Mb Osa Oulu

Saturday, 3 October 2020

Rengastyöt Sen aika on taas käsillä, kesärenkaiden vaihto! Meiltä saat kesärenkaiden alle laiton veloituksetta huollon yhteydessä. Teemme kaikki rengastyöt, kysy tarjousta: Perushuolto ja sähköinen huoltokirja Vaikka autoosi kertyisi vähän kilometrejä, auto kannattaa huoltaa, kun huolto-osoitin niin kertoo. Määräaikaishuollolla varmistetaan, että auto pysyy kunnossa ja kuljettaja ja matkustajat tyytyväisinä sujuvaan matkantekoon. Varaa huoltoaika puhelimella 08-613 9000 tai netissä HUOM! Varaa samalla autosi maksuton noutopalvelu Oulun, Ylivieskan ja Keminmaan alueella: haemme autosi ja palautamme sen kotiisi huollettuna! Keminmaan huoltamo ⭐️Vasta avattu Mercedes-Benz huoltamo Keminmaassa palvelee sinua autosi huolto- ja varaosa-asioissa! Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16:30. Osoite on Teollisuuskylänraitti 10 (entinen Niemelän Auto). Voit varata huollon soittamalla numeroon 08 613 9000 tai verkosta Tervetuloa! Auton omatoimitarkastus Kevät tulee! Nyt on hyvä aika tarkistaa menopelinsä kunto.

Mb osa oulu university

toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin. Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa. 549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot.

  • Mb osa oulun
  • Mb osa oy oulu
  • Mb osa oulu logo
  • Jbl tune 120 langattomat kuulokkeet
  • Mb osa oulu weather
  • Kestopuu Hyvinkää, Nurmijärvi | Laadukasta puuta
  • M-B OSA Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat
  • Ilmatieteen laitos

renkaat) Lähde: YTJ Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri: 10. 8. 2000 Verohallinnon perustiedot: 8. 2000 Työnantajarekisteri: 1. 2000 Kaupparekisteri: 14. 2000 Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta: 1. 2000 Lähde: YTJ Tietoa yhtiöstä M-B Osa Oy on perustettu vuonna 2000. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Oulu, ja pääasiallinen toimiala Auton varaosat. Yhtiön toimitusjohtaja on Tomi Henrik Törmälä. Yhtiö on maahantuoja. Yhtiön M-B Osa Oy liikevaihto oli 2, 69 miljoonaa ja tilikauden tulos 60 tuhatta. Liikevaihto nousi 13, 2%. Liikevoittoprosentti oli 2, 9%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2019. 12/2019 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 20 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 42, 9% edelliseltä tilikaudelta. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Tilastokeskus, Suomen Asiakastieto Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä.

Mb osa oulu canada

Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin. Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke. 12, 91 € Valitse raportti Arvoraportti Uusi Luottotiedot Kaupparekisteri­ote Yhtiöjärjestys Myyjän raportti Maksukykymittari Yritystietojen tarkastusraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm.

Hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Yhtiöjärjestyksestä käy ilmi myös osakkeiden lukumäärät ja lunastuspykälät sekä missä ja miten yhtiökokous järjestetään. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa. Nopea kokonaiskuva yrityksestä ja sen päättäjistä myyntityötä varten. Hyvä työkalu myyntikäynnin suunnitteluun, tarjouksen tekemiseen ja myyntityön kohdentamiseen. Sisältää mm. omistajat, konsernitiedot, riski- ja päättäjätiedot sekä lisäksi henkilöt, joilla on allekirjoitusoikeus. Katso, kannattaako yritykselle myöntää luottoa tai antaa maksuaikaa. Syötä kaupan tai lainan summa ja saat vastauksena luottosuosituksen ja perustelut. Päätös on "kyllä", "harkinta" tai "ei". Mittari analysoi kaikki luottoriskien hallintaan liittyvät olennaiset tiedot kuten luottoluokituksen sekä eritellyt tiedot maksuviiveistä ja maksuhäiriöistä. Hanki kattava kuvaus yrityksestä. Sisältää tietoja, joita mm.

pankit käyttävät luottopäätöksissään. Tämä raportti on hyvä hankkia ennen kuin myyt laskulla tai luotolla ja määrittäessäsi maksuehtoja sekä -aikaa. Raportin avulla voit selvittää myös omia luotonsaantimahdollisuuksiasi. riskiluokan sekä -ennusteen, analyysin maksukäyttäytymisestä sekä tuloslaskelman ja taseen. 19, 95 € 12/2015 12/2016 12/2017 12/2018 12/2019 Liike­vaihto 1, 2 milj. € 1, 4 milj. € 1, 8 milj. € 2, 4 milj. € 2, 7 milj. € Liike­vaihto­muutos 6, 00% 18, 80% 22, 70% 34, 70% 13, 20% Tili­kauden tulos -14000 € -12000 € 27017 € 119000 € 60000 € Liike­voitto -0, 80% -0, 60% 1, 70% 6, 30% 2, 90% Henki­löstö 12 13 14 20 Oma­varaisuus­aste 36, 50% 28, 90% 27, 80% 42, 30% 33, 00% Samankaltaisia yrityksiä TOL-luokasta Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Lisää samankaltaisia yrityksiä

Katsomo android tv, 2020