Mitsubishi Outlander Phev Tyyppiviat

Saturday, 3 October 2020
  1. Mitsubishi outlander phev 2014 tyyppiviat
  2. Mitsubishi outlander phev tyyppiviat release
  3. Mitsubishi outlander phev tyyppiviat manual

- Mukautuva vakionopeussäädin (ACC): Mukautuva vakionopeussäädin on vain täydentävä järjestelmä. Mukautuva vakionopeussäädin ei välttämättä aktivoidu joissakin tilanteissa. Järjestelmä ei välttämättä tunnista tilannetta edessä olevan auton tyypistä tai kunnosta, sääolosuhteista tai tieolosuhteista johtuen. Lisäksi järjestelmä ei välttämättä pysty jarruttamaan riittävästi, jos edellä ajava auto jarruttaa äkillisesti tai toinen auto kiilaa eteesi, jolloin autosi lähestyy sitä nopeasti. Pyydä tarvittaessa lisätietoja paikalliselta Mitsubishi Motors -jälleenmyyjältä tai maahantuojalta. - Kaistavaroitin (LDW): Kaistavaroitinta ei ole tarkoitettu pienentämään riskejä, jotka aiheutuvat auton edessä olevan tilanteen huomioimatta jättämisestä (jokin vie huomion sivuun, kuljettaja on mietteissään jne. ) tai esimerkiksi sääolosuhteista johtuvasta huonosta näkyvyydestä. Se on suunniteltu tunnistamaan kaistaviiva nopeuden ollessa vähintään noin 65 km/h. Ohjaa autoasi asianmukaisesti ja aja turvallisesti.

Mitsubishi outlander phev 2014 tyyppiviat

Se ei estä törmäyksiä kaikissa tilanteissa. Aja turvallisesti, äläkä aja vain tämän järjestelmän varassa. Etutörmäysvaroitin toimii, kun oman autosi edessä on toinen auto. Etutörmäysvaroitin on suunniteltu tunnistamaan myös jalankulkijat, mutta ei joissakin tilanteissa välttämättä tunnista heitä tai jostakin syystä aktivoidu. Automaattinen jarrutus aktivoituu edelläsi ajavan auton suhteen, kun ajonopeutesi on noin 5–80 km/h (noin 5–180 km/h jos autossasi on mukautuva vakionopeussäädin) tai jalankulkijan suhteen, kun ajonopeutesi on noin 5–65 km/h. Etutörmäysvaroittimen ei ole tarkoitus ylläpitää jarrutusta, joten jarru vapautetaan noin 2 sekuntia pysähtymien jälkeen. Jotta auto ei tämän jälkeen lähtisi vierimään, saattaa olla tarpeen, että kuljettaja painaa jarrua. Joissakin tapauksissa etutörmäysvaroitin ei välttämättä toimi, jos kuljettaja pyrkii välttämään törmäyksen esimerkiksi autoa ohjaamalla tai kiihdyttämällä. Pyydä tarvittaessa lisätietoja paikalliselta Mitsubishi Motors -jälleenmyyjältä tai maahantuojalta.

Mitsubishi outlander phev tyyppiviat release

  1. Mitsubishi outlander phev tyyppiviat sale
  2. Mitsubishi outlander phev tyyppiviat hybrid
  3. Mitsubishi outlander phev tyyppiviat prices
  4. Mitsubishi outlander phev 2014 tyyppiviat

Mitsubishi outlander phev tyyppiviat manual

Huomioitavaa: *Autojen hinnat ovat alkaen hintoja. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. **Polttoaineen kulutus, sähkönkulutus ja CO2 päästöarvot ovat uuden WLTP-mittaustavan mukaisia ja täyttävät Euro 6d-Temp päästöstandardin. Ajotapa ja muut tekijät (tieolosuhteet, ulkolämpötila, kuormitus, ajoneuvon kunto jne. ) vaikuttavat auton polttoaineen kulutukseen, sähkönkulutukseen ja CO2 –päästöihin, joten käytännön kulutus voi poiketa mitatuista arvoista. ***Toimintamatka on ilmoitettu uuden WLTP-testin mukaisesti. Ajotapa ja muut tekijät (tieolosuhteet, ulkolämpötila, kuormitus, ajoneuvon kunto, lämmitys-/ilmastointilaitteenkäyttö jne. ) vaikuttavat toimintamatkaan, joten käytännön sähköinen toimintamatka voi poiketa mitatuista arvoista. Kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Osa varusteista voi vaihdella ulkonäön tai saatavuuden mukaan maasta riippuen. Kysy lisätietoja paikalliselta Mitsubishi-jälleenmyyjältäsi. Kuvien autot erikoisvarustein. - Etutörmäysvaroitin (FCM): Etutörmäysvaroitin on vain täydentävä järjestelmä.

  1. Myydään artek pöytä

Katsomo android tv, 2020