Lahden Ateriapalvelu Ruokalista

Friday, 2 October 2020
  1. Tay ruokalista
  2. Puntari – Lahden vanhusten asuntosäätiö

Ravintola Kivi tarjoilee terveellistä ja maistuvaa kotilounasta ihan joka päivä kello 11. 00 -13. 00 – myös arkipyhinä! Päivittäin vaihtuva lounas noutopöydästä sisältää keiton, kolme lounasvaihtoehtoa lisäkkeineen, leipä- ja juomapöydän, jälkiruoan ja kahvin. Tarjoamme joka päivä myös kasvislounasta. Tervetuloa hyvään lounasseuraan yksin tai porukalla! Meiltä saa myös takeaway-annokset kätevästi mukaan!

Tay ruokalista

Tutkimuksen rajallisen ajan takia vertailu suoritettiin vain kahdesta viikosta. Näiden kahden viikon ravintoarvotiedot on tarkastettu. Ohjelmasta saatuja tietoja verrattiin ikääntyvien ihmisten ravitsemussuosituksiin energiaravintoaineiden osalta. Vertailussa ilmeni, että energiaravintoaineiden suhteet olivat oikean suuntaisia, jääden hieman alle ruokapalveluille annetun tavoitteen. Tuloksissa havaittiin epävarmuustekijöitä, jonka takia tulokset ovat viitteellisiä. Saatujen tietojen perusteella ehdotettiin korjausehdotuksia ruokalistaa, jotta ruokalista vastaisi paremmin energiaravintoaineiden ja kokonaisenergian osalta suosituksia.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.,.

Puntari – Lahden vanhusten asuntosäätiö

Ateriapalvelu Jyväskylä (Näytetään 1 - 20 / 39 tulosta)..., Cateringpalvelua, Pitopalvelu, tilaussauna, Juhlapalveluja, Makumaa, ateriapalvelu, perhejuhlat... ateriapalvelu, tilaussauna, perhejuhlat, Ateriapalveluita, kokouspalvelut, Makumaa... ravintola jyväskylä, ravintola, soppa, jyväskylä, Restaurants, Ravintoloita, catering, Ravintolat,... Tervetuloa Lounasmessiin! Tervetuloa Lounasmessiin - Aamiainen-Lounas-Pitopalvelu. Meillä saat itse tehtyä maukasta kotiruokaa runsaan salaattipöydän kera. Myös tuore leipä ja levite, ruokajuoma sekä jälkiruoka kahvi/tee...... Juhlapalveluja ja pitopalveluja, Cafés, Kahviloita, Cateringpalvelua, ravintola, pitopalvelu,...... lounaspaikka, A la carte, niina, Lounasravintola, pitopalveluja, pitopalvelu, lounas, cafe, cafe... Sosialidemokraattisen Puolueen perusosastona JTY vaikuttaa politiikkaan usealla taholla ja tasolla... Pitopalvelu, JKL, Jyväskylä, Hoivapalvelut... kuokkala, kartano, Pitopalvelua, Pitopalvelu, kuokkalan, konsertti, konsertit, taide, kulttuuri,......

  • Subway ruokalista
  • Tay ruokalista
  • Eteisen kaapit mittatilaus
  • Ateriapalvelu Ruokalista 2011
  • Avoimet kesätyöpaikat 2019 season
  • Prelox kokemuksia

Katsomo android tv, 2020