Auton Naarmun Korjaaminen

Saturday, 3 October 2020
 1. Auton kiillotus
 2. Auton naarmujen korjaus kynä
 3. Auton naarmun korjaus turku

Tuotehaku Päätaso ›› Korjausmaalit ›› KIVENISKUJEN JA NAARMUJEN KORJAUS SARJA « Takaisin Kiveniskujen ja naarmujen korjaus sarja sisältää: Pohjamaalin 9ml Auton värikoodin mukaan tehty pintamaali 25ml Kirkaslakan 9ml 3kpl microsiveltimiä pienien naarmujen ja kiveniskujen korjaukseen Kirjoita tilauksen lopussa auton merkin ja värikoodin. Löydä värikoodi värikoodi oppaan avulla! Jos et löydä värikoodia, ole yhteydessä niin neuvomme koodin haussa. Gsm. 040-6215892

Auton kiillotus

Ennen: Lähikuvaa ennen ja jälkeen: Toki jos tästä haluaisi täydellisen, tulisi pintaa maalata / lakata, mutta se on toki myös huomattavasti suurempi työ. Kauempaa katsottaessa tämä kolo ei enää hyppää silmiin ollenkaan samalla tavalla: Erittäin pahan naarmun häivytys Myös erittäin paha ja näkyvä syvä naarmu voidaan saada pienellä työllä huomattavasti paremman näköiseksi ilman maalaushommia. Ei sitä kokonaan pois saa mutta monesti se voi olla käytännöllinen ja edullisempi vaihtoehto maalaushommien sijaan: Näiden naarmujen korjaukseen käytettiin kokonaisuudessaan aikaa pari tuntia ja aiemmin katastrofaalisten naarmujen sijaan auto näyttää yleisilmeiltään oikeinkin hyvältä:) Lopuksi pinnat kannattaa viimeistellä viimeistelylaikalla ja viimeistelytahnalla, tässä tapauksessa käytettiin Padboysin laikkoja ja Polarshine-myllytysaineita. PS. Tsekkaa samalla muutkin autonhoitoon liittyvät artikkelit sivun vasemmasta reunasta! :) => Täältä löydät Autoduden kiillotusväline-osaston, kiillotuskoneet, aineet, laikat jne...

Laikka- ja kiillotusaine tulee valita auton maalipinnan pehmeyden mukaan, kokeilemalla löytyy sopiva combo. Yleensä aika leikkaavaa ainetta ja laikkaa tulee käyttää. Levitettyäsi kiillotusaineen naarmun ympärille, anna vähitellen painetta runsaasti juuri naarmun kohdalle. "kanttaa" hieman, jolloin saat painetta parhaiten juuri naarmun koohdalle. Tarkkaile naarmua samalla. Huomaat että hetken kuluttua naarmua ei olekaan ollenkaan niin helppoa havaita: Tässä kuva samasta kohtaa, vähäisen kiillotuksen jälkeen: Nyt naarmua joutuu oikein etsimään, että sen näkee. Sopivassa kulmassa valoa vasten nähdään että siellähän se naarmu vielä on, mutta se on käytännössä huomaamaton. Tässä tapauksessa se riittää, sillä jos koko naarmu haluttaisiin pois tulisi käytännössä koko lakkakerros poistaa, mikä ei tietystikään ole hyvä asia. Myös syvempiä koloja voi häivyttää Tässä ennen- ja jälkeen kuva syvemmästä naarmusta, joka ulottuu pohjamaaliin asti. Vaikka itse kolo ei lähtenyt mihinkään, on kolo käsittelyn jälkeen lähes huomaamaton kauempaa tarkasteltuna.

Auton naarmujen korjaus kynä

Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin huomata, että auton maalipinnassa on naarmuja. Unohda naarmujen korjauskynät ja kokeile hammastahnaa! Ennen kuin menet ostamaan tyyriitä naarmujen korjauskyniä, käy ensin kylppärin kaapilla. Hammastahnalla saat peitettyä pienet naarmut pikkurahalla, neuvoo Couponsherpa -blog i. Tee näin: Laita vähän hammastahnaa kostealle sienelle. Hiero pyörivin liikkein naarmukohtaa. Pyyhi pehmeällä kankaalla. Varo painamasta liian kovaa, tai pilaat maalipinnan. Lue myös:

Sen sijaan, usein naarmut ovat vain lakassa, eikä täyttäminen maalipinnan keston takia ole välttämätöntä. Tässä artikkelissa kerrotaan miten naarmun voi häivyttää huomaamattomammaksi erittäin pienellä vaivalla! Mikäli naarmu on niin syvä, että sen tuntee kynnellä, on naarmu niin syvä että sitä ei yleensä kannata "hioa" kokonaan pois näkyvistä, sillä samalla lakkakerros ohenee niin paljon että jäljelle ei paljoa suojaa enää jää. Naarmusta saa huomaamattoman yllättävän helposti Kun naarmu on syntynyt, on naarmussa terävät reunat, jotka näkyvät kauas. Myllyttämällä voidaan naarmun reunoja pyöristää, jolloin naarmu "häviää näkyvistä" vaikka todellisuudessa naarmu vielä jää jäljelle. Sitä vain ei enää huomaa. Tässä kuvassa on lakkakerroksessa oleva naarmu, joka on erittäin näkyvä mutta ei tunnu kynnellä: Korjausprosessi etenee seuraavalla tavalla: Puhdista ensiki korjattava kohta täydellisesti (perusteellinnen puhdistus, erillinen ohje) Pesu, pienpoisto, raudanpoisto, savestus Pyyhi pinta vielä rasvanpoistoaineella Hio maalipintaa kiillotuskoneella naarmun ympäristöstä Rotary-tyyppinen (rälläkkämalli, suoraveto esim. Tokya RP8) kone toimii tässä paremmin kuin epäkesko, koska rotary-koneella pystyy paineen kohdistamaan juuri naarmun kohdalle, ja muuta maalipintaa ei ohenneta tarpeettomasti.

Auton naarmun korjaus turku

 1. Auton naarmun korjaus itse
 2. Auton kiilotus
 3. Suursuon sairaala osasto 11
 4. 1960-luku
 5. Auton naarmujen korjaus vakuutus
 6. Helppoja neuleita vauvalle
 7. Auton naarmun korjaus turku
 8. Auton naarmun korjaus kuopio
 9. Ravintola tori helsinki 2

Katsomo android tv, 2020