Matolääkkeen Anto Kissalle

Friday, 2 October 2020
  1. Kissanhoitaja Anttila: löydä kissalle hoitaja - Care.com
  2. Matolääkkeen anto - Sivu 2 - Petsie
  3. Matolääkkeen anto Lahjalle [BLOGIIN] - YouTube

17 11 Salo Neculle ei tarvitse kuin ojentaa tabletti kämmenellä niin se syö sen ihan innoissaan 14. 49 4 Kyyjärvi mä käytän tahnaa, joka on sellasessa tyypissa. sitä on helppo sekottaa ruokaan. 28. 11. 2007 08. 46 yritin toissa päivänä tunkea torstin suuhun matolääkkeen. se haha sylki sen kaks kertaa pois. kokeilin vielä murskata lääkkeen ruuan sekaan ja alas meni axilur:) 09. 01. 2008 16. 45 Leeville ollaa syötetty sitä sepäs haistaa sen ruuan seasta eikä syö XDD ja jos senn laittaa sillee suuhu ni se syleskelee sen pitkin poikin:D pitäs jotenkii vaa saaha otettuu sit siit suust kii et se nielasee?? meill on nyt tuoll tahna lääkkeet oottamassa.., et enää ei viittis tabletteja ostaa.. :) 20. 2008 14. 58 Sakulle olen antanut ihan Mirrixiä, sekoitin sen ruuan sekaan, ja niin meni helpoiten;> tabletteja en edes ole harkinnut, tablettien antamisesta tulisi kamala tappelu kissan kanssa:D 21. 2008 18. 41 Me murskataan aina Patelle ruokakuppiin, sitte ruoka päälle ja sekotetaan. Patella se menee ihan hyvin.

Kissanhoitaja Anttila: löydä kissalle hoitaja - Care.com

Kissanruoat ja kissan tarvikkeet nopeasti ja edullisesti netistä! Meiltä löydät monipuolisen valikoiman kissanruokaa sekä -tarvikkeita: kissan kiipeilypuut, kissanhiekat, kissanvessat, kuljetuslaatikot, kissan lelut sekä tietenkin paljon kaikkea muuta hauskaa ja tarpeellista kissallesi. Kissanruokavalikoimastamme löydät löydät korkealaatuiset kissan kuivaruoat ja märkäruoat kissasi rodun, ruokailutottumusten ja terveyden tilan mukaan. Paljon tunnettuja kissanruokamerkkejä kuten Applaws ja Royal Canin. Muista myös hemmotella kissaasi välillä maukkailla makupaloilla ja herkuilla.

04. 10. 2007 09. 26 Viestejä: 16 Porvoo kertokaapas miten annatte matolääkkeet. torsti kohta 7kk osaa tunnistaa matolääkkeen ruuasta, eikä suostunut syömään sitä. olen koittanut murskata lääkkeen ja laittaa sen pieneen määrään voita, mutta ei sekään mennyt läpi. vielä en ole pakolla yrittänyt, mutta se on nyt edessä. onko mirrix-tahna helpompi antaa kuin tabletti? apteekissa farmaseutti suositteli enemmän mirrix-tahnaa kuin tablettia 04. 2007 11. 31 14 Muurame Olen antanut tahnaa molemmille ottaa sen ihan nätisti suoraan suuhun, Tumppia pitää huijata jollain tosi herkulla imeksi sekoitin tahnaa jonkun katkarapusheban joukkoon ja Tumppi ahmi hyvällä halulla sen. 04. 2007 13. 16 63 Jyväskylän mlk meillä annetaan sellanen tabletti, yks riittää. kastan sen öljyssä ja työnnän kissan kurkkuun, sit ne nielasee sen. meillä sen on ollu kaikkein helpoin tapa. 04. 2007 17. 05 kävin ostamassa mirrixiä ja leikin lomassa pyyhkäisin torstin tassuun vähän ja katsoin että se nuolee sen joka kerta. tähän mennessä helpoin juttu, verrattuna korvatippojen ja silmätippojen laitossa:) 04.

Matolääkkeen anto Lahjalle [BLOGIIN] - YouTube

Matolääkkeen anto - Sivu 2 - Petsie

Lisäksi pääset käyttämään yli 316 miljoonan kuvan kirjastoa.

Laita rohkeasti viestiä ja kerro hieman hoitotarpeestasi, niin katsotaan mitä saamme järjestettyä:) (Älä pelästy hintapyyntöä, joka keikan hinta sovitaan erikseen hoidokin haastavuuden ja hoitotarpeen mukaan, ja ovat tarkoituksella yläkanttiin laitettu. ) Terkuin Mira Tiesitkö, että...? Kissanhoitaja maksaa paikkakunnalla Anttila keskimäärin 7 - 9 € / tunti Ikä: 41 Vantaa 3 Palkattu x 3 Olen iloinen, luotettava ja ahkera arjen apuri. Minulla on aina ollut itselläni koira ja on tällä hetkelläkin Englanninbulldoggi ja lisäksi myös 2 ######. #### kasvattanut aikoinaan sakemanneja, ja ollut mukana koira toiminnassa jonkin verran, ja ollut työharjoittelussa mm. löytöeläintalossa, ja töissä kennelissä, joten koirista tieto-taito mielestäni erittäin hyvä myös kouluttanut koiria sen verran, että osaan käsitellä hankalaakin koiraa tarpeen tullen! Ja teen töitä mielelläni eläinten parissa, ja autan niiden kanssa mielelläni! Ja yritän juuri hankkia ammattia eläintenhoito alalta, koska se kiinnostaa niin paljon!

