Samsung Galaxy S6 Edge Vihreä

Friday, 2 October 2020

Kertoilen tänne sitten lisää juttua kun kokemuksia puhelimesta karttuu. Odotan mielenkiinnolla millaista jälkeä laitteen kehuttu kamera tuottaa kun pääsen sitä testaamaan. Hyvät kameraominaisuudet ovat itselläni nykyään vaatimuslistan kärjessä puhelinta ostettaessa, ja netistä lukemani perusteella luottaisin edge+:n pääsevän lähelle samaa tasoa kuin erinomaisesti suoriutuva G4.

Samsung galaxy s6 edge vihreä replacement

Työstön jälki on ensiluokkaista, ja laite huokuu laadun tuntua kun puhelimen ottaa käteen. Takakannen lasipinta on myös sävytetty puhelimen väriin sopivaksi, ja lopputulos on erittäin hyvän näköinen. Itse olin todella yllättynyt sitä, kuinka ohut ja kevyt näin iso puhelin voi olla. Edge+:n näyttö on suurempi kuin oman G4:ni 5, 5" näyttö, mutta se on vain aavistuksen pidempi kuin G4. Puhelimet ovat käytännössä saman levyisiä, mutta edge+ on huomattavasti ohuempi kuin G4, lukuunottamatta kameran kumpua puhelimen takaosassa. Edge+ tosin on täysin laatta lukuunottamatta näytön reunaa, kun taas G4 on hyvin kaareva niin takakannestaan kuin näyttönsäkin osalta, ollen näin todella hyvin taskussapidettävä. Tämä Samsungin edge-näyttö on kyllä jotain todella huisia visuaalisesti. Näyttö siis taittuu puhelimen reunan yli luoden melko hyvän täydellisen reunattomuuden tunteen. Alareunassa on pieni ulkoneva reuna, mutta se fiilis minkä tuo näyttö tuo puhelimelle on kyllä mahtava. Koska näyttö on siis täysin toimiva myös reunasta, joudun ainakin itse vähän katsomaan miten luuria pidän kädessä etten ala tekemään näytön reunalla toimenpiteitä kun pidän puhelinta kädess, mutta en ainakaan vielä ole pitänyt tätä mitenkään ongelmana.

 1. Eksoottisemmat Galaxy S6 -värit vihdoin myyntiin - Puhelinvertailu
 2. Samsung galaxy s6 edge vihreä reviews
 3. Paras yleiskone 2019 time
 4. Tv kanavat ei naya
 5. Samsung galaxy s6 edge vihreä replacement
 6. Samsung galaxy s6 edge vihreä battery
 7. Samsung Galaxy S6 Edge plus mintun vihreä puhelinlompakko
 8. Samsung galaxy s6 edge vihreä problems
 9. Mauri kunnas piitles hinta
 10. Lujalevy k rauta

Älä missaa uutisia – seuraa meitä: Muistatko Galaxy S6 -julkaisusta eksoottiset metallisävyiset jalokivivärit? Samsung kertoi julkaisutapahtumassa topaasinsinisestä ja smaragdinvihreästä Galaxy S6 -mallista, mutta toistaiseksi niitä ei ole näkyny kauppojen hyllyillä. Nyt tilanteeseen on tulossa muutos. Samsung on virallisesti julkaissut Blue Topaz -väriversion Galaxy S6:sta ja Green Emerald -version Galaxy S6 edgestä. Reilun kuukauden alkuperäisten Galaxy S6 -mallien julkaisun jälkeen saataville tulee kenties kaksi eksoottisimpaa värivaihtoehtoa Samsungin huippulaitteesta &nash; kultahan on tietysti jo tavanomainen vaihtoehto. Harmittavasti sinistä versiota ei saa Galaxy S6 edgeen ja päinvastoin vihreätä ei saa tavalliseen Galaxy S6:een. Värivaihtoehtoja löytyy nyt kuitenkin riippuen mallista viisi: musta, valkoinen, kultainen, sininen ja vihreä. Virallisessa tiedotteessa Samsung viittaa vuoden 2015 väritrendeihin, joissa tietysti sinisen ja vihreän oikeat sävyt ovat suosiossa, sekä psykologin näkemykseen eri värien assosioinnista esimerkiksi persoonallisuuteen.

