Jossulla On Toinen

Saturday, 3 October 2020

14. 2013. ↑ Cheekin ja Jukka Pojan kesäkumibiisi synnytti ankaran feministisen kritiikin Rytmi. 2013.

Jossulla on käyttöä kesäkumeille – Väestöliiton blogi

  • Jos sulla on toinen koko kaupunki tietää sen mua ennen
  • Sm liiga finaali 2018
  • Kynttelikön lamput tokmanni
  • Lennot tel aviv
  • Jossulla on käyttöä kesäkumeille – Väestöliiton blogi
  • Jossulla on toinen putous
  • Julkista kokeilua — Startupit Hilmaan! | ite wiki
  • Kennel Ronsana's – Golden Retrievers – Koirat eivät ole koko elämämme, mutta tekevät elämästämme kokonaisen [Roger Caras]

Ronsana's Dancing With Ice Man "Rommi", pikkupennut 3. KP (Om. Jossu Issakainen) Ronsana's Dancing On The Ice "Pulmu", pikkupennut 1. KP, paras narttupentu, VSP 25. Pidimme Ronsana's D-pentutapaamisen meillä kotona. Paikalle pääsi 8/9 pentua ja niiden ihanat omistajat. Olen niin tyytyväinen pentujen uusiin koteihin – pennuilla on varmasti hyvät oltavat. Kivanoloisia ja mukavia nuoria koiria jotka nuoruuden innolla leikkivät päivän keskenään. Kiitos kaikille läsnäolijoille <3 25. Tottelevaisuuskoe Hämeenlinnassa. Sanna & Muru tekivät taas hyvää työtä saavuttaen TK1 -tunnuksen huippupistein 196, KP ja luokkavoitto! Onnea teille <3 21. Hamina KV, tuomari Marjatta Pylvänäinen-Soursa. Muru tänään PN2 kera vara-sertin ja vara-cacibin. 20. Royal Canin show Helsingissä, tuomari Tuula Pratt. Muru hienosti vara-sert, vara-cacib ja PN3. 14. Pentunäyttely Lahdessa, tuomari Katja Korhonen. Ensimmäistä kertaa kehässä viiden kuukauden ikäisten pikku veijareiden kanssa <3 Ronsana's Dumpledore "Jalo" sijoittui kolmanneksi 5 – 7 kk luokassa, KP Ronsana's Dancing On The Ice "Pulmu" sijoittui toiseksi 5 – 7 kk luokassa, KP Ronsana's Dancing Happiness "Hilppa" voitti pikkupentuluokan KP:n kera ollen lopulta paras narttupentu ja VSP.

Ensimmäinen mökkireissu meni hyvin ja kaikki koirat olivat innoissaan siitä lumimäärästä mikä mökin pihapiirissä on. Pennuilla alkaa olemaan honkkelikonkkeli tassut ja pitkä häntä <3 Meidän pikkutypsyt Hilppa ja Pulmu ovat todellakin kuin Tiku ja Taku – huh huh:). Touhukkaita pikkukoiria joilla on erilaiset luonteet tietyissä asioissa sekä ne ovat erityyppisiä ulkomuodoltaan. Mukava seurata niiden kasvamista ja minkälaisia niistä tulee aikuisina. Näytin pennuille variksen siipiä. Pennut nappasivat siivet itselleen ja mielellään omivat ne ja juoksivat sisartaan karkuun siipi suussa. Hmmm.. Voikin olla aikamoiset treenit edessä tulevina vuosina 🙂 30. 01. Tammikuu on mennyt tosi nopeasti pentujen kanssa <3 Pennut ovat nyt reilun kahdeksan viikkoa. Seitsemän veljestä ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Olen onnekas kasvattaja – pennut vaikuttavat reippailta, sosiaalisilta ja ne kaikki saivat ihanat omat perheensä. Onnea ja mukavia hetkiä pikkumurusien kanssa. Molemmat narttupennut jäivät kotiin.

Katsomo android tv, 2020