2007 19. 52 19 Rauma Mä olen antanut Helmille mirrixiä, koitettiin suoraan sillain, että mä pidin kisusta kiinni ja äiti pursotti sitä tahnaa suuhun. Kun tahna oli suussa Helmi hyppäsi maahan ja söi sen tosi kiltisti. 05. 2007 10. 39 425 Jyväskylä Meillä annetaan välillä tahnaa välillä tabletteja. Tuo Mirrix ei ole kovin laajakirjoinen matolääke, joten en suosittele pelkästään sitä käyttämään kerrasta toiseen. Axilur on hyvä matolääke, mutta siitä ikävä, että se pitää antaa kolmen päivän kuurina. Se muuten on Nupulla nyt edessä. Pitänee mennä tablettia hakemaan. Meillä Nuppu taitaa syödä sen tabletin ihan kädestä herkkupalana. :D 05. 2007 22. 47 Meidän Kaspulle oli edellisessä kodissa annettu Mirrixit juuri keskiviikkona (hän muutti meille samana iltana, kun ei tullut perheen koiran kanssa toimeen). Matoja näytti kakan mukana tulevan (hän kun synnyinkodissaan oli ollut täysin ulkokissa). Axilurit kuitenkin tuikkaan hänelle ensi viikolla. Meidän Miiralle annoin eilen Axilurit, helppo antaa kun avaa kissan suun ja tunkee pillerin syvälle suuhun ja sen jälkeen pitää hellästi päätä pystyssä niin että kissa nielaisee pilsun.

Tuolla tahnalla oli paljon helpompaa madottaa, otin vain kissan syliin ja tahnaa suuhun. 22. 41 Murskaa tabu, sekota jauhelihan sekaan, pyörittele palloksi, kasva vereen tai rasvaan (veri tepsii paremmin) anna kissalle ja vahi et se syö sen. toi toimii ainaki koiralla, se on niin nirso että huhhuh! Ja jos vaan voi, pitkitä pikkusen ruokintavälii ja anna se ennen ruokaa.

Matolääkkeen anto Lahjalle [BLOGIIN] - YouTube

Tuotekuvaus Luonnon omaan tehoaineeseen perustuva ja laillisesti rekisteröity punkkien ja kirppujen karkottamiseen suunniteltu valeluliuos kissoille. Sopii kaiken kokoisille ja rotuisille kissoille. Pakkauksessa kolme 2 ml pipettiä. Tehoaine: geranioli. Annostelu: 2 ml valutetaan laimentamattomana eläimen iholle, niskan alueelle joka neljäs viikko. Vaikutus alkaa noin 2 viikon kuluttua. Käsittely voidaan uusia aikaisintaan viikon kuluttua. Ei alle 4 kuukauden ikäisille pennuille. Viimeksi katsomani tuotteet Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseen sekä markkinoinnin toteuttamiseen. Lue lisää | Hyväksy

  • Symppis Punkkikarkoteliuos kissalle 3 x 2 ml | Kissan tarvikkeet | Kissat | hankkija.fi
  • Jukka lampela fi
  • Huawei p smart panssarilasi
  • Super pikkujoulut 2009 relatif
  • Kolme syöttöpistettä, yhtä monta menetettyä hammasta - Keskisuomalainen
  • D-vitamiini | MuroBBS
  • Maailman vaarallisin myrkky

20. 2008 23. 06 meil annetaan tabletteja, koirilla viel helposti menee juuston sisällä mut kissat..... yhtä taistelua xD masikin on sellain vanha kettu niin se osaa huijata et se muka nielaisi tabun mut suusta se viel lö tehään ihan tylysti niin että tungetaan suuhun se mut kyl on useasti kädet naarmuilla sen jälkeen x) 20. 18 Meillä tungetaan tabletit väkisin kurkkuun. Ruoan seassa ollaan koetettu, ei mennyt. Tahnaakin ollan kokeiltu, mutta sillä ei saatu mitään muuta kuin hemmetinmoinen sotku aikaan. Tämä tablettejen pakkosyöttö on ainakin meillä osoittautunut parhaaksi tavaksi. 21. 2008 09. 46 no jos on tahnaa, niin sen voi sekoittaa märkäruokaan. tai laittaa kissan tassulle: kissa on niin siisti eläin, että nuolasee tahnan pois tassustaan;) tabletit laitan jonkun makkaran tms. sisään... mutta niit' en yleensä käytä, kun ne on niin vaikea saada syötetyks. plääää 21. 2008 13. 42 ^^ Meillä kissat pyyhkäs tahnat tassusta mattoon:D 25. 49 326 Kajaani Annoin ite Ipalle eka kertaa lääkkeen maanantaina ja hyvin sujui (ei varmaan eläissäään ollu lääkettä saanukkaa niin ei osannu varoa).

Katsomo android tv, 2020