Galaxy S6 ja S6 edge ovat nyt saatavilla uusissa väreissä | Mobiili.fi

Mitä puhelimen käyttöön tulee, niin korvasin itse Touchwizin välittömästi Nova Launcherilla, koska olen tottunut sitä käyttämään ja saan muokattua sen haluamakseni. Testailin myös Touchwiziä nopeasti, ja se tuntui olevan kehittynyt huomattavasti aiemmista versioista etenkin nopeuden osalta, mutta jostain syystä Samsung ei tunnu tykkäävän esim. taustakuvan vierityksestä, mikä mielestäni on ihan ehdoton ominaisuus. Sen sijaan he näyttivät lisänneen puhelimeen jo iphonesta tutun karkkitehosteen, jossa kuva liikkuu hienoisesti puhelinta kääntäessä, mikä luo illuusion kuvakulman muuttumisesta. Itse on ko. tehosteesta välitä, mutta monet taitavat tykätä kun se on vakiona tuotu uuteen Touchwiziin. Puhelin tuntuu käytössä miellyttävän vikkelältä, eikä nykimisiä ja pysähdyksiä ilmene käyttöliittymässä tai nettiä selatessa. Tosin pellin alla onkin aika tehokasta rautaa ja pienempää S6-mallia suurempi 4 Gt keskusmuisti, joten tehopuoli on kunnossa. Ensifiilikset tästä Samsungin lippulaivasta ovat ehdottoman positiiviset.

Yleismallinen Vyökotelo Musta Yleismallinen Vyökotelo Musta verkkokaupasta tilaat edullisesti ja nopealla toimituksella laadukkaan mustan pystymallisen vyökotelon. Kotelossa on kaksi suurta taskua, joissa säilytät esim. kahta puhelinta. Kotelossa on monta korttipaikkaa. Kotelo kiinnitetään tukevasti vyöhön tai vaihtoehtoisesti klipsillä esim. reppuun tai rinkkaan. Valmistusmateriaali: aito nahka Kotelon koko: n. 17, 5cm*9, 5cm Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivää 17. 95 € Lisää ostoskoriin

Jos tarvitset Samsung Galaxy S6 Edge kuoret suojatakseen laitteesi kolhuilta ja pudotuksilta tsekkaa loistavaa valikoimamme korkealaatuisia suojaavia lisävarusteita ja valitse malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Meillä on kaikki, lomppakkokoteloista auttamaan sinua säilyttämään korttisi, silikonikoteloon, joka säilyttää puhelimesi alkuperäisen kauneuden. Voit helposti löytää parhaimman suojakuoren XXXX -laitteellesi. Nauti shoppailusta! Suojakuoret nopeasti ja edullisesti verkosta Oletko etsimässä uutta suojakuorta Samsung Galaxy S6 Edge:lle? Olet oikeassa paikassa! Ilman muuta kaikki älypuhelimet tarvitset jonkinlaisen suojan ja S6 Edge puhelin ei ole poikkeus. Galaxy S6 Edge on aikamoinen huippupuhelin, myös sanotaan että kyseinen puhelin on Mobile World Congress 2015 messuilla esitetyistä puhelimista paras! Puhelimen ominaisuudet ovat aika herkkua 5, 1" QHD Super AMOLED (577 ppi) Galaxy Edge:lla on 16 megapikselinen optisella kuvanvakaajalla ja valovoimaisella F1. 9 optiikalla varustettu pääkamera, etukamera on 5 megapikselinen.

 1. Kuljetusliike kalevi huhtala taloussanomat
 2. Kesätöitä 15 vuotiaalle 2020
 3. Lätkän mm 2019 veikkaus football
 4. Pohjois korea
 5. Xamk valmistuneet 2019

Katsomo android tv, 2020