Lasten Hiustenleikkaus Vaasa

Saturday, 3 October 2020

Parturin työ ei ole kuin ojan kaivuu, jossa halutaan aina sama lopputulos, ja se kaivaja on paras, joka kuopan tekee halvimmalla. Joskus parturin halutaan siistivän nykyistä kampausta, ja joskus pitkistä hiukset täytyy taikoa kokonaan uusi lyhyt kampaus. Koska hiusten leikkaus voi olla vaativuudeltaan ja kestoltaan niin erilainen, on partureilla ymmärrettävästi usein listattuna hinnastossa useita eri hintoja erilaisille töille. Mistä sitten tiedän, tarvitseeko minun maksaa lyhyestä siistimisestä vai pitkästä mallinmuutoksesta? Jos hiusmallisi on perinteinen, edellisestä parturikäynnistä on noin kuukausi tai alle ja haluat vain samanlaiset hiukset kuin ennenkin, niin luultavasti tarvitset vain lyhyemmän ja halvemman parturiajan. Jos taas olet esimerkiksi kasvattanut monta kuukautta koneajelun jälkeen, ja haluat nyt jonkinlaista mallia kampaukseesi, niin tarvitset varmasti hieman enemmän aikaa vievän mallinmuutos leikkauksen. Jos asia arveluttaa, niin parturilta kannattaa aina etukäteen kysyä!

Lasten hiustenleikkaus vaasa university

  1. Converse kengät
  2. Studios - Parturi, kampaamo, hiustenpidennykset, peruukit
  3. Joensuun Pysäköinti Oy, Joensuu, PL 91
  4. Gentleman Barber | Parturi Vaasassa - Kauppapuistikko 18

Parturi Vaasassa GENTLEMAN BARBER Ilman ajanvarausta Ilmaista kahvia Edulliset hinnat HINNASTO Miesten hiustenleikkaus 13, 00€ Lasten hiustenleikkaus (alle 12v) 10, 00€ Hiustenleikkaus koneella 10, 00€ Parranajo veitsellä 10, 00€ Parran rajat veitsellä 5, 00€ Parranajo koneella 5, 00€ MISSÄ OLEMME? Kauppapuistikko 18, 65100 Vaasa OTA YHTEYTTÄ Ma-La: 10-20 Su: suljettu Kauppapuistikko 18 65100 Vaasa +358 45 1098 088 +358 40 0199 781 Nimi* Sähköposti* Aihe Viesti* Please leave this field empty.

Hiustenleikkaus, mallinmuutos, kampaamo | Hiustalo

Eikö parturi-kampaamo Vaasa ollut etsimäsi? Tästä löydät muut toimipisteemme. Kampaajat Emilia, palveluesimies: Emilia L. on iloinen ja pirteä parturi-kampaaja, joka on erityisen taitava vaalennusvärjäyksissä. Hänellä on tarkka käsi hiusten raidoituksissa sekä leikkauksissa. Emilia loihtii myös upeita kampauksia. Iida: Iida on rauhallinen ja ystävällinen parturi-kampaaja. Iidan käsittelyssä saat varmasti rentouttavan kampaamokokemuksen. Iidan vahvuuksia on tarkka käsi erilaisissa värjäyksissä ja parturitöissä Aino: Aino on positiivinen ja rauhallinen parturi-kampaaja. Ainon vahvuuksiin kuuluu naisten hiustenleikkaukset ja Aino loihtii myös upeita punavärejä. Erilaiset juhlakampaukset kuuluvat myös vahvuuksiin. Marika: Marika on Vaasan tiimimme tuorein vahvistus. Marika on rauhallinen ja erittäin tarkka työssään. Hänen vahvuuksiin kuuluvatkin todella tarkat parturityöt sekä kauniit ripsien ja kulmien värjäykset. Aukioloajat Palvelemme ma-pe 9-19 la 9-16

