Juoppohullun Päiväkirja Vuokraus

Saturday, 3 October 2020
  1. Juoppohullun päiväkirja vuokraus oy

Hanna Piirainen on muutaman vuoden järjestötyöpestinsä myötä noteerannut suomalaisen yhteiskunnan asenneilmapiirin koventumisen. / Veikko Koivusalo | Helsinkiläisen kirjailijan Juha Vuorisen reilu kymmenen vuotta sitten aloitettua Juoppohullun päiväkirja -sarjaa on myyty satoja tuhansia kappaleita. "Suomalaisen lähiöalkoholistin manifestinakin" tunnetut edulliset taskukirjat ovat päätyneet monen linnakundin ja laitapuolen kulkijan lukulistalle. Turkulainen Linnateatteri on sittemmin sovittanut Vuorisen tekstit näyttämölle. Tämä, yhdessä kirjailijan saaman lukijapalautteen kanssa synnyttivät idean kulttuuritempauksesta. Vuorinen otti yhteyttä asunnottomia auttavaan Vailla vakinaista asuntoa -yhdistykseen. Yhteistyössä Linnateatterin ja Linnanmäen Peacock-teatterin kanssa syntyi asunnottomille tarkoitettu hyväntekeväisyysnäytös Juoppohullun päiväkirja -näytelmästä. Ohjauksesta vastaa Lauri Maijala. Juha Vuorinen itse on kertonut, että ainutlaatuinen lukijakunta on avannut hänen silmiään monella suunnalla ja tavalla.

Juoppohullun päiväkirja vuokraus oy

  1. Alkuraskaus pahoinvointi koko alan stivell
  2. Vakituisen työsuhteen irtisanominen
  3. Juoppohullun päiväkirja vuokraus lyrics
  4. Päivä maalla 2018 oulu
  5. Taneli Topeliuksen kommentti: Tv-kanavat viljelivät epäkorrektia vappuhuumoria vielä 1980-luvulla – ”Perheenisä ostaa vappuheilan” - Viihde - Ilta-Sanomat
  6. Lämminvesivaraaja lauteiden alle kokemuksia
  7. Myytäviä asuntoja kiteellä
  8. Rock church temppeliaukio kirkko

:( Hupsis, nyt meni jotain väärin:(

15. 08. 2018 klo 20:50, TV Finland Juha Berg on rapajuoppo. Viinanhuuruinen hauskuus saa kuitenkin kovan kilpailijan, kun Juha rakastuu. Kaikki rajat rikkova komedia perustuu Juha Vuorisen romaaniin. O: Lauri Maijala. N: Joonas Saartamo, Krista Kosonen. (U) HD Lisää suosikiksi Lisää kalenteriin

Hän humautti teatterin lasioven mäsäksi. Vuorinen muistelee myös, että katsomosta on löydetty lattialle jätettyjä vihkisormuksia. Onpa eräs katsoja saanut juoppohulluuskohtauksen. Hänet kannettiin ambulanssiin. - Hän huusi, että mua ei saa viedä mihkään. Tää kertoo mun elämästä. Juopottelun kuvauksesta voi saada monitasoista Maijalan mukaan teos on ohjaajalle suuri haaste, sillä kirjassa on lähinnä tajunnanvirtaa baari-illan puhekielestä. Maijala uskoo, että kirjailijana kiistellyn Juha Vuorisen tyyli sopii teatteriinkin. - Bukowskiakin pidettiin roskakirjallisuutena. Kysymys ei ole siitä mitä esitetään, vaan miten esitetään. Lauri Maijalan mukaan juopottelun kuvauksesta voi saada muutakin kuin tyhjän nauramista. Viinan kanssa läträäminen saa monen katsojan miettimään, mitä liika alkoholinkäyttö saa ihmisessä aikaan. - Onhan se kivaa olla oluttuopin ääressä kymmenen aikaan aamulla, mutta ei sillä pitkälle pötki, Maijala sanoo. Turun Linnateatterin Juoppohullun päiväkirjan ensi-ilta 16.

6. 2010. Lähteet: YLE Turku / Joona Haarala

Vailla vakinaista asuntoa on käytännössä se viimeinen taho, jonne päätyvät muiden yhteiskunnan tukiverkkojen läpi pudonneet, asuntoa vailla olevat ihmiset. Asenneilmapiiri koventunut Hanna Piirainen on muutaman vuoden järjestötyöpestinsä myötä noteerannut suomalaisen yhteiskunnan asenneilmapiirin koventumisen. – Elämän epävarmuus on kasvanut. Rahan ja toimeentulon puute tuo pahoinvointia ja turvattomuutta, mikä lisää vastakkainasettelua niin kotimaisten ja muualta tulleiden ihmisten kuin työttömien ja työssä käyvien köyhien välillä. Vastalääkkeeksi Piirainen tarjoaa yhdessä tekemistä ja solidaarisuutta, mistä Juoppohullun päiväkirja -näytelmän maksuton esityskin on hyvä esimerkki. Hänen mukaansa Asunnottomien yö on koko maan laajuinen, hyvä yhteistyön foorumi, joka kokoaa yhteen kansalaisyhteiskunnan eri toimijoita, kuten radikaalia kansalaistottelemattomuutta harjoittavia asunnonvaltaajia, erilaisia sosiaalialan järjestöjä sekä seurakuntia. – Kylminä aikoina pitää puhaltaa yhteiseen hiileen ja tuottaa lämpöä.

  1. Helsingin yliopisto lääketieteellinen tiedekunta lyrics

Katsomo android tv, 2020