Metos Huolto Kuopio

Friday, 2 October 2020
  1. Metos huolto kuopio e
  2. Metos huolto kuopio vs
  3. Metos Huolto pitää keittiösi toimivana | Metos Verkkokauppa
  4. Metos huolto kuopio de
  5. Kuopio

Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus) 003701084664 Operaattorimme on OpusCapita Solutions Oy, jonka välittäjätunnus on E204503. sähköposti: Formaatti pdf tai tif. Jokaisen laskun tulee olla omana liitteenään. Laskuihin liittyvät kysymykset ja viestit: Paperilaskut: Metos Oy Ab PL 10298 00021 Laskutus Palvelukeskus Fiskarsinkatu 7 B 20750 Turku Sarankulmankatu 12 B 33900 Tampere Tellervonkatu 3 70500 Kuopio Idealinja 13 B 90410 Oulu Palvelupiste Pulkamontie 3 C 96900 Rovaniemi Rantakatu 14D 65100 Vaasa Vasarakatu 19 40320 Jyväskylä Huoltopiste Paalukatu 1 A 53500 Lappeenranta Keravan tehdas Ahjonkaarre 04220 Kerava Kalustetehdas Putkitie 4 79130 Sorsakoski Tallinan tehdas Saha tee 18, Loo 74201 Harjumaa

Metos huolto kuopio e

Metos huolto kuopio vs

Ennakkohuollon yhteydessä kuluvat ja ikääntyvät osat vaihdetaan uusiin ja laitteen toiminta tarkastetaan mahdollisten piilevien vikojen varalta. Laitekohtaisesti määritellyt ennakkohuolto-ohjelmat sisältävät mm. tarkistuksia, mittauksia, puhdistuksia ja komponenttien vaihtoja. Optimaalinen ennakkohuoltoväli määritellään aina keittiökohtaisesti laitteiden käyttöasteen ja iän mukaan. Huollon tilaaminen Yhteyden saaminen Metos-huoltoon on tehty sinulle helpoksi. Käytössäsi on valtakunnallinen puhelinnumero 020 300 300, johon voit soittaa paikallispuhelun hinnalla milloin vain. Paikalliset, osaavat ammattilaiset palvelevat sinua. Puhelusi ohjautuu alueesi palvelupäällikölle tai vastauspalveluumme silloin, kun huoltomme on suljettuna. Voit myös tilata huollon tästä tilauslomakkeella tai sähköpostilla

Metos Huolto pitää keittiösi toimivana | Metos Verkkokauppa

Omien resurssien täydentäjänä Metos käyttää valikoituja huoltoliikkeitä, jotka toimivat Metoksen työnjohdon alla asetettujen edellytysten ja vaatimusten mukaisesti. Varaosien saannin turvaamiseksi jokaisella seitsemällä palvelualueella on laitekantaan suhteutettu paikallisvarasto. Lisäksi jokaisella huoltoasentajalla on autossaan useimmin tarvittavien varaosien varasto. Mittava varaosien keskusvarasto sijaitsee Keravalla. Nopea yönylikuljetus takaa saatavuuden mihin tahansa Suomessa seuraavaksi arkiaamuksi. Parhaat asiantuntijat palveluksessasi Metos huollon ammattitaitoa ylläpidetään aktiivisesti kouluttamalla henkilöstö vuosittaisilla yleishuoltokursseilla sekä tuotekohtaisilla tehokoulutuksilla. Jokainen Metoksen huoltoasentaja saa vuodessa keskimäärin viisi päivää koulutusta. Keravalla toimiva teknisen tuen keskus täydentää huoltopalveluita. Kuusi huoltoneuvojaa toimivat omien tuotealueidensa asiantuntijoina ja voivat neuvoa asiakkaiden kunnossapitohenkilöstöä ja käyttäjiä teknisissä kysymyksissä.

  1. Wilma pieksämäen lukio
  2. Ford huolto Hyvinkää – Kilpailuta minuutissa | Autojerry.fi
  3. Etuovi loma asunnot
  4. Huolto

Metos huolto kuopio de

Kuopio

Olemme järjestäneet 500 hengen banketteja ja toteuttaneet jopa kahdeksan ruokalajin menuja. Joululounas on meillä perinteinen, ja meillä käykin joulun aikaan herkuttelemassa jopa 2000 ruokailijaa. Erityisen suosittuja ovat runsaat alkuruoka- ja jälkiruokapöydät, Diov kertoo. -Isänpäivästä haetaan uudenlaista perinnettä hyvää tekevällä isänpäiväbrunssilla. Ajatuksena on isänpäivän ja hyväntekeväisyyden yhdistäminen järjestämällä herkkuja notkuva brunssi ja lahjoittamalla osa tuotosta Nenäpäiväkeräykseen. LAITTEIDEN JA VÄLINEIDEN PITÄÄ TOIMIA – Koko Scandicissa lähtökohtana on se, että laitteiden ja välineiden pitää toimia, vaikka ne olisivat vanhojakin, Diov tähdentää. Juuri vaihtoon mennyt talon vanhin uuni ehti palvella keittiössä peräti 30 vuotta. – Uusimme koneita yksi kerrallaan ja samalla kun hankimme uutta, mietimme mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Parhaillaankin tilauksessa on uusi jäähdytyskaappi ja vetolaatikoita. – Hotellin ravintolatiloihin on suunnitteilla tilojen päivitystä ensi vuoden puolella ja olemme tutustuneet Metoksen uusiin moderneihin kylmä- ja lämminpöytiin, Diov kertoo.

