Kuvansiirto Kankaalle Asetonilla

Saturday, 3 October 2020

Kuvansiirto teipillä - YouTube

Kuvansiirto kankaalle, puulle ja kivelle | Helmi kokeilee

Kuvansiirto kankaalle EriKeeper-liimalla, kohteisiin joita ei pestä, kuten tauluihin, rasioihin... Laitan tekniikkaohjeen kuvansiirtosta kankaalle omien kokeiluitteni pohjalta vuosien varrelta. Tähän seuraavaan käytetään kuvansiirtoon vain EriKeeper-liimaa, mutta tämä ei kestä vesipesua, joten se on erinomainen esimerkiksi kuvatauluihin. Tarvitset: - vaaleaa kangasta (mielellään puuvillaa ja esipesty) - kopiokoneella monistettu kuva (tai laserprinterillä otettu) - EriKeeper-liimaa - pensseli (tai sormi) liiman levitykseen - sakset - pieni pesusieni tai kangasmytty veden siirtoon - vettä Tee näin: 1. Ota kopiokoneella kuvastasi kopio. (Siirretty kuva on peilikuva alkuperäisestä, joten jos kuvassa on tekstiä, tee siitä peilikuva. ) 2. Leikkaa turhat reunat pois, jotta vain siirrettävä kuva jää paperille. 3. Sivele EriKeeperiä reilusti kuvan kuvapuolelle tasaisesti, myös reunoille. 4. Aseta liimainen kuvapuoli kankaalle oikeaan kohtaan ja painele se kiinni sekä silitä se kädellä tasaiseksi kankaalle.

Kuvansiirto-opissa Kuva teipataan kankaalle, kostutetaan pieni ala kerrallaa asetonilla ja hierotaan kuva kiinni kankaaseen Kuvan siirto Kuvallisia ohjeita löydät netistä hakusanoilla kuvan siirto kankaalle tai kuvan siirto kuvaa asetonilla huolehdi tilan tuuletuksesta ja. Jo pidemmän aikaa olen suunnitellut siirtäväni valokuvia kankaalle tai jollekin muulle alustalle. Kiva -lakalla ja asetonilla. kuvansiirto, lahjat. Nuno, kankaalle huovutus; Kuvansiirto; Leimasinpainanta; Linopainanta; sillä ne eivät kestä puhdistusta asetonilla mutta siistimmän lopputuloksen saa asetonilla. Siinä myös peilikuvana tulostettu kuva asetetaan kankaalle, kukat, kuvansiirto, neulottua, ommeltua Arja Äikäs Grafiikan marmorointi ja kuvan siirto asetonilla kurssit ovat lyhyitä viikonloppukursseja. kukkii 2014, tempera, öljy kankaalle,. mutta siistimmän lopputuloksen saa asetonilla. Siinä myös peilikuvana tulostettu kuva asetetaan kankaalle Tunnisteet: askartelu, kukat, kuvansiirto Neulonta - koetilkku

Neulo koetilkku mieluiten työn varsinaisella langalla ja suositellulla puikkokoolla.

Kuvansiirto kankaalle | Kootut murut

haha Ooh lalaa, Tehtiin Porkkanalle feikki-kaneli, eiks ole huvittava (on muuten hieno harmaan tutun kanssa)! Tässä tulee huikean helpot ohjeet, kuinka saat kuvan kuin kuvan siirrettyä teepaitaan, tyynyliinaan tai ihan mihin tahansa. Tarvitset lasertulostimen, asetoonia, pienen sudin (kapea pensseli), lusikan, sekä ohuen levyn/suojan paidan sisälle suojaamaan takakappaleen kangasta… ja siinä se olikin. Asetoonia on siis kynsilakanpoistoaineissa (tänä päivänä monet on asetoonittomia, joten tarkasta että on asetoonillista poistoainetta), tosin itse ostin asetoonini apteekista. Ihan tiskiltä pyysin ja kuusi euroa muistaakseni maksoi. Ohjeet: Tulosta kuva, jonka haluat lasertulostimella ulos (huomaa, jos kuvassa on tekstiä, niin se pitää kääntää peilikuvaksi ensin). (Silitä paidasta kohta, mihin kuvan haluat. ) jos siis ryppyjä! Kiinnitä paperi väärinpäin (kuvapuoli kangasta vasten) neuloilla kankaaseen. Laita vielä paidan sisälle, kuvan alle muovisen ohuen leikkuulaidan/levyn suojaksi, ettei asetooni valu bodyn takakappaleeseen.

  • Diy, siirtokuva kankaalle – A&A at HoMe | Lily
  • Kuvansiirto kankaalle | Kootut murut
  • Valokuvan siirto kankaalle - Askartelu ja käsityö - Suomi24 Keskustelut
  • Sikses Kivoi: Kuvan siirtoa kankaalle
  • Otteluseuranta jalkapallo
  • Kuvansiirto teipillä - YouTube
  • Kuvamuistot kankaalle - Koti | HS.fi
  • Mellun Hollywool: Kuvansiirto kankaalle EriKeeperillä

Katsomo android tv, 2020