Lounaskahvila Minttu Ruokalista

Saturday, 3 October 2020

Värien selitykset Ruuan laatu Kokemus Hinta/laatu-suhde

Minttu black

Lounaan hinta on kahdeksan euron molemmin puolin. Keittoa saa edullisemmin. Minttu järjestää myös juhlatilaisuuksia. Konditoriatuotteet ovat omaa tuotantoa ja niitä voi tilata myös mukaan. Phone number +358 9 253 91406 Is this your business? Claim your business to immediately update business information, respond to reviews, and more! Claim This Business

Ilkantie 19 00400 Helsinki Finland Pohjois-Haaga Mon 8:00 am - 2:00 pm Tue 8:00 am - 2:00 pm Wed 8:00 am - 2:00 pm Thu 8:00 am - 2:00 pm Closed now Fri 8:00 am - 2:00 pm Sat Closed Sun Closed Your trust is our top concern, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more. 3 friends 134 reviews 135 photos 5/24/2012 Lounasravintola Minttu sijaitsee Leevin palvelutalossa Haagan Ilkantiellä. Ravintola palvelee talon ikäihmisiä, mutta on kaiken kansan käytettävissä. Täällä on siis paitsi oiva tilaisuus nauttia reilusta kotiruuasta, myös kuulostella palvelutalon asukkaiden jutustelua aterioinnin lomassa. Hyvänä päivänä voi päästä kuulolle vaikka minkälaisista elämäntarinoista. Ravintolassa on 45 asiakaspaikkaa. Minttu on avoinna arkisin kahdeksasta kahteen. Lounasika on klo 11. 00-13. 30. Mintun ruokalista on varsin perinteistä suomalaista kotiruokaa. Joka päivä valittavana on kolme vaihtoehtoa. Lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä ja itse leivottu tuore leipä, jälkiruoka, kahvi ja juomat.

Hallituksen linjauksen mukaisesti avaamme ovet normaalisti 1. 6 alkaen. Olemme harventaneet asiakaspaikkoja ja toivomme edelleen, että pidämme kaikki huolta riittävistä etäisyyksistä sekä käsihygieniasta. Pesethän siis kädet ravintolaamme saapuessa. Annoksia saa halutessa edelleen mukaan! According to the government policy, we will be open to public from first of June. We have widened the distances between seats and still hope that everyone keeps an appropriate distance to one another and takes care of hygiene. So please, remember to wash your hands when arriving to our restaurant. Take away lunch is still available too! VIIKKO 29 Maanantai 13. 7. Lihapullia L ja kermakastiketta L 9, 20 Kesäkeittoa L, G 6, 40 Tiistai 14. Kananpoikaa yrttikastikkeessa L ja riisiä 9, 20 Aurakeittoa L, G 6, 40 Keskiviikko 15. Uunimakkaraa ja perunasosetta sinappirelishimajoneesin kera 9, 20 Nokkoskeittoa L ja kananmunaa 6, 40 Torstai 16. Jauhelihakastiketta ja kermaperunoita 9, 20 Hernekeittoa L, G 6, 40 Perjantai 17.

Näin ollen, kutsunpa siis kaikki Mintussa arkea tai juhlaa viettäneet lounastamaan 18. 6, tai miksei jopa aikaisemminkin!

Pippurihärkäpataa L ja riisiä kesäkasvisten kera L 9, 20 VIIKKO 30 Maanantai 20. Chimichurrikanaa L, G, riisiä ja hunajajogurttikastiketta 9, 20 Lihakeittoa L, G 7, 00 Tiistai 21. Tulinen makkarapata lohkoperunoiden kera 9, 20 Kantarellikeittoa L 7, 00 Keskiviikko 22. Wokattua possua L, G ja kasviksia L, G nuudeleiden L kera 9, 20 Vönerwokkia L ja nuudeleita L 9, 20 Torstai 23. Jauhelihapihvejä L ja kevätsipulikastiketta L 9, 20 Hernekeittoa L, G 7, 00 Pannukakkua ja hilloa Perjantai 24. Burgundinpataa L, G riisiä tai rosmariiniperunoita L 9, 20

