Outokumpu Osakkeen Splittaus

Saturday, 3 October 2020
  1. Mitä splittaus käytännössä tarkoittaa | Kauppalehti.fi
  2. Outokumpu osakkeen splittaus

Splittaus onkin oiva markkinointikeino ja sen vaikutus pelkkää psykologiaa. Se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Siihen milloin yhtiön osake on niin kallis, että se pitäisi splitata, on kovin suhteellista. Varsinkin aktiivisesti kauppaa käyvälle sijoittajalle voi olla aivan sama, maksavatko hänen hallussaan olevat osakkeet 20 vai 40 euroa kappaleelta, kun kokonaispotin hinta on sama. Mutta hänellekin kaikki osakekurssia nostavat asiat ovat hyviä uutisia. Pienemmälle sijoittajalle sen sijaan kynnys ostaa kallista osaketta voi todella olla korkeampi, varsinkin jos osakkeen pörssierät ovat kovin suuria. Halvempi hinta voi vilkastuttaa kaupankäyntiä. JOT Automationin osake maksoi perjantaina Helsingin pörssissä 38, 80 euroa. Se ei ole vielä lähelläkään Helsingin pörssin kalleimpia osakkeita. -Mitenkään välttämätöntä sen splittaus ei olisi ollut, mutta pidemmällä aikavälillä katsottuna sitä ei nyt ainakaan tarvitse tehdä vähään aikaan. Se on tulkittava ennen kaikkea yritysjohdon tulevaisuudenuskon signaaliksi, arvioi Pankkiiriliike Opstockin analyytikko Michael Schröder.

Mitä splittaus käytännössä tarkoittaa | Kauppalehti.fi

Metsä Board 7. 2004 Merkintäoikeusanti, kuudella vanhalla saa merkitä viisi uutta hintaan 3, 00 euroa. Kaikki annissa merkityt osakkeet olivat B-osakkeita, olivat alkuperäiset osakkeet sitten A- tai B-osakkeita. Neste Oil 5. 2005 Fortum jakoi Neste Oilin osakkeita osinkona. Neste Oilin osakkeen hankintameno verotuksessa 15, 00 euroa. Nokia Nokian Renkaat 15. 2005 Split, yksi osake muuttui kymmeneksi osakkeeksi. Nordea 21. 2009 Merkintäoikeusanti, 20 vanhalla osakkeella sai merkitä 11 uutta hintaan 1, 81 euroa. Oriola-KD (listautui 3. 7. 2006) 1. 2006 Jakautuminen (uudeksi) Orioniksi ja Oriola-KD:ksi, vanhoilla A-osakkeilla uusien yhtiöiden A-osakkeita ja vanhoilla B-osakkeilla uusien yhtiöiden B-osakkeita. Uusien osakkeiden hankintamenon perustana ovat jakautumista seuranneiden päivien painotetut keskikurssit. Oriola-KD:n A-osakkeen hankintameno on 12, 76 prosenttia alkuperäisen Orionin A-osakkeen hankintamenosta ja uuden Oriola-KD:n B-osakkeen hankintameno 12, 30 prosenttia alkuperäisen Orionin B-osakkeen hankintamenosta.

Outokumpu osakkeen splittaus

Outokumpu on suomalaisten suosikkiosakkeita. Osakkeen riski on korkea ja vastapainona on korkea tuottopotentiaali. Johto on lisännyt omistustaan yhtiössä. Samoin J. P Morgan ja Prudential. Mitkä osakkeen näkymät? Julkaistu: 16. 04. 2018 Kirjoittaja: analyysi osakkeet Outokummun kurssikehitys Outokummun osakekurssi oli vuosi sitten 2017 huhtikuun lopussa korkeimmillaan 9, 80 eurossa. Vuoden 2017 ensimmäinen neljännes oli vahva ja liiketulos 238 M€:a. Näkymät Q2:lla olivat markkinoille pettymys ja kurssi kääntyi laskuun. Ennen Q2-tulosta Outokumpu antoi tulosvaroituksen, joten markkinat olivat oikeassa. Tämän jälkeen kurssikehitys on ollut vuoristorataa. Tällä hetkellä osake on samalla tasolla kuin se oli syksyllä 2016. Perjantai 13. 4. päätöskurssi oli 5, 63 euroa. Outokummun osake on jäänyt selvästi eurooppalaisen materiaalitsektorin kehityksestä (ohut viiva kuvassa). Se on tuottanut viimeisen 12 kuukauden aikana noin 10%:ia, kun Outokummun kurssi on laskenut 35%. Markkinoiden odotukset Kirjoitimme analyysin " Sijoitusideat alkavalle tuloskaudelle – analyysissa suuret yhtiöt ".

Lue myös: Sijoitusideat alkavalle tuloskaudelle – analyysissa suuret yhtiöt Katso tulosennusteet kotimaisille pörssiyrityksille Vertaile osakkeiden pisteitä, ominaisuuksia ja arvostuslukuja Osaketyökalulla SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT

  1. Internet suomessa
  2. Yamaha center varaosat
  3. Outokumpu | Osake | Keskustelua Outokummun osakkeesta | Sijoitustieto

Katsomo android tv, 2020