Suur Keuruun Sanomat

Friday, 2 October 2020

Vältä pientä pistekokoa nega-teksteissä monivärisen pohjan päällä tai monivärisissä teksteissä. Voit tarkistaa värit PDF-tiedostosta Adobe Acrobatin Output Preview -työkalulla. Varmista, että RGB-työnkulussa värit vastaavat haluttua lopputulosta CMYK -väriprofiilia simuloitaessa. Varmista, että musta teksti on PDF-tiedostossa CMYK-väreissä, K = 100% ja CMY = 0%. Maksu- ja sopimusehdot Maksuliikenne ja maksuehdot IBAN FI14 1660 3001 0264 45 SWIFT/BIC NDEAFIHH Maksuehto 10 pv netto, yliajalta peritään 16% vuotuinen viivästyskorko. Laskua koskevat huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa laskun saapumisesta. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitus ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä kuitenkaan voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu enintään ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen.

Digitaaliset aineistot - Kansalliskirjasto

Suur-Keuruu on aito paikallislehti, joka on ollut jo lähes 70 vuotta lähellä lukijaansa arjen ja juhlan keskellä. Lehti tavoittaa yli puolet lukijoistaan heti aamulla ja sitä pidetään parhaana ostopäätösten tietolähteenä. Lehden levikki on 5 238 kpl (Media Audit Finland 2017). Ilmestymispäivät: Maanantai ja torstai Poikkeukset ilmestymisessä 2020 ei ilmesty ma 6. 1. ei ilmesty ma 13. 4. ei ilmesty to 21. 5., ilmestyy poikkeuksellisesti ke 20. 5. ei ilmesty to 24. 12., ilmestyy poikkeuksellisesti ke 23. 12. ei ilmesty ma 28. 12., ilmestyy poikkeuksellisesti ti 29. 12. Erikoisjakelut ja teemalehdet Ilmoittamalla erikoisjakeluissamme saat mainoksellesi laajemman näkyvyyden. Torstaisin ilmestyy PLUSSAT –kokooma, joka jaetaan yli 30 000 lähitalouteen KMV-lehden, Suur-Keuruun ja Jämsän Vekkarin välissä. Suurjakelut 2020 to 27. 2. to 9. 4. to 27. 8. to 26. 11. Teemat 2020 Kesälehti ma 8. 6. Mainospaikat ja hinnat Palstaleveydet Moduulien leveydet 5 palstaa 1 palsta 47 mm 2 palstaa 99 mm 3 palstaa 150 mm 4 palstaa – 254 mm Esimerkkikoot toimituksellisessa ympäristössä Kaikki mainospaikkakoot ja hinnat löydät esimerkkikuvien alla olevasta Hinnasto -taulukosta.

Suur keuruun sanomat

Digitaaliset aineistot - Kansalliskirjasto

Suur keuruun sanomat fi

  • Hm com suomi.fi
  • Suur-Keuruu – Suur-Keuruu Asiakaspalvelu
  • Suur keuruun sanomat in english
  • 50 vuotislahja siskolle
  • Brabus mercedes-amg gt 63 s price
  • Poikien kengät - Emmy
  • Hamam pyyhe ikea
  • Pieni karhunkierros pituus

Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet asiakkuutesi siirryttyä Sanomalle. Lisätietoa löydät osoitteesta. Yllätä iloisesti lehti-ilmoituksella! Perheilmoitukset -50% Lue lisää Vaihda sähköpostilasku helposti laskutustavaksesi sivuillamme Voit nyt tarkistaa Postin varhaisjakelutilanteen OmaPosti-verkkosivuilta tai -sovelluksesta Luo käyttäjätunnus Suur-Keuruuseen myös perheenjäsenellesi Kanta-asiakas, voit nyt tehdä muutoksia laskullesi sivuillamme Sanoma ostaa Alma Median alueelliset sanomalehdet Lue lisää

Katsomo android tv, 2020