Ei tosin kannata huolestua, sillä edelleen iltaisin ja lauantaisin ruokaa on toki tarjolla opiskelijaystävälliseen hintaan. Vanilla siirtyy uusiin aukioloaikoihin ja näin ollen Vanillasta saa myös iltaisin ja lauantaisin maukasta kotiruokaa. Vanilla sijaitsee torikadulla virastotalossa ja ruokasalista voi bongata niin virastotalon työntekijän kuin opiskelijankin. Lähistöltä löytyy myös yhteisötyötiloja kuten Business Kitchen ja lounastamasta saattaa löytää myös pienyrittäjä-aloittelijoita ja konkareita. Myös Mintun lähistöllä sijaitsevasta Apajankahvilasta saa lounasta. Apajankahvila sijaitsee arkkitehtien kampustiloissa keskustassa aleksanterinkadulla (kesälomatauolla 5. 5 - 30. 8), kivenheiton päässä Valveelta ja näin ollen ilmapiiri onkin hyvin taiteellinen ja luova. Sekä Apajankahvilasta että Vanillasta löytää herkullista lounasta, pientä naposteltavaa ja mukaan napattavia take-away tuotteita. Sieltä saattaa löytyä myös uusia lounaskavereita tai vaikka motivaatiota niiden rästitehtävien tekemiseen.

 1. Lounaskahvila minttu ruokalista lyrics
 2. Minttu cocktail
 3. Ruokalista
 4. Minne kaikki tulostuskasetit voi laittaa kiertoon? | Kuluttajakysymykset | Kuningaskuluttaja | yle.fi
 5. Koripallon miesten EM-karsinnat alkavat vasta helmikuussa 2020
 6. Rebecca minkoff suomesta case
 7. Tabletkoulu fi kirjaudu al
 8. Kotimaan energia huijaus 2012.html
 9. Parhaan miessivuosan jussi
 10. Antikvaarinen kirjakauppa johannes oy
 11. Kahvila Minttu - Uniresta
 12. Miten jännityksestä eroon

16. 06. 2015 | Kirjoittaja: Siina Hietajärvi Kuten moni on jo saattanut huomatakin, Kulttuuritalo Valveen Mintussa vaihtuu yrittäjä juhannuksen korvilla. Unirestan Minttu on monelle opiskelijalle tuttu ruokapaikka eikä vähintään siksi että Minttu on tarjonnut opiskelijoille mahdollisuuden ruokailla myös iltaisin ja viikonloppuna. Ravintola-agentin asemassa Minttu on minulle tuttu työn puolesta mutta se on ollut yksi niistä paikoista joissa olen viihtynyt myös vapaa-ajallani. Sijainti Kulttuuritalo Valveen avarassa aulassa oli monelle opiskelijalle syy istahtaa Minttuun lounaalle. Moni opiskelija haluaa asua keskustassa ja alueella onkin useita opiskelija-asuntoja. Se, että Mintusta sai ruokaa pitkän päivän jälkeen kun moni ei jaksa raahautua kauppaan pitkän työ-tai koulupäivän jälkeen, helpotti monen ruokailijan arkea (tunnelmia lauantairuokailusta voit lukea täältä). Avarassa tilassa ja värikkäässä lounasympäristössä moni lukee päivän lehden, tekee rästiin jääneitä koulutehtäviä tai kuten minä, vain keskittyy nauttimaan kaupungin ja sen asukkaiden kuhinasta Kuten jo aikaisemmin mainittiinkin, Unirestan Minttu sulkee ovensa näin juhannuksen korvilla 18 päivä.

Sivun läpinäkyvyys Näytä lisää Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät. Sivu luotu – 19. maaliskuuta 2014

 1. Marjahaan autokatsastus oy iisalmi
 2. Epson xp 247 käyttöohje suomeksi play
 3. Volvo d5 moottorin jakohihnan vaihtoväli

Katsomo android tv, 2020