Hair Housessa hiuksesi ovat hyvissä käsissä. LIIKKEET Liikkeemme sijaitsevat Vanhassa Vaasassa ja Gerbyssä. Ne ovat nykyaikaisia ja tunnelma niissä on lämmin ja iloinen. Meillä asiakkaan tarpeet ovat keskipisteessä. Käyttämämme varusteet ja tuotteet ovat huippuluokkaa ja antavat parhaan tuloksen juuri sinun hiuksillesi. Toivotamme sinut tervetulleeksi kokonaisvaltaiseen kokemukseen. PALVELUT Meidän iloinen tiimimme tarjoaa sinulle parturi-kampaamopalveluja, hiustenpidennyksiä ja meikkauksia. Tarjoamme sinulle modernimmat tuotteet ja käsittelyt jotka antavat kauneutta hiuksillesi. Väriasiantuntijoidemme ansiosta voimme suositella sinulle, hiuksillesi ja ihollesi parhaiten sopivan värjäyksen.

Lasten hiustenleikkaus vaast en cambresis

Tutustu henkilökuntaamme & palveluihimme HOOP HAIR & BEAUTY HOOP Hair & Beauty on parturi-kampaamo Jonna & Joonaksen jatkaja. Kampaamomme sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa osoitteessa: Kauppapuistikko 19-21 Palvelemme teitä arkisin klo: 10-18 ja lauantaisin klo: 9-15. Henkilökunta Ines Parturi-kampaaja Parturi-kampaaja ja liikkeen omistaja. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Seija Kampaajamestari Valmistunut alalle 1979. Yrittäjänä vuodesta 1983. Palvelen suomeksi ja ruotsiksi. Hinnasto Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Leikkaukset Kampaamoleikkaus 49. 00 € Otsatukan leikkaus 15. 00 € Parturileikkaus 31. 00 € Mallinmuutosleikkaus 55. 00 € Koneajo Lasten hiustenleikkaus 20. 00 € Tasausleikkaus 35. 00 € Värjäykset Väri ja leikkaus (lyhyet) 100. 00 € Väri ja leikkaus (keskipitkät) 110. 00 € Väri ja leikkaus (pitkät) 120. 00 € Tyviväri ja leikkaus Tyviväri 79.

Suunnittelemme ja toteutamme muodikkaat hiustenleikkaukset ja mallinmuutokset yksilöllisesti asiakkaan toiveiden tai yhdessä suunnitellun mallin mukaan. Toteutamme myös perusleikkaukset ja siistimiset. Aikuisten hiustenleikkauksiin sisältyy aina hiustenpesu ja hiuspohjan hieronta hoitoaineen kanssa, kotihoito-ohjeistus ja tuotesuositukset sekä vinkit hiusten laittoon kotona. Lasten ja nuorten hiustenleikkauksiin voi tarpeen mukaan yhdistää hiusten pesun lisämaksusta. Pienimmät lapset pääsevät suosittuun autotuoliin. Autotuoli löytyy lähes kaikista toimipisteistämme. Voit tarkistaa asian olemalla yhteydessä suoraan toimipisteeseen. Kaikille lapsille pieni yllätys palvelun päätteeksi. Älä unohda muita palvelujamme » Voit varata ajan suoraan netistä »

Lasten juhlakengät

/ Vaasa / Parturi-kampaamo / Lasten hiustenleikkaus vaasa Hakutermillä lasten hiustenleikkaus vaasa löytyi 4 tulosta paikkakunnalta Vaasa. Vain nyt auki olevat Avoinna nyt SUODATA Avoinna nyt Hairlekiini Vaasa Rewell Center Hovioikeudenpuistikko 12, 65100 VAASA Hovioikeudenpuistikko 12, 65100 VAASA ( 0) Hairlekiini on valtakunnallinen, koko perheen kampaamoketju, jonka 52 eri liikkeessä taitavat parturi-kampaaj... Lue lisää 010 229 0270 Varaa aika Parturi-Kampaamo Studios Urheilukatu 1, 65200 VAASA Urheilukatu 1, 65200 VAASA ( 0) Parturi-kampaamo Studios toimii nykyään Vaasan Palosaaressa, Urheilukadulla. Lue lisää 050 449 4786 Parturi-Kampaamo Minna Pitkäkatu 59, 65100 VAASA Pitkäkatu 59, 65100 VAASA ( 0) Etsitkö ekokampaamopalveluita? Lue lisää 063 171 020 Avoinna nyt Parturi-Kampaamo Buumi Huutoniementie 43, 65320 VAASA Huutoniementie 43, 65320 VAASA ( 0) Parturi-Kampaamo Buumi toteuttaa kaikki kampaamo- ja parturipalvelut vankalla ammattitaidolla. Buumi on koko... Lue lisää 050 327 7393 Tarkenna tuloksia toimialan mukaan: Kampaamot ja parturit NÄYTÄ KARTALLA