Ammattikeittiölaitteet hankitaan monien ­vuosien, jopa vuosikymmenten käyttöä varten. Tämän vuoksi toimivat huoltopalvelut ovat usein yksi tärkeimmistä päätöksentekokriteereistä. Laitteiden lisääntynyt tekniikka ja kasvaneet käyttöasteet korostavat entisestään huollon merkitystä. Metos haluaa kantaa vastuunsa toimittamistaan ratkaisuista koko niiden elinkaaren ajan. Metos huollon tehtävänä on varmistaa, että ammattikeittiölaitteet toimivat ilman käyttökatkoksia ja kestävät mahdollisimman pitkään. Paikallinen palvelutiimi tukenasi Paikallinen palvelu ja ammattikeittiölaitteisiin erikoistuminen ovat Metos huollon tukipilareita. Koko Suomen kattava omien huoltopisteiden palveluverkosto ja huoltoasentajien vankka ammattitaito takaavat sen, että asiakkaat saavat nopeaa palvelua eivätkä joudu maksamaan turhasta. Metoksen valtakunnallinen palveluverkosto on rakennettu siten, että huoltopalvelut ovat nopeasti ja joustavasti saatavissa kaikkialla Suomessa. Yhteyshenkilönäsi on Metoksen paikallinen palvelupäällikkö, joka vastaa alueen asiakaskontakteista ja huoltoresurssien ohjaamisesta.

Hän kertoo, että Metoksen koneet ovat tuttuja jo Kalastajatorpan ajoilta ja nyt yhteistyö jatkuu Kuopiossa. – Soitan huoltoasioissa aina suoraan huoltoon ja sieltä on vastattu hyvin tarpeisiimme, apua on saatu, kun sitä on tarvittu. Kun päivällä meillä voi olla 300 ruokailijaa, laitteiden pitää olla kunnossa. – Huollon kaverit ovat vielä mukavia savolaisia, joten juttukin lentää, Diov naurahtaa. ENNAKOIVA HUOLTO PITÄÄ KEITTIÖN PYÖRIMÄSSÄ Metoksen huollon Pasi Iljon mukaan Kuopio-Siilinjärvi- Joensuu -linjan huoltotoimintaan vaikuttaa seudun veden kalkkipitoisuus. – Kalkki on todella iso ongelma ja siksi käymme säännöllisesti huoltamassa laitteita ennakkoon. Muutoin koneet menevät tukkoon ja niihin tulee monenlaisia oireita. Kalkki vaikuttaa myös suoraan koneiden elinikään ja kun pidämme huolta kalkinpoistosta, koneen eliniän aikana säästyy asiakkaalle iso summa rahaa. Huollon pitää Iljon mukaan tuntea asiakkaan liiketoimintaympäristö ja keittiö, miten siellä ajatellaan ja eletään. Tavoitteena on tietysti saada vasteaika mahdollisimman lyhyeksi.

25. 08, 2018 Ammattikeittiölaitteiden huolto Scandic Kuopion uuden uunin äärellä keittiöpäällikkö Jarmo Diov ja Metoksen huollon Pasi Iljo. Kallaveden rannalla sijaitseva Scandic Kuopio -hotelli avasi ovensa jo tammikuussa 1987, tuolloin osaksi kasvavaa Rivoli-yhtiötä. Vuonna 1997 hotelli liittyi Scandic-ketjuun ja sen suojissa menestys on jatkunut. Scandic Kuopio on arvioitu moneen kertaan koko Scandicin parhaan palvelun hotelliksi. Scandic Kuopion keittiöpäällikkö Jarmo Diov on työskennellyt talossa 12 vuotta ja työvuosia alalla on jo reilut 40 vuotta. Hän on työurallaan toiminut monissa merkittävissä suomalaisissa hotelliravintoloissa, kuten Hesperiassa, Kalastajatorpalla ja Presidentissä sekä omissa yksiköissä Kuopiossa. Kuuluisan Palokari-ketjun keittiöpäällikkönä hän kiersi Suomea, Ruotsia ja Saksaa yhtiön 23 eri hotelliravintolassa. Hotelliasukkaita Scandicin keittiö palvelee erityisesti skandinaavisen aamiaisella ja lounaalla, à la carte on selvästi pienemmässä roolissa. – Meidän tukijalkamme on tilauksissa ja banketeissa.

– Huoltokäynneillä on oltava myös aikaa jutella asiakkaan kanssa ja vilkaista huoltotarpeita. Se tuo tehokkuutta, saadaan alkavat viat korjattua ja sekä asiakas että me säästämme.

Tieto on valttia Metoksen ylläpitämässä laiterekisterissä on yli 8000 keittiön ja yli 150. 000 laitteen tiedot. Rekisteriä ylläpidetään jatkuvasti ja uusien toimitusten yhteydessä rekisteri päivitetään. Laitteisiin liimattavien huoltotunnusten avulla tiedetään laitteen merkki, malli ja tyyppi, asennusaika, takuun kesto sekä täydellinen huolto- ja korjaushistoria. Tämä auttaa asiakasta saamaan täsmällistä ja nopeaa palvelua. Jokaisen Metoksen suorittaman huoltotoimenpiteen tekninen raportti ja kustannukset kirjautuvat tietojärjestelmäämme. Laitekohtainen huoltohistoria ja kustannusseuranta voidaan poimia helposti esimerkiksi vuosittain järjestettävän seurantapalaverin pohjatiedoksi. Ennakoiva huolto pitää keittiösi pyörimässä Kasvaneiden tehokkuusvaatimusten johdosta ammattikeittiöissä on yhä enemmän monitoimilaitteita, jotka on mitoitettu kapasiteetiltaan optimaaliseksi. Tämä asettaa oman haasteensa kunnossapidolle – kaikkien laitteiden on oltava käytössä silloin kun niitä tarvitaan. Säännöllisesti tehdyt ennakkohuollot tuovat keittiölle varmuutta ja auttavat hallitsemaan kustannuksia.

Katsomo android tv, 2020