alkaen maksullisena Ruudussa, jonne ilmestyy kaksi uutta jaksoa joka perjantai. Sykkeen kahdeksas kausi seuraa, kuinka kauan työtaistelu voi kiehuttaa traumapolin soppaa, ennen kuin keittää yli. Sairaalan työntekijät tasapainottelevat moraalin, jaksamisen ja potilasturvallisuuden välillä. Lopulta pinna katkeaa: kuka ylittää rajan? Kuka menee liian pitkälle? Kotimainen draama. 8 uutta julkaisua Maanantai 27. 5. 2019 klo 11. 17 Aina ei suju ammattilaisellakaan! Sykkeen 6. kausi alkaa Ruudussa 7. kesäkuuta. Jättiyllätys: Syke-sarjasta tehdään kokoillan trillerielokuva! Tiistai 23. klo 14. 16 Jo kahdeksannelle kaudelleen Ruudussa ehtinyt Syke-sarja saa rinnalleen kokoillan trillerielokuvan! Teattereihin vuodenvaihteessa saapuva elokuva on sarjasta itsenäinen tarina, jossa nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä. Mukana on monta fanien rakastamaa Syke-hahmoa sarjan alkuajoista lähtien.

Elokuvan ohjaa myös Syke-sarjaa ohjannut Toni Laine. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV ja sen on käsikirjoittanut Syke-sarjan luoja Petja Peltomaa. "Oli nautinnollista kirjoittaa Syke-elokuvaa – kaikki vanhat hahmot mukana. Halusin laittaa heidät mahdollisimman jännittävään paikkaan ja sitä kautta tyylilajiksi valikoitui trilleri. Silti siellä mukana on edelleen se alkuperäinen ystävyyden ja ammattiylpeyden teema, sekä tietenkin koskettavat potilaskohtalot, joiden pohjalle Syke on aina rakentunut. Elokuvassa Syke-saaga on mahdollista nostaa aivan uudelle tasolle", Peltomaa kertoo. Nelonen Median kotimaisen elokuvan päällikkö Antti Luusuaniemi työskentelee Syke-elokuvassa sekä kameran edessä että takana. "Olen näytellyt Syke-sarjassa alusta lähtien ja olen erittäin innoissani siitä, että olen saanut olla mukana synnyttämässä Syke-elokuvaa Nelonen Median kotimaisen elokuvan päällikkönä. Alkuperäinen Syke-jengi on kasassa kesän kuvauksissa ja Petja Peltomaan käsikirjoitus on aiheeltaan iso, tarkka ja vaikuttava.

En malta odottaa, että elokuva on valmis ja pääsemme näyttämään sitä vanhoille ja uusille faneille. Mielestäni hitti tv-sarjan laajeneminen elokuvan puolelle tarjoaa täysin uuden ulottuvuuden sekä tekijöille että Syke-faneille", Luusuaniemi kertoo. Syke-elokuva saapuu elokuvateattereihin vuodenvaihteessa 2020–2021. Ensimmäinen kurkkaus Sykkeen odotetulle 8. kaudelle! Perjantai 5. klo 10. 35 Sykkeen kahdeksannella kaudella kiihtyvä työtaistelu uhkaa potilasturvallisuutta ja henkilökunnan jaksamista. Kenen hermot pettävät ensin? Kuka menee liian pitkälle? Juuri julkaistussa trailerissa saadaan ensimmäinen vilkaisu tulevan kauden tapahtumiin. Sykkeen 8. kausi alkaa perjantaina 12. 6., kun Ruutuun ilmestyy neljä ensimmäistä jaksoa klo 6. 30. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy joka perjantai kaksi uutta jaksoa. 8. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 12. klo 21 alkaen. Koko kausi on katsottavissa vain Ruutu+-tilauksella Keskiviikko 27. klo 15. 29 Sykkeen kahdeksannella kaudella kiihtyvä työtaistelu uhkaa potilasturvallisuutta ja henkilökunnan jaksamista.

Haluamme panostaa Sykkeen kaltaiseen laadukkaaseen draamaan ja sarja tulee jatkumaan myös tämän kauden jälkeen. Syke täydentää mainiosti kevään aikana kasvavaa tarjontaamme. Toukokuussa ensiesityksensä saavat kotimaisiin suosikkeihin kuuluvat Stand up! ja Toisenlaiset teiniäidit -sarjat, jotka ovat katsottavissa vain Ruudussa. Lisäksi tarjoamme tilaajillemme kansainvälisiä huippusisältöjä täynnä olevan Paramount+-lisäpalvelun", kertoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen. Sykkeen 8. kauden vierailevissa rooleissa nähdään muun muassa Mimosa Willamo, Sophia Heikkilä, Christian Sandström, Asta Sveholm, Eino Heiskanen, Jarmo Mäkinen, Santeri Helinheimo Mäntylä. Kauden ohjaajina toimivat Annika Grof ja Toni Laine. Sykkeen 8. klo 21 alkaen. Sykkeen 8. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. Ruutu+-tilaus maksaa 9, 95 € kuussa. Ensimmäinen tutustumisjakso on veloitukseton. Ruutu-alkuperäissarja Sykkeen 7. kausi saa tv-ensi-iltansa Livillä 1. 9. alkaen! Tiistai 10. 3. 31 Sykkeen seitsemäs kausi keskittyy sairaalan työyhteisön venymiseen johtoportaan kiristäessä nyörejä.

 1. San francisco sää toukokuu
 2. Muotitalo lehto kouvola keskusta
 3. Op suomi pienyhtiöt

Katsomo android tv, 2020