Honda Cr V Foorumi

Saturday, 3 October 2020

Mainitsin nuo lähes kaikki autoni, koska kokemusta tekniikasta, autoista ja elämästäkin yleensä, monelta saralta. Ja Honda Crv diesel paras auto, mitä olen omistanut. Tätä autoa en maininnut; Peugeot 309 GRD ja sen hankin ns lunastuksesta, eli vakuutusyhtiö lunastanut ja ostin ja korjasin, katsastin ja uudelleen rekisteröin jne Sillä ajoin yli miljoona kilometriä työmatkoja ym. Tämä tapahtui tuossa 80 luvulla, jossa kohtaa myös aloitin käyttää kaikissa moottoreissani Du Pont Teflon lisäainetta. Tämän pösön viimeisessä katsastuksessa, kun mittarissa jo yli miljoona km. Saastearvot täysin hyväksyttävissä rajoissa ja kone ei savuttanut ym Tämä Teflon homma lähti siitä, kun vaimo kerran pyyhki pölyjä huushollista, jollain Pled.. suihkeella, missä Teflonia ja sitä joutui sattuneesta syystä, puulattiaan(joka lakattu). Siinä lensi aina seljällensä ja kitka lähes 0! Sitä pestiin, vaikka millä myrkyllä ja aina vain yhtä liukas.. Ilmeisesti ns integroitui aineeseen. Kierrettiin kaukaa paikka. Mikä lienee molekyyli ja pahuksen liukas..!

Honda cr v foorumi 2015

Tätänykyä Suomessa myytävistä kaupunkimaastureista on hiukan malllista riippuen noin 80% vain etuvetoisia. Kirjoittaja korjailija » La Loka 28, 2017 3:43 pm Kyllä ainakin HR-V:n neliveto netistä luettejen luotettavien tietolähteiden mukaan on juuri sellainen että kytkeytyy tarvittaessa päälle. Mutta ei sillä ole tässä tapauksessa oikein merkitystä kun tuo ihminen kenen käyttöön se tulee ei taatusti lähde autoilemaan jos on vähänkin liukasta Kirjoittaja mauri » La Loka 28, 2017 3:59 pm Tuo on hieno piirre ihmisessä että tietää omat mahdolliset rajoitteensa erilaisissa tehtävissä. Kauhulla ajattelen sitä suurilukuista määrää vanhoja tai muuten epäkuntoisia ajajia jotka vaan sinnikkäästi autoilee kunnosta ja keleistä riippumatta. Itse tein sen ratkaisun kun annoin kortin vanheta tarkoituksella. Eipä tarvitse lähteä kenenkään juoppokuskiksi taikka lasten huolehtia vieläkö se vaan autoilee vaikkei kuule, näe tai ymmärrä mitään ja jalatkin on kovin kankeat. Kirjoittaja korjailija » La Loka 28, 2017 4:50 pm jompsa kirjoitti: Niitähän on myös pelkkiä etuvetoja olemassa, sais varmaan edullisesti.

Honda cr v foorumi 2016

Honda - Suomi24 Keskustelut

Hondan suosikkimaasturi sai uudistuksen yhteydessä uuden moottorivaihtoehdon ja modernin automaattivaihteiston. Hinta alkaen 31 899 € (2WD) Koeajoauto 51 900 € Tykkäsimme Moottorista Taloudellisuudesta Emme tykänneet Vaihteiston välityksistä Vakionopeudensäätimen toiminnasta Vanhahtavasta multimediajärjestelmästä Honda CR-V on yksi ensimmäisistä ja yksi Suomen myydyimmistä katumaastureista. Malli oli pitkään tarjolla vain bensiinimoottorilla, mutta menestyi siitä huolimatta. Dieselmalli on luonnollisesti tärkeä tässä kokoluokassa, mutta edelleenkin bensiinimallin myynti on lähes puolet. CR-V uudistui keväällä ja se sai silloin myös pellin alle kokonaan uuden dieselvaihtoehdon. Uuden moottorin iskutilavuus on sama kuin jo jonkin aikaa markkinoilla olleessa etuvetoisten yhteyteen tarjolla olevassa 120 hevosvoimaisessa mallissa eli 1, 6-litraa. Moottori on kuitenkin sylinterilohkoa myöten uusi, joten kyseessä ei ole vain eri viritysaste samasta moottorista. Vaihteenvalitsin ei ole perinteisimmästä päästä Kaksoisahdetusta moottorista puristetaan tehoa 160 hevosvoimaa ja vääntöä 350 newtonmetriä.

Honda cr v foorumi 4

Haussa on kuitenkin sellainen auto jossa kiinteät käyttökulut on kohtuullisen järkevällä tasolla, ei viitsisi maksaa jotain viidensadan käyttömaksua ja kovia vakuutusmaksuja ns. turhasta kun autoa käytetään ehkä pari kertaa uinpaikka on kuitenkin sellainen että oma auto on pakollinen ja liikuntarajoitteisuus määrittelee aika pitkälti mikä auto sopii. Nyt on käytössä Smart fortwo automaatti ja se on ollut ihan hyvä, mutta kun kyseinen henkilö ei suostu sompailemaan sen kanssa valtatiellä talvella niin täytyy saada se päivitettyä tuollaiseen johon pääsee astumalla sisään. mauri Viestit: 3175 Liittynyt: Pe Helmi 17, 2006 12:00 pm Paikkakunta: Helsinki Kirjoittaja mauri » La Loka 28, 2017 1:06 pm Onko tuo nyt sellainen Hondan malli jossa neliveto kytkeytyy automaattisesti tarpeen mukaan päälle? Eräällä tutulla oli joko CR-V tai HR-V työsuhdeautona ja manaili sen nelivedon äkillisen kytketymisen aiheuttamia ilmiöitä liukkaalla. NH Viestit: 8508 Liittynyt: To Maalis 15, 2007 1:36 pm Paikkakunta: Uusimaa Kirjoittaja NH » La Loka 28, 2017 3:21 pm Ainakin HR-V:ssä neliveto oli oma mallinsa, kuten monissa muissakin kaupunkimaastureissa.

 1. Honda cr v foorumi
 2. Honda CR-V vaihtoautot | Käyttöauto
 3. Jalkapallo
 4. Purkkiarmeijan komentaja: Helle turvottaa jalat
 5. 95 elokuva tv online
 6. Oulun muuntokoulutus, Lääkevalmisteiden myyntilupa | Farmasian teknologia | Kurssit | Helsingin yliopisto
 7. Honda cr v keskustelu
 8. Thomas Eriksonin Idiootit-kirja pitää pintansa kirjakaupassa | Etusivu | Etelä-Suomen Sanomat
 9. Reppu Tommy Hilfiger - Ale kattavassa kategoriassa Reput - Ilmainen toimitus | Spartoo !
 10. Lg q7 puhelin
 11. Honda cr v foorumi 2018
 12. Koeajo: Honda CR-V – automaatti määrää tahdin - Teknavi

Katsomo android tv, 2020