Mikä Vuosi Kiinassa On Nyt

Saturday, 3 October 2020
  1. Mikä vuosi kiinassa on not support
  2. Mike vuosi kiinassa on nyt now

Lisäksi pääset käyttämään yli 316 miljoonan kuvan kirjastoa.

Mikä vuosi kiinassa on not support

Hän vakuuttaa, ettei ole tömistelyllään häirinnyt alakerran asukkaita, vaan sanoo juoksevansa äänettömästi. Pan juoksi aiemmin 30 kilometriä paikallaan kylpyhuoneessaan ja striimasi tuolloin suorituksensa nettiin. – Olen keskustellut verkossa ihmisten kanssa ja olemme miettineet, mitä haluamme tehdä kun epidemia on ohi. Jotkut sanovat haluavansa syödä hyvin. Minä sanoin haluavani juosta 100 kilometriä ulkona, Pan kertoi. Kiinan kommunistinen puolue on jakanut ohjeita kansalaisille, miten koronaviruseristyksen aikana voi kuntoilla. Koska ulkona liikkumista rajoitetaan, ihmiset kuntoilevat kävelemällä portaissa, punnertamalla lapset selässään ja nostelemalla vesipulloja.

  • Mike vuosi kiinassa on nyt youtube
  • Mike vuosi kiinassa on nyt subscription
  • Iso kouvola mynämäki zone
  • Mike vuosi kiinassa on nyt times

Mike vuosi kiinassa on nyt now

Mythical Nyan Uuden vuoden juhla Kiinassa on yksi mielenkiintoinen myytti: maaginen hirviö, jota Keski-kuningaskunnan asukkaat kutsuivat Nannyksi. Hirviö erityisen vihainen ja nälkäinen ensimmäisenä päivänä vuoden ja ollut vastenmielinen, legendan mukaan nauttia paitsi eläimiä, vaan myös omistajia (Joo, Kind Joulupukki selvästi meni pieleen Kiinassa). Erityisesti Nyan rakastaa lapsia, jotka käyttäytyivät epäasianmukaisesti viime vuonna. Tyhjennyttä hirviötä kyläläiset jättävät ruokaa ja juomia talojen ja temppelien ovelle – välttää surullinen kohtalo eikä syödä tällä tavoin. Piilota luudat ja mopit Toinen mielenkiintoinen perinne, joka liittyy kiinalaisen uudenvuoden juhliin, on piilottaa kaikki siivoustarvikkeet. Päivä ennen juhlaa talo on saatettava täydelliseen järjestykseen, ja uudenvuodenaattona kynnyksellä kaikki luudat, rätit ja harjat pitäisi piilottaa niin, että ne eivät tapahdu. Tämä rituaali liittyy legendaan, että uudenvuoden aattona jumalat tuovat perheille onnellisuutta ja onnea koko ensi vuonna.

1. -21. 2. Ja riippuu kuun kalenterista: kiinalainen, uusi vuosi alkaa toisen New Moonin jälkeen talvipäivänseisauksen jälkeen. On vaikea ymmärtää tätä, mutta kiina on oppinut 2000 vuotta ymmärtämään päivämäärät ilman paljon vaikeuksia. Joten esimerkiksi keltaisen koiran vuosi alkaa tosiasiallisesti 16. helmikuuta. Älä unta – jäädytte Epätavalliset perinteitä uuden vuoden juhliin ovat läsnä kaikissa maissa, Kataloniassa pöydässä laittaa tukkien Itävallassa jahtaavat myyttinen hirviö, mutta Kiinassa, yöllä ei voi mennä nukkumaan ennen maamerkki päivämäärää. Loppujen lopuksi tarinan mukaan viimeisenä päivänä ennen uudenvuoden kaikki murheet ja onnettomuudet tulevat ulos metsästää, hyökätä huolimaton varsinaisessa merkityksessä kiinalaisia. Joten jos haluat viettää vuoden ilman suuria ongelmia – älä mene nukkumaan. Varsinkin jos asut Kiinassa. Kiinalaiset eivät myöskään suosittele ostaa ennen uusien kenkien lomat ja leikkaamalla hiuksiaan – samasta syystä. He ovat vakuuttuneita siitä, että sääntöjen vastaiset odottavat vakaita epäonnistumisia ensi vuonna.

Katsomo android tv, 2020