Me Itse Ry

Saturday, 3 October 2020
  1. Me itse r us

[1] Johtoryhmän tehtävät [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Johtoryhmän tehtävänä on suunnitella ja kehittää Me Itsen toimintaa siten, että se parhaalla mahdollisella tavalla edistää Me Itsen tarkoitusta. Johtoryhmä hoitaa Me Itsen edunvalvontatyötä ja pitää yhteyttä kehitysvammaisten ihmisten parissa toimiviin yhteisöihin, säätiöihin ja viranomaisiin. Me Itse ryhmä [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Me itse ryhmät ovat Me Itse ry:n paikallisia toimintaryhmiä, jotka pyrkivät toiminnallaan vaikuttamaan paikalliseen päätöksentekoon. Me Itse ryhmiin kokoonnutaan säännöllisin väliajoin vaihtamaan ajatuksia ja pohtimaan vammaisia henkilöitä koskevia asioita. Tarkoituksena on keskustella ja vaikuttaa. Yhdessä opitaan toimimaan ja hallitsemaan erilaisia tilanteita.

Me itse r us

Me Itse Mäntsälä -ryhmä puheenjohtaja Hilkka Lahtinen, Mäntsälä varapuheenjohtaja Matti Vaaralahti, Mäntsälä sihteeri Arto Serkelä, Orimattila sihteeri Niina Kunnari, Mäntsälä tällä hetkellä muut jäsenet tulevat Mäntsälästä taustatukihenkilö Tiina Roikonen, Mäntsälä Kokoukset ovat avoinna kaikille kehitysvammaisille henkilöille. Voit tulla suoraan kokoukseen tai kysyä lisätietoja toiminnasta taustatukihenkilö Tiina Roikoselta puh. 050 535 9937 sähköposti: ikonen(at)

Me Itse ry on kehitysvammaisten oma valtakunnallinen yhdistys. Yhdistys puolustaa kehitysvammaisten ihmisoikeuksia. Kehitysvammaiset ihmiset itse päättävät yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta. Toimintaa ohjaa köyhyyden ja syrjäytymisen torjunnan ohjelma Puheista tekoihin. Toiminnan tarkoitus [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Me Itsen tarkoituksena on edistää kehitysvammaisen ihmisen itsemääräämisoikeuden toteutumista, yhteiskunnallista yhdenvertaisuutta ja hyvää elämänlaatua. Historia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Yhdistys perustettiin vuonna 1999. Yhdistystä edelsi Kehitysvammaisten Tukiliiton käynnistämä Kumppanuusprojekti. Se oli ensimmäinen hanke Suomessa, jonka vetäjinä toimivat kehitysvammaisiksi kutsutut henkilöt. Kumppanuusprojektin lopussa sen vetäjillä syntyi ajatus oman yhdistyksen perustamisesta. Projektin vetäjät kokivat, että kehitysvammaiset eivät saa riittävästi ääntään kuuluviin heitä itseään koskevissa asioissa. Yhdistyksen perustamisasiakirjan allekirjoitti 137 henkilöä.

Yhdistys on toiminut jo 20 vuotta. Jäseniä on yli 1100. Mikäli haluat tukea toimintaamme, katso lisätietoja täältä.

Tämä tapahtui Tampereella 26. helmikuuta 1999. Jäsenet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Me Itsen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt kehitysvammainen henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoituksen toteuttamista ja hyväksyy nämä säännöt. Kannatusjäsenenä voi toimia oikeuskelpoinen yhteisö, säätiö tai yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Jäsenmäärä [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Varsinaisia: 1055 lähde? Kannatusjäseniä: 85 Kunniajäseniä: 1 Tilanne 1. 1. 2017 Päätösvalta [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Me Itsen ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen kokous. Hallitus hoitaa yhdistyksen talous ja hallintoasioita. Johtoryhmä edustaa yhdistystä ja tekee edunvalvontatyötä. Vuosikokous [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Me Itse ry:n ylin päättävä elin on vuosikokous. Vuosikokouksessa päätetään yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta. Vuosikokous järjestetään kerran vuodessa ja siinä päätetään muun muassa henkilövalinnoista. Esimerkiksi johtoryhmän ja hallituksen jäsenet valitaan vuosikokouksessa äänestämällä.

Yhteinen työ muiden toimijoiden jatkuu. #meitsery Kuvassa iloitsevat Me Itse ry:n aktiivijäsenet Ulla Topi ja Jaana Norlund. Kuvaaja Laura Vesa.

  1. Hakunilan kartano kahvila
  2. Perennalajitelma, aurinkoinen paikka | Vihersuomi.fi
  3. Me Itse ry | Tukiliitto
  4. Me Itse | mantsalanseudunkvt
  5. Nopea ja ilmainen toimitusseuranta - Trackmycourier.com
  6. Kirpputori silinteri tampere kokemuksia airport
  7. Me itse ryanair

Me Itse on kehitysvammaisten ihmisten valtakunnallinen kansalaisjärjestö. Me Itse ry on olemassa siksi, että voimme toimia yhdessä. Yhdistyksessä saamme toisiltamme tietoa, tukea ja rohkeutta. Se auttaa meitä vaikuttamaan itse omiin asioihimme. Haluatko tulla mukaan toimintaan? Lisätietoa Me Itse ry:n jäsenyydestä löytyy tästä linkistä. Me Itse ry:n jäsenille Tervetuloa Me Itse ry:n jäseneksi. Valtakunnalliset tapahtumat: Me Itse -päivät ja vuosikokous Me Itse -päivät Paikallisten ryhmien jäsenet kokoontuvat kerran vuodessa Me Itse -päiville Me Itse -vuosikokous 2020 Vuosikokous 2020 siirtyy syksyyn, koska Suomessa ei saa järjestää suuria tapahtumia koronaviruksen torjumisen takia. Kielto on voimassa... Me Itse ry:ssä on tärkeää vaikuttaa niin, että ihmisoikeudet toteutuvat kehitysvammaisten ihmisten elämässä ihan tavallisessa arjessa. Jäsenet päättävät itse yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta. Toimintaa ohjaa tavoite- ja toimintaohjelma "Meikäläisissä on voimaa! " Toiminnan tavoitteena on kehitysvammaisten ihmisten omaa elämää ja yhteiskuntaa koskevan osallistumisen ja vaikuttamisen tukeminen.

Tervetuloa Me Itse Alajaos sivustolle

Katsomo android tv, 2020