Parturit hintavertailussa, katso edullisin - parturivertailu.fi

UUSI UPEA TYYLISI Hair Housesta saat kaikki tarvitsemasi hiustenhoitopalvelut, leikkaukset, värjäykset, permanentit, hiustenpidennykset, kampaukset kuin meikkaukset. Hair Housessa sinua palvelevat ammattitaitoset ja luovat kampaajat. Ylläpidämme tietotaitojamme osallistumalla L'Oréal Professionnel-koulutuksiin ja kuulumme L'Oréal color expert -ryhmään. Hair House on perustettu Vanhassa Vaasassa vuonna 1999 ja avasi salongin Gerbyssä vuonna 2014. Kampaajamme vuorottelevat kampaamojen välillä. HAIR HOUSE PALVELEE SINUA Hair Housessa työskentelee 14 kampaajaa, jotka hemmottelevat sinua ja hiuksiasi. Tiimistämme löytyy monen vuoden kokemuksen omaavia kampaajia sekä nuoria, trenditietoisia kampaajia. Viimeisen vuoden aikana salongin omistaja, kampaaja Maria Karp, sekä kampaaja Emma Bodbacka ja Fia Martin ovat kouluttautuneet Color Specialist -värasiantuntijoiksi Tukholmalaisessa L'Oréal Academyssa. Hair House on Suomen ensimmäinen salonki, jossa kampaajilla on Color Specialist -sertifikaatti.

Hiusten leikkaus: 30, 00 - 44, 00 Nopea leikkaus: 15, 00 - 18, 00 Koneleikkaus: Lasten hiusten leikkaus: 24, 00 - 35, 00

Joissain liikkeissä on tapana aina pestä hiukset, ja pesu sisältyy hintaan. Joissain liikkeissä taas pesusta saatetaan veloittaa erikseen pieni hinta, ja oletuksena hiuksia ei pestä. Miten valmistaudun parturikäyntiin? Kun menet parturiin, sinulta aivan varmasti kysytään, minkälaista palvelua ja minkälaisen kampauksen haluat. Kannattaa siis miettiä vastaus tähän jo etukäteen! Mielessäsi voi olla kuva siitä, mitä haluat, mutta sen kuvailu ei ehkä käykään niin helposti kuin ajattelisi. Mieti ja mittaile esimerkiksi etukäteen, miten paljon haluat, että hiuksista leikataan pois tai miten pitkät haluaisit hiusten olevan käynnin jälkeen. "Vähän" tai "lyhyt" on huonoja mittayksiköitä. Yhden lyhyt on toisen mielestä pitkä. Käytä mieluummin senttejä. Tarkkojen senttimäärien arvioiminen on vaikeaa, mutta helpompaa se on sinulle kuin parturillesi. Voit kotona hyvin mittailla viivoittimella hiuksia ennen parturikäyntiä. Jos haluat, että esimerkiksi sivut leikataan koneella lyhyeksi, on hyvä muistaa edellisellä kerralla käytetyn tallan numero.

  1. Lentoaika helsinki berliini
  2. Trafi julkiset ajoneuvotiedot
  3. Intouchables elokuva
  4. C kortin lääkärintarkastus lyrics

Katsomo android tv, 2020