Bookbeat Kaksi Käyttäjää

Friday, 2 October 2020
  1. Bookbeat kaksi käyttäjää

Kunniamerkki:

Bookbeat kaksi käyttäjää

Tässä blogauksessa käyn läpi kokemuksiani Audible, Bookbeat, Apple Book ja Storytel äänikirja- ja e-kirjapalveluista. E- ja äänikirjojen hyödyt Innostuin varsinkin äänikirjoista muutama vuosi sitten, kun kuljin pidempää työmatkaa bussilla. Ahtaassa bussissa oli siedettävämpää, kun laittoi silmät kiinni ja äänikirjan soimaan korvanapeista. Tuohon aikaan ei juuri suomalaisia palveluja ollut vielä tarjolla, joten tutustuin ensin Audibleen. Apple Booksiin olin tutustunut jo aiemmin ulkomaanmatkoilla, kun olin halunnut lukea iPadilla jotain muuta mitä oli kulloinkin matkassa. Vasta myöhemmin markkinoille tulivat Bookbeat ja Storytel, joista jälkimmäinen on tällä hetkellä aktiivisessa käytössä. Sittemmin olen jatkanut äänikirjojen kuuntelua oikeastaan liikkuessani missä tahansa. Tiedonjanoiselle tämänkaltaiset palvelut ovat erityisen mukavia myös siksi, että isokin kirjasto kulkee kätevästi puhelimessa. Ja mikäli tulee fiilis, että haluaa tietää juuri jostain tietystä aiheesta, voi usein ladata kirjan vaikka heti ja ryhtyä syventämään tietojaan Audible, Bookbeat, Apple Book vai Storytel?

BookBeatin kuukausimaksu ei päätä huimaa, mutta nyt voit saada siitä vielä alennusta. BookBeat-koodi leikkaa kuukausimaksua vielä entistäkin pienemmäksi! BookBeat sopii kaikille BookBeatin valikoimista löydät klassikoita, romantiikkaa, jännitystä, elämänkertoja... Valikoimasta löytyy kirjoja kaikille, myös lapsille. Tue nyt koko perheen lukuharrastusta BookBeatillä! Jos valitset henkilökohtaisen tilin, voit ladata BookBeat-sovelluksen kaikkiaan viidelle laitteelle. Voit kuitenkin käyttää sovellusta vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhetiliin voit lisätä kaikkiaan viisi käyttäjää, jotka kukin voivat kuunnella tai lukea haluamiaan kirjoja omilta laitteiltaan samanaikaisesti. Jokainen perhetilin jäsen voi tallentaa omat suosikkinsa omaan kirjahyllyynsä, joka on vain tämän jäsenen käytettävissä. Voit antaa kirjaelämyksiä myös lahjaksi! BookBeat-lahjakortti ilahduttaa varmasti kirjojen ystävää. Voit ostaa lahjakortin kätevästi BookBeatin verkkokaupasta. BookBeat-alennuskoodi käyttöön helposti Saat nyt BookBeat-alekoodin käyttöösi helposti PromoCodiukselta.

Tällä hetkellä BookBeat toimii Ruotsissa, Suomessa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. BookBeatin omistaa ruotsalainen Bonnier, joka on yksi Euroopan suurimmista kustantamoryhmistä.

  • Vahanen rakennusfysiikka oy
  • Hyvä kannettava
  • S pankki toimipisteet espoo
  • Nurmikko vanhan nurmikon päälle
  • Toyota auris hinta
  • Käytetty dji mavic pro
  • KAKSISUUNTAINEN MIELIALAHÄIRIÖ ohjelmatiedot - Telsu.fi
  • Te toimisto oma asiointi
  • Aito-tuotteet— Aitokauppa

Tilaa uutiskirje Tilaa, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Äänikirjakesä kääntyy viihdyttäväksi ja rentouttavaksi äänikirjasyksyksi, " jatkaa BookBeatin Suomen liiketoiminnan kehityksestä vastaava Sari Forsström. Heinäkuun suosituimmat äänikirjat olivat: 1. (1. ) Veitola Maria Veitola (Johnny Kniga) 2. (2. ) Idiootit ympärilläni - Kuinka ymmärtää muita ja itseään Thomas Erikson (Atena) 3. (3. ) Aki Hintsa - Voittamisen anatomia Oskari Saari (WSOY) 4. (-) Katseelta kätketty Anna Jansson (Gummerus) 5. (4. ) Harry Potter ja Feeniksin kilta J. K. Rowling (Pottermore) Tilasto perustuu BookBeatin äänikirjakulutukseen heinäkuussa 2018. (Suluissa listasija kesäkuussa 2018. ) Lisätiedot ja kysymykset: Sari Forsström, Business Development Manager BookBeat Suomi, +358503387293 Niclas Sandin, CEO, BookBeat, BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa käyttäjä saa lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti älypuhelimellaan tai tabletillaan. Palvelu lanseerattiin Suomessa laajasti kesän 2016 aikana ja kuluneena vuonna äänikirjojen kuuntelu on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan.

