Aija Lampinen Helle

Saturday, 3 October 2020

Lastentautien erikoislääk, lasten neurologi Ei vastaanottoa keväällä 2020 Mehiläisessä Tervetuloa vastaanotolle! Ajanvarausohje Lääkärillä ei pidä vastaanottoa keväällä 2020 Mehiläisessä 40min. LASTENNEUROLOGIN ajat 20min. PEDIATRIN ajat Erikoisalat ja erikoispätevyydet Lastenlääkäri Lastenneurologia Kiinnostuksen kohteet Neurologiset sairaudet Tutkinnot Erikoislääkäri Kielitaito suomi, äidinkieli Palvelut Lukihäiriötodistus Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia Lasten Mehiläinen Hinnat Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta. Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia Hinta-arvio 109. 70 € (*96. 20 €) Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia Hinta-arvio 154.

Aija lampinen hells angels

Aija Lampinen-Helle on Facebookissa. Rekisteröidy Facebookin nyt ja saat yhteyden käyttäjään Aija.

  • Aija lampinen-helle
  • Kylpylä tallinna kokemuksia fc
  • Aija lampinen helles
  • Isä ei maksa elatusmaksuja ajallaan
  • Aija lampinen hells angels

Aija lampinen heller

Heille pitää antaa aikaa sulatella asioita. – Tärkeintä on välittää tietoa, että emme ole leimaamassa lasta, vaan auttamassa häntä, jotta hän voisi kasvaa onnelliseksi ihmiseksi ja tulisi toimeen toisten kanssa, Lampinen-Helle kuvaa. Yleisin signaali siitä, että lapsella saattaa olla tuen tarvetta, ovatkin juuri ongelmat ryhmätoiminnassa. – Neuvolan, päivähoidon ja koulun edustajat osaavat kuvata huolenaiheita ammatillisesti ja neutraalisti. Se on kuntoutustyöryhmän vahvuus. Aija Lampinen-Helle arvostaa myös sitä, että Vantaa on palkannut kolme omaa neuropsykologia. – He ovat ammattitaitoisia osaajia, joita myös itse konsultoin. Tärkeä rooli on myös kuntoutussihteereillä, jotka hoitavat keskitetysti kaiken koordinoinnin. Lampinen-Helteen vastaanotolla käy alkutarkastuksessa myös suuri osa Vantaan lastensuojelun lapsista. – Lastensuojelun lapsilta on saattanut jäädä neuvolatarkastuksia tai muita arvioita toteutumatta. Somaattisen tarkastuksen lisäksi teen tarvittaessa alkutasoarvion ja kartoitan tuen tarpeet.

Paljon lapsiperheitä ja niukasti rahaa – siinä yhtälö, jonka voisi kuvitella tuottavan kurjan tuloksen. Vantaalla pyritään siihen, että niin ei tapahdu, ei ainakaan lasten kehityshäiriöiden hoidossa. Avaintekijä on Vantaan perusterveydenhuollossa toimiva lasten kuntoutustyöryhmä. Kun neuvolassa, päivähoidossa tai koulussa herää huoli lapsen kehityksestä, hänen asiansa ohjataan kuntoutustyöryhmän arvioitavaksi. Työryhmään kuuluu aina lääkäri ja lisäksi ainakin puhe-, fysio- ja toimintaterapeutit ja kuntoutussihteeri sekä tilanteen mukaan neuvola-, koulu- tai neuropsykologi, neuvolan terveydenhoitaja, erityislastentarhanopettaja, koulukuraattori ja perheneuvolan edustaja. Työryhmiä on kaupungissa useampia, alle kouluikäisille ja kouluikäisille omansa. Kaikkien ryhmien puheenjohtajana toimii lääkäri. Tällaisissa työryhmissä työskentelee myös lastenlääkäri Aija Lampinen-Helle, jonka mielestä Vantaan-malli toimii hyvin. – Pidän tärkeänä, että saan ryhmässä laajempaa käsitystä lapsen tilanteesta.

Terapeuttien arviot ovat tärkeitä myös omassa päätöksenteossani, viisi vuotta tehtävässä toiminut Lampinen-Helle kertoo. Vähemmän lähetteitä Aija Lampinen-Helle on koulutukseltaan sekä pediatri että lastenneurologi. Neurologian erityisosaamisen ansiosta hän voi ottaa kuntoutustyöryhmien "listoilta" omalle vastaanotolleen sellaisia lapsia, jotka muuten pitäisi lähettää suoraan erikoissairaanhoitoon. – Voin useissa tapauksissa tehdä neurologisen arvion ja miettiä jatkohoidon. Osan lapsista lähetän suoraan eteenpäin. Rahan takia ei jätetä hoitamatta, jos tuen tarvetta ilmenee. Myös monet tarkkaavaisuushäiriöiset saavat apua hänen vastaanotollaan. – Tukea saatuaan nämä koululaiset voivat pärjätä ihan kivastikin. Toisaalta levottomuus ei aina johdu sairaudesta, vaan esimerkiksi epävarmasta, päihteiden ja muiden perheen ongelmien sävyttämästä kasvuympäristöstä. Siihen pyritään myös vaikuttamaan. Vanhemmille aikaa Usein vanhempien on vaikeaa hyväksyä, että lapsella on esimerkiksi jokin neuropsykiatrinen häiriö.

Työryhmään kuuluu aina lääkäri ja lisäksi ainakin puhe-, fysio- ja toimintaterapeutit ja kuntoutussihteeri sekä tilanteen mukaan neuvola-, koulu- tai neuropsykologi, neuvolan terveydenhoitaja, erityislastentarhanopettaja, koulukuraattori ja perheneuvolan edustaja. Paljon lapsiperheitä ja niukasti rahaa ei välttämättä johda kurjaan tuloksen. Vantaalla pyritään siihen, lasten kehityshäiriöitä kuntoutetaan. Työryhmiä on kaupungissa useampia, alle kouluikäisille ja kouluikäisille omansa. Kaikkien ryhmien puheenjohtajana toimii lääkäri. Tällaisissa työryhmissä työskentelee myös lastenlääkäri Aija Lampinen-Helle, jonka mielestä Vantaan malli toimii hyvin. – Pidän tärkeänä, että saan ryhmässä laajempaa käsitystä lapsen tilanteesta, Lampinen-Helle kertoo. – Tukea saatuaan nämä koululaiset voivat pärjätä ihan kivastikin. Toisaalta levottomuus ei aina johdu sairaudesta, vaan esimerkiksi epävarmasta, päihteiden ja muiden perheen ongelmien sävyttämästä kasvuympäristöstä. Siihen pyritään myös vaikuttamaan.

Etusivu › Lastenlääkäri Helsinki Aija Lampinen-Helle Lastentautien erikoislääkäri, Lasten neurologi Mehiläinen Töölö Pohjoinen Hesperiankatu 17 00260 Helsinki Profiili Puhutut kielet Oletko käyttänyt Aija Lampinen-Helle palveluita? Anna arviointi: Asiakaspalvelu Odotusaika Toimitilat Muita ammattilaisia kaupungista Terhi Ahola Henriikka Aito Maria Enlund-Cerullo Hannu Heiskala Nettiajanvaraus to 16. 7 pe 17. 7 la 18. 7 su 19. 7 ma 20. 7 ti 21. 7 ke 22. 7 23. 7 24. 7 25. 7 26. 7 27. 7 28. 7 29. 7 30. 7 31. 7 1. 8 2. 8 3. 8 4. 8 5. 8 6. 8 7. 8 8. 8 9. 8 10. 8 11. 8 12. 8 13. 8 14. 8

Katsomo android tv, 2020