Lisäksi teemme mainontaa eri sosiaalisen median kanavissa", Peltovuori kertoo. BookBeatin tarkkaa vuosittaista markkinointibudjettia Suomessa Peltovuori ei kerro, mutta mediapanostus Suomessa on hänen mukaansa merkittävä. "Suomi on yksi meidän päämarkkinoistamme Ruotsin ja Saksan lisäksi, joten markkinointibudjetti Suomessa on ihan merkittävä", Peltovuori sanoo. Kesäkuun alun kuunnelluimmat äänikirjat olivat Camilla Läckberg in Kultahäkki ( Otava), J. K. Rowling in Harry Potter ja Feeniksin kilta ( Pottermore) ja Michelle Obama n Minun tarinani ( Otava). BookBeat on Suomen äänikirjapalveluiden markkinajohtaja. Vuonna 2016 lanseeratun BookBeatin päämarkkinat ovat tällä hetkellä Ruotsi, Suomi ja Saksa. BookBeatin omistaa ruotsalainen Bonnier.

Äänikirjapalvelu BookBeat in analyysi osoittaa, että äänikirjoja kuunneltiin tänä vuonna kesäkuun ensimmäisellä puoliskolla 141 prosenttia enemmän kuin vastaavana aikana vuonna 2018. Kesäkuun alussa suomalaiset asiakkaat kuuntelivat päivässä keskimäärin hieman alle tunnin verran äänikirjaa. Päivittäisen kuuntelun kasvu alkoi jo toukokuun lopulta, olkoonkin, että sunnuntai 26. 5. oli kuuntelumäärissä alhaisempi kuin lähimmät päivät – suomalaiset katsoivat jääkiekkoa äänikirjoista nauttimisen sijaan. BookBeatin Suomen-liiketoimintojen kehityksestä vastaava Sari Forsström arvioi, että suurta suosion kasvua selittää erityisesti kaksi asiaa. Äänikirjojen ja audion kysynnän kasvu on kansainvälisen trendi, joka on nyt rantautunut vahvasti myös Suomeen. Lisäksi suomalaisten aktiivinen älypuhelimien käyttö vauhdittaa äänikirjojen suosion kasvua. "Kun melkein kaikilla suomalaisilla on nykyään älypuhelin, se mahdollistaa tällaisen palvelun nopean leviämisen. Lisäksi kuluttajat ovat nyt omaksuneet myös kirjojen kohdalla muun muassa Netflixistä ja Spotifysta tutun kuukausimaksullisen mallin, jossa voi valita rajattomasti isosta valikoimasta", Forsström kertoo.

– Valikoimassa parantamisen varaa ainakin tieto- ja ammattikirjallisuuden parissa Storytel Unlimited on palvelun perustaso ja kuukausihinta on 16, 99€. Palvelusta löytyvät myös tasot Unlimited Family (20, 99€/kk) ja Unlimited Family Plus (25, 99/kk). Yhteenveto Kaikki esitellyt palvelut ajavat asiansa ja on paljon kiinni omista tarpeista sekä mieltymyksistä millä kannattaa lähteä liikkeelle. Audible on oma valintani kun haluan kuunnella jonkin hyvän englanninkielisen uutuusteoksen, Storytel on käytössä sekä monipuolisuutensa että myös Storytel Readerin takia. Apple Booksista taas voin ostaa sellaisen e-kirjan helposti iPadille, mitä ei Storytellistä löydy. Ainoastaan Bookbeatin käytölle en näe nykyisellään perustetta, sillä se on melko samanlainen kuin Storytel, mutta ilman lukijaa ja pienemmällä valikoimalla. Paljon lukevalle ja kuuntelevalle suosittelen Storytelliä, mutta kuten edellä totesin, myös Audiblelle ja Apple Booksille on paikkansa. Ja jos kaipaat vinkkejä hyviin kirjoihin, niin tästä linkistä löydät tässä blogissa arvostelemiani kirjoja.

Katsomo android tv, 2020